Politika

Da li je ove promjene podržao Dritan Abazović

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je izgubio konce, i političke promjene koje su se zadesile u Crnoj Gori nemaju nikakve veze sa promjena u Bosni i Hercegovini, poručili su predstavnici političkih partija iz te zemlje, Bošnjaci, ali i pojedini crnogorski građani. Oni su to kazali nakon što je Abazović čestitao građanima BiH “promjene” na jučerašnjim lokalnim izborima u toj državi, u kojima je zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske partije (SDS) Draško Stanivuković, koji je postao regionalno “poznat” kada se u februaru ove godine fotografisao sa četničkim barjakom sa lobanjom, proglasio pobjedu za gradonačelnika u Banjaluci.

“Mi smo imali neka nadanja, očekivanja da će izdržati u toj priči, ekspertskoj Vladi. Vidjećemo je li dovoljno jak da se sa tim iznese. Za sad izgleda da je izgubio konce. Nema ovo veze s Dritanom i s tim šta on radi. Uticaj Krivokapića, uticaj SPC-a bez Bošnjaka, bez zaštite manjina nije nešto što podržavam”, kazao je Elmedin Konaković iz Naroda i pravde za Face TV.

“Hvala na čestitkama, ali sam je sebi napravio problem. On je došao u situaciju- dukat da uđem, tri da izađem”, kazao je Ibrahim Hadžibajrić iz partije Nezavisne bosansko-hercegovačke liste .

Nijesu samo ovi političari odgovorili Abazoviću. To je uradio veliki broj javnih ličnosti i Bošnjaka na Tviteru, a kako je primijetio Ljubo Filipović, ako Dritana ne razbude odgovori tamnošnjih građana na čestitke, ne znam što će…

 

 

 

Ko je došao na vlast u Banjaluci

U Bosni i Hercegovini juče su održani lokalni izbori, a prema prvim preliminarnim rezultatima, zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske partije (SDS) Draško Stanivuković proglasio je pobjedu na izborima za gradonačelnika u Banjaluci.

Na čelu Banjaluke do sada je bio Igor Radojičić, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), partije Milorada Dodika.

Stranka demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića, sa druge strane, izgubila je skoro sve opštine u Kantonu Sarajevo.

Stanivuković, najmlađi poslanik u Republici Srpskoj, je postao regionalno “poznat” kada se u februaru ove godine fotografisao sa četničkim barjakom sa lobanjom, koji su koristile četničke trojke u Drugom svjetskom ratu i izazvao žestoke reakcije na društvenim mrežama i u javnosti.

Opozicioni političari u Republici Srpskoj održali su 20. februara u amfiteatru Srednjoškolskog centra u Foči skup pod nazivom “Buđenje Srpske” pred nekoliko stotina pristalica.

Sa margina opskurnog fočanskog skupa procurila je fotografija Draška Stanivukovića sa crnom četničkom zastavom, sa lobanjom i ukrštenim kostima ispod, uz poruku “S verom u Boga, sloboda ili smrt”.

Fotografija, koju je na Fejsbuku objavio jedan od učesnika skupa, izazvala je žestoke reakcije u javnosti, od kojih je većina ukazivala na to da je Stanivuković pokazao pravo lice.

Novinar i kolumnista Dragan Bursać se na Fejsbuku zapitao što je uopšte čudno da se Stanivuković slikao sa fašističkom četničkom zastavom i onda cinično dodao: “Jok, slikaće se sa petokrakom uz „Ćao Bela”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Tuga…

Mestar
Gost
Mestar

Kako ce se Dritanu ovo srbovanje odbiti o glavu. Nije on dorastao tome. Cetnici ce ga iskoristiti i pragaziti kao bubasvabu. On nije jos toga svjestan. On je klinac koji nema politicku inteligenciju i zrelost.

