Politika

Danilović: Ne bih pristao da budem poslušan ni kada bi mi garantovali predsjedničku funkciju

Goran Danilović/ foto: Facebook

Nikad ne bih pristao da zbog lakšeg izbora, pa i na funkciju predsjednika, prilagodim priču za tuđe osjetljive uši, da služim tim ušima i da zaboravim ko me je izabrao, poručio je predsjednički kandidat Ujedinjene Crne Gore (UCG) Goran Danilović na  promotivnom skupu u Mojkovcu.

U mojkovačkom centru za kulturu u večeras u 19 časova je počeo promotivni skup predsjedničkog kandidata UCG koji je označio početak zvanične kampanje.

“I to iz grada koji je, kako je rečeno, Stranci i njenom kandidatu za predsjednika važan i istorijski, ali kao i sredina u kojoj je Stranka u samostalnom nastupu osvojila više od šest odsto glasova podrške”, saopštila je ta partija.

U svom obraćanju Danilović je poručio da ne bi “pristao da bude poslušan ni kada bi mu garantovali predsjedničku funkciju”.

,,Biti predsjednik Crne Gore – čast je, rekao sam i ranije. Čast je biti kandidat ali pod uslovom da nijeste namjerni da prevarite u obećanjima ili da ne održite riječ. Sramota je za Crnu Goru da je imala predsjednike poput aktuelnog koji je više slušao šta se od njega očekuje sa stranih adresa nego što je brinuo o interesu zemlje koju predstavlja. Nikad ne bih pristao da zbog lakšeg izbora, pa i na funkciju predsjednika, prilagodim priču za tuđe osjetljive uši, da služim tim ušima i da zaboravim ko me je izabrao. Možda bi ta tvrdoglavost značila da zbog neposlušnosti prema različitim centrima moći ne budem dugo predsjednik, ali bih i tu činjenicu prihvatio i javno saopštio kao najveću čast. Neko jednom mora reći: ne! Ukoliko mi vi građani date povjerenje, računajte na tvrdoglavost koja znači čuvanje dostojanstva”, rekao je.

Danilović se potom i osvrnuo i na druge aktuelne teme.

Foto: UCG

Pored njega, kako su naveli iz partije, na konvenciji su govorili šef Izbornog štaba i predsjednik Izvršnog odbora Danilo Jokić, član Predsjedništva i poslanik Vladimir Dobričanin, član Predsjedništa Željko Furtula, potpredsjednik OO UCG u Beranama Ana Radovanić, predsjednik Izvršnog odbora Glavnog grada Milivoje Brković, predsjednik OO UCG u Mojkovcu Dragoslav Jokić kao i sekretar Izvršnog odbora te partije Ljubica Simonović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milosh
Gost
Milosh

Koliko se dobija para kad prodje kandidatura?

Peter pan
Gost
Peter pan

Ajde ne.mlati coce gdje to visis bogati.

123
Gost
123

A sto rece ????

Planeta majmuna
Gost
Planeta majmuna

😂😂😂 ajde begaj. O cemu ti? Ka malo dijete nicim izazvanim pricas gluposti. Oklen ti ispliva?

🇲🇪❣️🇲🇪
Gost
🇲🇪❣️🇲🇪

Neces morati da de brines,jer se to nece desiti.
Budi relaksiran

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ne sjekiraj se, neces imati tih problema

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Ko su ovi ljudi što slušaju ovoga? Ili je cijela partija na okupu?

Send this to a friend