Politika

Davidović nezadovoljan savezom Da svako ima

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović nezadovoljan je funkcionisanjem koalicije “Da svako ima” i blizu je odluke da digne ruke od logističke podrške toj političkoj grupaciji, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede saopštilo je da je Davidović razočaran neusaglašenim djelovanjem članica saveza, pogotovo kada je u pitanju odnos prema Odboru za izbornu reformu, tehničkoj vladi ali i učešću u potencijalnim protestima.

“Davidović se u neformalnim razgovorima povjerio dvojici crnogorskih političara da nije zadovoljan radom saveza jer ne djeluju kao tim i da, uprkos zajedničkoj platformi koju su potpisali, ne realizuju obaveze predviđene tim dokumentom”, rekao je izvor Pobjede koji je dobro upućen u sva dešavanja.

Drugi izvor Pobjede je kazao da je Davidović “potpuno nezadovoljan” radom jednog od potpisnika sporazuma jer djeluje shodno svojim političkim interesima, a ne u skladu sa deklarisanim ciljevima saveza.

Sporazum o političkoj saradnji između Socijalističke narodne partije, Ujedinjene Crne Gore, Radničke partije i nezavisnih poslanika kojim je formiran savez “Da svako ima” potpisan je 1. maja. Sporazum su tada potpisali u ime SNP-a, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije Vladimir Joković, Goran Danilović, sada pokojni Janko Vučinić kao i nezavisni poslanici Aleksandar Damjanović i Anka Vukićević. Davidović je tada u intervju za TV Kopernikus kazao da stoji iza formiranja koalicije koju je potpisalo pet poslanika u parlamentu.

Novi blok tada je najavljivao ozbiljnu političku akciju, a, između ostalog, obavezali su se da će građanima ponuditi zajednički održivi političko-ekonomski program, koji će u prvom planu imati socijalno-ekonomsku strategiju razvoja.

Ozbiljni problemi za savez počeli su kada se raspravljalo o tome da li treba učestvovati u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva.

Dok je šef kluba nezavisnih poslanika Aleksandar Damjanović insistirao da učestvuje u Odboru, poslanici Anka Vukićević, Goran Radonjić i Goran Danilović nijesu podržavali rad Odbora bez tehničke vlade.

Nesuglasice su se produbile i na relaciji Damjanović – Danilović ali i na relaciji centrala SNP-a i njihovi poslanici Srđan Milić i Danijela Pavićević. Nakon iznenadne smrti poslanika Janka Vučinića kontakti na nivou lidera su postali rijetki pa je pompezno najavljeni savez počeo da u javnosti ne nastupa zajedno

Lider SNP-a Vladimir Joković nedavno je kazao da savez “Da svako ima” nije poljuljan, ali je prema informacijama našeg lista na sastancima opštinskih odbora ukazivao da je na parlamentranim izborima moguć i samostalni nastup SNP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Ovaj nosilac ordena Svetog Save koga je od krivične odgovornosti, aktom milosti predšednika, oslobodio pokojni Moma Bulatovićhtio bi da se nekako vrne u Crnu Goru, izgleda da mu nije baš sve potaman u majčicu Srbiju.

Ipa se sipa
Gost
Ipa se sipa

Miro reka ti je Milo da dodješ doma sve ce ti oprostit

Tvrdnja
Gost
Tvrdnja

Srećna je država u kojoj svako radi svoj posao. Na šta bi ličilo kada bi se Amfi bavio nacijom, Gvozdenović ekonomijom, a Daka politikom?

kole
Gost
kole

Da zivimo bolje, ali samo oni gore!

Dušan Slini
Gost
Dušan Slini

DPS finansiraju raznorazni tajkuni. DF finansiraju raznorazrni tajkuni i ratni zlocinci. SNP finansiraju raznorazrni tajkuni i ratni profiteri.
Sjaši Kurta da uzjaši Murta!

Savo
Gost
Savo

E dobro da vas niki ne finansira, ko o cemu..

MILAN
Gost
MILAN

Ima li jos nafte Daka?

NBA
Gost
NBA

ZNAMO MI DOBRO NIKSICANI,DAKA,KO’SI STO’SI, I KAKO SI SE OBOGATIO NA “CASTAN” NACIN!POKRIJ SE PO USIMA I NEMOJ NAS TI “BRANITI”FOLIRANTU!

Logika
Gost
Logika

Dobro no što vele oni koliko su zadovoljni oni sa njim

cetinje
Gost
cetinje

Koji TOKMAK Daka Davidovic,cus podrska Damjanoviva i ove Vukicevic koji imaju zajedno 5-6 glasaca iz porodice,mozda Daka Srbin nije jos punoljetan.

Dzordz
Gost
Dzordz

Nemoguc savez , kao i nemoguce ime sto je najbolje pokazao Daka. Dizao si hramove i glumio velikog vjernika, a ujedno iz drzave odnio sve sto si u njoj stekao, a da ne ulazimo u to kako si to stekao.

Snp
Gost
Snp

dio glasackog tijela snp nema simpatije prema danilovicu. Ja prvi ih necu glasat ako budu zajedno. Boban

Normalno da
Gost
Normalno da

da Snp od Jokovica trazi na izbore koji ce biti odrzani sledece godine stranka izađe sama, bez koalicionih partnera na listi

max
Gost
max

Sto dajete toliko medijske paznje ovom ratnom profiteru saradniku svih ratnihzlocinaca
Karadzica,Mlafica, Milosevica…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ako bog da nece glasa imat na sledecim izborima ….protiv svega crnogorskog je svaki od ovih poslanika i njihiv doorinos drzavi i narodu je nula

Mileva
Gost
Mileva

Raspadaju se, ali sad će Željka to sve da dovede u red. A majke mogu u zaborav jer je njima sve završila.

Sta ce im prile
Gost
Sta ce im prile

Ako SNP procjenjuje da je za njih bolje da samostalno idu na izbore, onda se tome nema sta prigovoriti..posle ,,kljuca,, normalno da traze od Jokovica da snp izadje sama.

z d
Gost
z d

Daki nije zadovoljan da svako ima. Njemu je jedino važno da ON ima!!!

Dano
Gost
Dano

Tačna informacija. Loša komunikacija… Daki bi bilo najpoštenije da kupi prnje i batali se ćorava posla…Inače njihov i njegov pokušaj vođenja politike je smiješan i borba za mandat.sramota

Send this to a friend