Mi smo
Gost
Mi smo

Kako cete vi puci radi cdm i botova…. Koje su ovo konstrukcije….. Zivio Milo i Simovic

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Ne vjerujem da ce ikada vise ijedan Crnogorac glasati URU…. meni se cini da je Abazovic toliko zaslijepljen mrznjom prema DPS -u da dalje od toga nista ne vidi…. SDP bi trebao biti prirodni saveznik URE, a oni ih ne podnose

Lana
Gost
Lana

Ja hocu jer nijesam penzioner da glasam dps kao ti i mnogi

Nikola
Gost
Nikola

Ljudi niste realni sas vec , Drasko je za onu Jagnjecu brigadu gospodin jel Bog dao da dodje onakav tip iz Bogate Familije ispunjen ostvaren, sa onakvim tonom smirujucim posle pobjede , zivim za dan da u CG se pojavi slican to je mjesto dje bi prvi put bio iskreno uz jednu partiju( Uporedite ga s Becicem , koji na… Više »

Eho
Gost
Eho

Ako posle svega Vladika Dritan ne bude Miropolit…

monty
Gost
monty

Mitropolit Brdsko Gorski,Kazanova Crnogorski…Doduse,i vladika Rade je volio zene…

Khfi
Gost
Khfi

Jeste, hvala lijepo i dovidjenja. Vi milogorci ste bili i prosli

Grone
Gost
Grone

Mislio sam da je ovaj mali Stanivuković gradjanski orjentisan ali izgleda da nije,izgleda da je ipak po-četnik nazalost.

Marina
Gost
Marina

Stalno se pitam sto je skrivena namjera Dritana Anazovica. Kad ga covjek slusa kako prica i sto porucuje stice se utisak da je jedva srednju skolu zavrsio.Uz to nema ni trunke politicke pronicljivosti sto bi bilo neophodno i pozeljno za politicara. Nikako mi ne ide u glavu kako je on dosao do doktorske titule i to iz politickih nauka.!!!! Covjek… Više »

Soko
Gost
Soko

Bice im ponovo mali njihov svet👉🇲🇪

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Svi vi zajedno udruzeni mozete Srbima da plunete pod prozor eto to ste vi ahahahahahahaaaaa

monty
Gost
monty

Ako se udruzimo bice vam tijesan pasaluk…

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Pa zar se niste vec udruzili ahahahahahaaa i mrka kapa ahahahaa monty kada vec spominjes pasaluk znas li ti koliko je Podgorica bila pod Turcima ahahahahahaaaa bas si stupido 1474. godine Podgorica pada pod tursku vlast.

monty
Gost
monty

Ali je Crna Gora bila i ostala malo ostrvo slobode u ogromnom Osmanskom moru.Tvoja draga Srbija robovala je 500 godina i trpjela ponizenja kao niko u Evropi.A onda je vas Otac nacije Milos Obrenovic ubio svog kuma Karadjordja,i uz bogatu novcanu nadoknadu dobio Carski berat kojim se potvrdjuje kao nasljedni knez Srbije…

Duklja
Gost
Duklja

A Mesija kukavica ne smije ni da kaže iz kog je brloga od varošice. Ahahahahahah 😂😂😂 Nikad ni slovo o tome odakle je! Ahahahahahah, mada nema on prebivališta. On je iz crkve na Rumiji. 🙂

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Montic a ti si neki internet huligan😁

monty
Gost
monty

Ti si provokator i huligan koji vjerovatno botuje po sluzbenoj duznosti…

Bratic
Gost
Bratic

Jedva cekam da udjem u kabinet

Majkl1
Gost
Majkl1

Nema Dritan kapacitet da se nosi sa novonastalom situacijom. Nadao se da će mu porasti popularnost i da će do sledećih izbora ojačati stranku. Razvoj dogadjaja medjutim donosi nešto na što Dritan i njegovi nisu računali. Nema ekspertske vlade, njegova stranka je marginalizovana, a narod polako shvata što je primarni cilj nove vlasti i ko će u toj vlasti biti.… Više »

starac fočo
Gost
starac fočo

Zar Vam gospodine Abazoviću nije jasno o čemu se ovđe radi. Pa na ex Yu prostorima, samo ovi u Beogradu podržavaju ovo što radite. Svi ostali se zgražavaju i vide podle namjere Srbije i SPC. Sarajlije imaju istančan sluh za te “dobre namjere”. Slušali su ih 3 ipo godine. Svakodnevno!

Mne cg
Gost
Mne cg

Njega i njegov tabloid interesu je samo skidanje dpsa sa vlasti

Dzonatan
Gost
Dzonatan

Evo dodik najavljuje da ce na republickom da blokira finansijsji Banjaluku. To je identicno kako se PG ponasalaprema opozicionim gradovima

Lavica
Gost
Lavica

Puko skroz ne čudite mu se 😉

Mali Budo
Gost
Mali Budo

A koliko ce se Dritan tek zabaviti sa vasim milioncicma
😁😁😁😁😁

Milutin
Gost
Milutin

Milogorci na aparatima

Frida
Gost
Frida

Hahhahaha kako si smiješan, kao neka vrsta koja ni dao bog odumire. Ponekad se ozbiljno zabrinem, gdje vi živite ljudi, krijete li se puno.

