Politika

Danilović smatra da su naredni mjeseci presudni za sudbinu opozicije

Narednih nekoliko mjeseci presudni su za sudbinu opozicije, pa samim tim i države, ocijenio je lider Ujedinjene Crne Gore (UCG) Goran Danilović na izbornoj Skupštini te stranke za Bijelo Polje.

Kako je saopšteno iz UCG, na prvoj redovnoj Skupštini opštinske organizacije Bijelo Polje verifikovan je novi opštinski odbor od 44 člana, za čijeg je predsjednika izabran Nikola Raosavljević, a za predsjednika opštinskog Izvršnog odbora Boban Petrić.

Danilović je ocijenio da uslova za poštene izbore nema niti to, kako je naveo, više iko pominje.

„Opozicija bezglavo juri u međusobna takmičenja zaboravljajući šta smo tražili i protiv koga se borimo“, rekao je on.

Prema njegovim riječima, sada je već izvjesno da neće biti zajedničkog opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima jer “veliki” opozicioni subjekti ne žele da se dogovore.

„Nestranačka ličnost iza koje bismo stali svi ublažila bi sve nedostatke izbornog procesa. Ipak, niti je ko predlaže niti je to zajednički interes. Nudi nam se da podržimo ovog ili onog stranačkog kandidata, ovu ili onu grupaciju, ovaj ili onaj gubitnički koncept. UCG se zbog svega toga okreće sebi i mirno čekamo sud javnosti. Neko će ubrzo polagati račune za ovakvu, nerazumnu opozicionu politiku”, zaključio je Danilović.

S.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Sva dosadašnja predviđanja Danilovicu bila su čisti promasaj.Uporno pokušava da se nametne javnosti kao relevantni faktor.

sasa
Gost
sasa

Ovakva opozicija davno je presudila sama sebi,ne treba im izbora ,jer davno bi dosao neko drugi mjesto vladajuce partije,da su radili svi zajedno…

Pušti nas
Gost
Pušti nas

Nemate nikakvih šansi, sve dok ste, otvoreno ili prikriveno, opozicija svojoj državi, i dok ne priznate pravo manjinskim narodima da budu ravnopravni građani. Zar mislite da ne znamo za vaš plan da podijelite hiljade državljanstava Srbima, u ime reciprociteta, pa da organizujete novi referendum? Bistri ste kao planinski potok, ali ste mnogo plitki!

Nera
Gost
Nera

Za sudbinu opozicije sigurno da su presudni.
Za sudbinu drzave isto tako,posto je biti nece ako ova opozicija zavlada.

Send this to a friend