Stranac
Gost
Stranac

Ne mlati srbendo !

Marko
Gost
Marko

Dritane glasali smo te da formirate procrnogorsku manjinsku Vladu. Prevario si nas i klerofasistima preusmjerio nase glasove. Vlada bez ijednog Crnogorca niti Muslimana, Albanca koji zastupa Albance dakle bez 70% naroda. Vrati glasove!!! Novi izbori!!! Necemo DPS, ali ni fasiste nikako

Realan
Gost
Realan

Bit do bota…probajte naci ljude pod tim imenom pa cete vidjeti

monty
Gost
monty

Nema goreg bota od Srpskog bota,koji po sluzbenoj duznosti ovdje botuje sa sigurne udaljenosti iz drzave Srbije…

medun
Gost
medun

Dritane, evo što ti misle sarajlije. O ostalim bošnjacima i albancima da i ne govorim.
Crnogorci ti ovo naročito neće zaboravit, budi siguran!
Ps. Ono što ti je Milo davno rekao, u pravu je bio.

Šurda
Gost
Šurda

Leleeee…. 🙂

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Civilizovan i pun postovanja. Imace on tek svojih glasaca mudar je i fleksibilan sad sto su kriticari puni mrznje to je druga stvar

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Imaće glasača ali u nekom drugom životu….SIKTER

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Haha ti nisi civilizivana Ksenija. Naravno da ne spadas u njegove glasace. Veci je to nivo i sirina. U jednoj recenici se to vidi😁

monty
Gost
monty

Tvoj nivo je daleko ispod Ksenijinog nivoa.To se vidi iz svake recenice…

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Nismo isti nivo slazem se. Sad dal je visi ili nizi manje bitno ne spadam u tu kategoriju niti zelim montic nisi validan da procenjujes tvoj komentar nije mi bitan budes pametno nesto napisao pa da te shvatim za ozbiljno😉😁

monty
Gost
monty

Pozabavi se gramatikom Srpskog jezika,iz ovog sto si napisao vidi se da je jos nisi bas dobro savladao…

Pro Montenegro
Gost
Pro Montenegro

a jasno je sve. oce da postane Sultan umjesto Sultana… IS NO GOOD.
STA DALJE REĆI?

Mica
Gost
Mica

mozda hoce da bude Zena od Sultana? :))))))))))

Djole
Gost
Djole

Gospodjo Jelusic, u vas imam povjerenje da sacuvate Crnu Goru. Nije prvi put da vas molim za nasu lijepu drzavu.

Božena
Gost
Božena

Ništa od toga. 🙂

I HAVE
Gost
I HAVE

Sad ima platu 2k,cilj je ispunila. Sad ce kao i uvijek da nam dijeli njezne rijeci lijepo upakovane prosto da suza krene…

Ivo.pav
Gost
Ivo.pav

Poštovanje za gđu Jelušić.
Nadam se da će se distancirati od prevaranata iz URe što prije!

Komovi CG
Gost
Komovi CG

Radosave….
Ne vidim ili makar ja nijesam upoznao nikog ko je nasu Jednu Jedinu i nezamjenjivu Crnu Goru poisvecivao sa Milom ili bilo kojim drugim politicarem.Crna Gora je bila i ostace I posle Mila I Momira.I posle Mene I Posle Tebe. Zapamti Da Je VJECNA !!!!

Casablanca
Gost
Casablanca

Bravo za komentar ❤️

Radosav
Gost
Radosav

Ja sam vas pitao ima li neko osim DPS-a vama dobar da moze da vodi ovu drzavu?
Evo recite neku partiju koja vam odgovara?
DPS je dojadio vise i Bogu i narodu…

Darko
Gost
Darko

Ma nema pojma Dritan o politici na Balkanu. Postao je zalostan, samo lupa bez mozga.

KK3
Gost
KK3

Pravo pitanje glasi – sta ce se desiti sa Crnom Gorom kad proruski i velikosrpski DF sa SPC pocnu da “odmrzavaju” svoje političke programe i ciljeve u kojem je Crna Gora samo dio Vucicevog “srpskog sveta” ? Hoce li ga u tome zaustaviti Dritan i njegova 4 poslanika ?

Obodin
Gost
Obodin

Ne moze sada vise nista ura napraviti. Kopiranje budvanskog modela na drzavnom nivou je u toku.

Branka
Gost
Branka

Albanci bi trebalo da nikad više muškoj đeci ne daju ime Dritan. A da svaka generacija zna da je to zato što je Dritan prodao Crnu Goru sekti zvanoj Herbiko i zombijima koji sebe nazivaju srbi.

Hogar
Gost
Hogar

Ovo je sprdnja a Dritanga bez imalo stida.Njegovi mentori doveli su na vlast jedinu “opciju” koja nikad,nikad nije smjela biti ni blizu toga.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Svi su te se odrekli Dritane…. tako si kratko aktuelan a toliko si već promašen političar.

Sivi soko
Gost
Sivi soko

Ja se tu ništa ne čudim. Ko je kaka stav od političara zauzeo već je svakom jasno.
Zašto bi na nekoga kritikovali da promijeni politički kursa.

Ne,neka stvari idu svojim tokom i brzo će doći sve na svoje….

Vaše ime
Gost
Vaše ime

nadam se

Skela
Gost
Skela

Obratiti paznju na komnetare, na fb stranici ure kada izjave nesto protivno ciljevima klerofasisticke sekte. Razapne ih to njihovo novo clanstvo uzivao sam citajuci komentare o vjeronauci i cestitci cetinju. Tako ce prolaziti i jos gore posle.02.12 kada ustolice sektu. A pozicija ure ce biti identicna na drzavnom nivou kao sto je sada u BD, znaci teska marginalizacija i nestanak.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ovo je ponizavajuce. Abazovicu, ti doktor.

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

U ovom žalosnom stanju u kojem se trenutno nalazimo,valjda kratkog vremenskog perioda ima i humora na pretek pa će tako krilatice pratiti dva naša boema: “Pipuneee,izađi ako ti se ne sviđa.” & “Dritaneeee sikter!”Hahahahaha hahahahaha hahahahaha…SIKTEEEER

Branka
Gost
Branka

Ksenija Nikšić
Bravo. Tačno! Ostaće za navijek da se prepričavaju.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ljudi, śećate li se kad je vucic dosao u cg i kad nas uzurpira armija zenskih botova ovdje na portal? 😂
Nesto mi nampade hHha

Maja V.
Gost
Maja V.

Hahahhahahhahaha

Radosav
Gost
Radosav

Ja ne znam sto biste vi? Da se svi sklone i da postoji samo Milo i DPS je li? Vama niko ne valja…Ne moze biti da niko nista ne valja samo je Milo i DPS extra ili po vama mozda je tako? Ima li ijedna partija a da nije DPS koja moze da vodi CG,evo izaberite je? Ili su svi… Više »

Edw
Gost
Edw

Imalo je masa opcija. Samo bez DF i crkve.

Radosav
Gost
Radosav

Pa evo nema DF sto trazite vi?

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Radoslove, ne budali !

Budibogsnama
Gost
Budibogsnama

Ako on zna što priča…

Neka to
Gost
Neka to

Dritan je tolik zelen u glavi da je tesko povjerovat da on zivi u ovom svijetu nego u nekom virtuelnom dje on vjeruje da je on glavni igrac.Krivokapic mu je dao sad funkciju da mu ovaj sjutran ne moze reci da ga nije ispostovao a u stvari ga izblamirao i uvukao u rupu iz koje ne moze izaci.

Edw
Gost
Edw

Ponudio mu ogroman kolac, prevelik za njega.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Bravo za komentar!!!

Šejks
Gost
Šejks

“Nazadne ideologije”- u centar!

Marko
Gost
Marko

Dodik nije izjavio da Crnogorci ne postoje i nije se slikavao sa četničkim zastavama, nego isticao da je iz partizanske porodice. Divne promjene

Edw
Gost
Edw

Dodik je podrzao referendum 2006. Nikad nije negirao Crnogorce.

Petar
Gost
Petar

I tamo promjene na gore

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

🐑 su svuda iste
prime se na “lijepe, mlade i pametne”

Hurem
Gost
Hurem

Lijepe,pametne ,mlade ??????????a dje to.

King Henry
Gost
King Henry

PukO si dritane

Dzonatan
Gost
Dzonatan

Kako je ova bosna puna mrznje i nacionalizma. Mi smo odhe jos super

flop
Gost
flop

sa nasim lokalnim “ponosom” sto imamo, vjerujem da smo daleko gori

UFO
Gost
UFO

Dritane viteže!!!!

Sponi
Gost
Sponi

Vojvodo reci slobodno

Mima
Gost
Mima

Dritan je kao Alisa u zemlji čuda. Ne zna on što ga je snašlo, ali je srećan i zadovoljan!

YUGOSLOVENI
Gost
YUGOSLOVENI

Dritane
Zapoceo si i spasavaj ovo zlo sto se uvalilo u narod
Vrati nas da budemo Jugosloveni
Tada smo bili mnogo srecniji , pametniji i mirniji
Ovome narodu je potreban MIR
A MILIJUNASI su uzeli dosta i sada neka idu u penziju ..Imace od cega zivjeti ali mi necemo ako ovako nastavi
Srecno djeticu i spasavaj nas od svekolikog zla

Marina
Gost
Marina

Yugosloveni
Dritan da te spasava ????!!!!
E blago tebi !!!!

Odlicno
Gost
Odlicno

Bravo, demokratske promjene, konacno poraz Dodika

Madjo
Gost
Madjo

Sram da ga bude! No on obraza nema…
Nadam se da ga se njegov narod odrekao

sused
Gost
sused

slucajno se zadesio ko Krivokapic

Sandra
Gost
Sandra

Što se mi čudimo…kad je mogao crnogorske patriote da nazove lelekačima jasno je da on radi za svoj racun i racun onih koji si iznad njega, a mucena Crna Gora ispašta…😢😢😢😢😢😢

Pero
Gost
Pero

I ovakvi ljudi predstavljaju mlade poput mene… daleko mi kuća od njih

Navijač
Gost
Navijač

Da, bolje da su Dodik i Izetbegović ostali da vladaju, oni su, a pogotovo ovaj prvi, oličenje poštenja, morala, skromnosti, kulture, altruizma. Kako ne glasati za takve ljudi i ne poželjeti im da vladaju dok su živi, pa ako je moguće i duže od toga. Svima kojima se svidja Dodik, želim da im se neki Dodik, a koji im naravno… Više »

Perica
Gost
Perica

Znaci vi ste za Dodika i Izetbegovica …..Djukanovica….Vucica……,kakva druzina @

Edw
Gost
Edw

Upravo suprotno. U Bosni pobjedjuje gradjanska opozicija, sto je dobro. A Dritan pokusava da se okiti njihovim perjem, jer je on doveo nacionaliste.

LSCG1991 E VIVA
Gost
LSCG1991 E VIVA

Banjalučki Marko Milačić 🙂

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Samo što ova u Banja Luci ima podršku naroda a Milačić 1%.

Braco
Gost
Braco

Haha, ipak smo mi crnogorci. Mnogo bi bilo još to 🙂

Maja V.
Gost
Maja V.

A nemoj, ovaj nas je unikat 🤣

Anderba
Gost
Anderba

Završio fakultet,magistrirao i doktorirao u Sarajevo a onda u C.Gori doveo četnike na vlast. Sumnjam da će Dritko ikada više smoći hrabrosti da ode u Sarajevo pošto se udružio sa onima koji su taj grad besomučno ubijali i granatirali od 92-95.

sused
Gost
sused

nista nije bolji od cetnika

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

I vrnu se u našu C. Goru da nam je oslobodi i kaže izvolite UZMITE SVOJU SLOBODU ovakve slobode nemao nijedan narod u svijetu !

Uros
Gost
Uros

E cus Bosnjaka sto placu za ministarskim mjestima a godinama se od njih nije moglo privirit vecini funkcija.I sto je najjace njihovim strankama se nudilo da udju u vladu uz sta bi im se sigurno izaslo u susret i u ovom slucaju ekspertske vlade ali oni nisu mogli sa Srbima.E pa sad gledajte kako Srbi vode drzavu.

Cinjenice
Gost
Cinjenice

evo svi gledamo i ne verujemo… Poprilico sam ubedjen da ima mnogo kvalitetnijih Srba kandidata, ali jbg verovatno nisu dovoljno ekstremni… Ono kao normalni ljudi ne smetaju im drugi narodi i vere, a to je danas izgleda izdaja srpstva….e tuge

sds
Gost
sds

On je politikolog? Pa je li moguce da je tako neobavijesten. Pravi amater.

MontenegroPorto
Gost
MontenegroPorto

Najprljavija metla regiona se javlja nekom nešto da čestita. Svi se ograđuju od njega. Pola Crne Gore ga mrzi, a ova druga polovina jedva čeka da ga skloni i potopi. Pisaće knjige o kakvom prevarantu je riječ.

Niksic
Gost
Niksic

A sad im valja Dodik?

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ovoga komentarisat postalo je suvisno

Milena
Gost
Milena

Mislim da Dritku fali dobar savjetnik da mu kaze kad bi nesto da lupi da to ne treba tako, mlad je neiskusan, trci pred rudu, stani malo na loptu mali, digni glavu, pogledaj dje su ti igraci, pas napamet je obicno pogresan pas..

monty
Gost
monty

Da li je Dritan svjestan da upravo ispisuje najcrnje stranice moderne Crnogorske istorije…

Sprovodnik
Gost
Sprovodnik

Nema sto pricat sa njima pod uticajem su sekte i to je to i pri tom neemancipovani. Svoju kucu palit i pricat nije tvoja no tudja. Posebna dijagnoza.

zemljo Indijo
Gost
zemljo Indijo

Dritan će i sa crnim đavolom pakt sklopiti, samo da zadovolji svoj ego. Na kraju sve dođe na naplatu, Dritane.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

dritan ne zna nista on jepoliticar po struci i ucio je da dodje na vlast ….nije do njega gori su oni koji us ga glasali i sad a ce sve prepustiti crkvi i cetnicima prosvjetu polixciju anb sve poslove katstrofa jos ljudi nisu svjesnisto nas ceka

Aha
Gost
Aha

Odlicno. Bas je cijenjen kod naroda svoje vjere. Prelijepo. Crna Gora treba da bude ponosna sto ima ovakvog politicara,ovakvog četnika. Svaka cast.

voodoodoll
Gost
voodoodoll

Sta je ovo citav balkan sve hordasi…

Idea
Gost
Idea

Sta vam je ljudi te ste se okomili na dritana,pa zar vise niste shvatili da se on nista ne pita on je samo figura koju povlace odredjena grupa ,a ne verujem da ih neznate ko su oni.

Motaj
Gost
Motaj

Bosnjaci ako nece u vladu niko ih nece cerat.

Maja
Gost
Maja

Ni je se ne slažem sa Dritanovom politikom, ali moramo priznati da je lijep. 🙂

monty
Gost
monty

Zato ga i zovu Ulcinjski Apolon,Crnogorski Don Zuan a u regionu je poznat kao Kazanova s toplog juga.Od Ulcinja pa do ravnog Srema nidje takvog zavodnika nema…

Frida
Gost
Frida

Ni do Ravne Gore bogami.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Reče neđe jedan stariji odmjereni gospodin koji ga dobro poznaje –
ko ga vidi ( ili je vidio ) sa đevojkom častiću ga večeru.

Madjo
Gost
Madjo

Pravi za tebe…
Ali te nešto ni on neće…

monty
Gost
monty

Vesna Bratic srce mu ukrade.Mada joj se mora priznati da je rijetka ljepotica…

Mongro
Gost
Mongro

Ma delija samo za vidjeti! Hahaha!!!

Hurem
Gost
Hurem

Majo odmah kod ocnog OZILJNO TI KAZEM.Uh a mozda si i ti od onih koje ga spopadaju .Ja u svakom vidim nesto lijepo a sto se njega tice TRUDIM SE ALI DZABA.

Gusinje
Gost
Gusinje

Dritane,treba da te sram godina provedenih u Bosni ti si Dritane doveo klerofasiste na vlast u Crnoj Gori iste one koji su napravili Genocid u Bosni,i ti da nešto čestitaš slugo cetnicka

Daka
Gost
Daka

Ovima iz Sarajeva žalije što je dps izgubio vlast no samom dps-u. Stanivuković je ljetos bio na litijama ne znam što vam nije jasno

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

Dakice nije njima a ni nama žao što je Milo i DPS vaša rana da je došla stranka Roma sa Vrela Ribičkih bili bi zadovoljniji nego vi jer cijela SFRJ se klanja svim Crnogorcima zbog čojstva ljuckosti poštenja i sposobnosti a kad vam je FPS izgradio Državu , puteve , aerodrume, vldovode, struju i kad je trebalo zaokružiti sve to… Više »

Commentator
Gost
Commentator

Grozno je kad svoju ličnu mržnju prema jednom čovjeku usmjeriš u šurovanje sa đavolom i kad si spreman da zbog toga i državu uništiš. A istovremeno i vrlo, vrlo opasno. Ali, neće moći…

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Nevijerovatno da jedan Albanac Dritan podržava Srpski nacionalistički ekstremizam, ljude koji negiraju Crnogorsku, Bošnjačku, Makedonsku i Hrvatsku naciju. Šta još treba da se zaustavi ovo divljanje nacionalista ? Da svi budemo Srbi i mrzimo sve koji nisu Srbi da bi oni bili zadovoljni dokle ovo više ide ?

Marko🇲🇪🇲🇪
Gost
Marko🇲🇪🇲🇪

URA je peta kolona za jednokratnu upotrebu cetnickoj partiji DF za brisanje svega sto je crnogorsko…

Sponi
Gost
Sponi

Apsolutno ce se pitati koliko se pitaju u bd sto se tice drzavnog nivoa

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Narod bira..

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

Mene zanima odakle Dritanu pravo da se miješa u politiku drugih zemalja ! O kakvim promjenama on priča ? U budućoj vladi će biti sve ektremisti a ne ekperti.

Djoko
Gost
Djoko

Bravo Bosanci! CG je postala dno dna, zahvaljujući Dritanu!

Krsto
Gost
Krsto

Zastidje multietnicke Crne Gore i zastidje postenog albanskog naroda. Eto to si ti.

Cheese
Gost
Cheese

Dobro je sto se promijenila vlastu Crnoj Gori. Da narod vidi sto je alternativa. A nakon 2-3 godine bice “Vrati se Milo sve ti je oprosteno”. Samo polako, tiha voda brijeg roni. Nemam nista protiv gospodina Krivokapica, smatram da je castan i posten covjek, ali sastav buduce vlade uopste ne obecava. Ta vlada ce biti krnja, i nestabilna. Da li… Više »

Turimvamga
Gost
Turimvamga

a što to treba da se oprosti milu?

Ananas
Gost
Ananas

Hahaha, vidis li Dritane, kako na tebe gledaju u regionu, a zamisli tek nas Crnogorce, kako te dozivljavamo…. Nikad neces bit predsjednik CG, uzaludne ti ambicije!

mrkela
Gost
mrkela

Kod nas je crnogorski narod zbačen sa vlasti i došao srpski uz pomoć crnogorskih izdajnika . Što tu nije jasno ?

Joanikije
Gost
Joanikije

Dritan je izdajnik koji se prodao za pare i za fotelju i nikakav je covejk i nespreman je za ovo za sto se prijavio vrijeme radi zivi bili pa vidjeli!

Mongro
Gost
Mongro

Gori od njega su tobožnji crnogorci iz iste partije! Bijede ljudske! Prave se pametni! Viðet ćemo konačnicu njihov rodoljublja!

KMarko
Gost
KMarko

Pa kako da iko bude spreman. Nijednom se vlast nije promijenila, i kako ce neko znat.

Joanikije
Gost
Joanikije

Mogla se promijenit boljom samo,a ja kao pravi Crnogorac Podgoricanin ću ti reć jednu staru “Ne valja ić s konja na magarca” i ne znam sto ti tu nije jasno.Dritan i Marko Milacic da vode drzavu i rukoljub,ove ostale necu pominjat jer su pregnjili za pomen.Razmisli sunce jos jednom jesi li dobar sa glavom svojom.Ne pricam ti ovo da te… Više »

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

I ja sam Podgoricanka. Vise nas bilo dabogda. 🇲🇪💪

Joanikije
Gost
Joanikije

Ljubi brat😘💪🏾🇲🇪

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Već sam napisao komentar koji ovo potvrđuje. Dritan je u CG doveo na vlast srpske nacionaliste i ne može se porediti sa ovom gospodom iz BiH koji i reaguju logično. Dovođenje ljudi koji otvoreno baštine četničku ideologiju u CG na vlast nije i ne može biti povod za ovu vrstu čestitki.

nick
Gost
nick

Naravno da je podržao te promjene, nego koje? Jedini je problem što te promjene nijesu glasali njegovi glasači.

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Dritan će biti ikebana u novoj vladi ako je sastave .Čisto da kažu da je multietnička!

Krsto
Gost
Krsto

Vlada je sa njim multicetnicka.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxa multicetnicka😂💚🇲🇪

esko
Gost
esko

Gospodine Abazoviću u Sarajevo ste studirali i ništa vam nije ostalo od bliže bosanske,sarajevske historije.Bravo za odgovore Bosno ponosna.Oni su se od 92-95 odbranuli od onih sa kojima si ti danas.A i ti ćeš brzo postati prošlost evropske multinacionalne i civilizovane Crne Gore.

Ana
Gost
Ana

Kakvo podmuklo spinovanje.Pustite čovjeka.

Edw
Gost
Edw

Kako arogantno od njega da implicira da je on zasluzan za izborne rezultate u BiH.

Pala vlada
Gost
Pala vlada

Podmuklost ostavljamo nacionalistima i srbima i tebi

Commentator
Gost
Commentator

Činjenice govore sve, ne treba ništa da se spinuje

nenad mne
Gost
nenad mne

Kada se argumentovano kritikuje, to je spinovanje?

Ja sam
Gost
Ja sam

Dritan je čestitao pobjedu opoziciji u Sarajevu, gdje je Izetbegović potučen do nogu na lokalnim izborima, ne znam odakle vam ovaj Stanivuković.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Licjemerno je čestitati njima, a dovesti kod nas četničku falangu.

Maestro
Gost
Maestro

Stanivuković je samo mlađi četnik od Dodika. Ništa bolhe za Bosnu neće bit, samo će nastaviti da sije mržnju…

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Svi ovi što su mu odgovorili su nebitni i u Crnoj Gori i u BIH !

Petrovic
Gost
Petrovic

Dritane uprsko si Bosanci te ne vole jer preziru sve sto si ucinilo dobijo si ovfde samar sa lijeve strane a odnjih sa desne

Milos uskok
Gost
Milos uskok

Svak navodi vodu na svoju vodenicu, bili to srbi, bosnjaci, hrvati, albanci i svi ostali
Mante se ljudi politike !

Hogar
Gost
Hogar

Bošnjaci su mu odgovorili kako treba.
Pozdrav slobodarskom Sarajevu i cijeloj Bosni🖐️
Smrt fašizmu! (svetosavlje jeste fašizam)

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Priznata je to crkva Hogar. I masa ljudi je postuje. Tako da ne znam kako ti prolaze te parole nacitaj se i civilizuj ovako tesko tvom umu sa tobom😊

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ovo je ljekovito za region što se dešava.
buđenje, polivanje lednom vodom.
da tramp ne uze mandat prije 4 g. ove bi fašističke sile tajno radile, ovako su okuraženi izašli na svjetlost dana … a zavšit će svi brzih dana đe i tramp.

Atos
Gost
Atos

Koje je promjene Dritan podržao, ni jedne.. Dritan će sada da stvara promjene i tek tada se izjasniti da li du dobre

nenad mne
Gost
nenad mne

Ko će te promjene podržati u parlamentu?

Schutzstaffel
Gost
Schutzstaffel

kakve ovo veze ima sa nama

branko
Gost
branko

Okle, Dritan se ne pita svojih gaća. Ali mu je demokratija srednji vijek. crno da ne moze crnjr biti bez kapi bijelog… on to sad ne vidi ali ce vudjeti brzo.

Zabjelčanin
Gost
Zabjelčanin

Ne nego je najbolje da ostanu Dodik i Izetbegović vječno, pa da se javno svađaju a iza leđa javnosti da se prave razne šeme i dogovori. Dritan je jasno podržao promjenu, a ne bilo kog političara ili stranku pojedinačno. Što se češće političari mijenjaju to će prije biti odgovorniji prema svojim biračima i društvu.

Tako da ovi spinovi ne piju vodu.

za po ure
Gost
za po ure

lijepo je Milo Djukanovic rekao ,bitanga “

Bokelj
Gost
Bokelj

Gledajte svoja posla, ostavite se Republike Srpske. Gledajte od cega ce narod CG prezivjeti ovu zimu, bolje vam je

Dragan
Gost
Dragan

Hahahah a kad su bile litije onda ste molili ove iz Trebinja i Bileće da dođu po Crnoj Gori da litijaju. Kakav si ti licemjer još se potpisujes kao Bokelj a iz Ljubinja si.

Send this to a friend