Politika

Demokrate: Carević tražio od Krapovića 2,2 miliona eura

Dragan Krapović

Demokratska Crna Gora optužila je predsjednika budvanskog ogranka Nove srpske demokratije i budućeg kandidata za gradonačelnika Marka Bata Carevića da je od predsjednika opštine Budva Dragana Krapovića tražio 2,2 miliona eura na osnovu usmenog sporazuma sa Svetozarom Marovićem.

“Kako je i zašto Marko Bato Carević od Dragana Krapovića tražio da mu isplati 2,2 miliona eura, navodno na osnovu ugovora koji je imao sa opštinom Budva, a zapravo, po sopstvenom priznanju, na osnovu riječi Svetozara Marovića iz vremena kada su Budvom vladali oni koji su potom sklapali sporazume o priznanju krivice”,  navodi se u saopštenju Demokrata koje je objavljeno na društvenim mrežama.

Demokrate su reagovale na tekst na portalu Borba u kojem se funkcioneri opštine Budva iz Demokrata optužuju za korupciju i nepotizam. Demokrate su u odgovoru upitale portal Borbu da li su “raskrinkavači kriminalnih aktivnosti u državi možda znali za veze Nebojše Medojevića sa zemunskim klanom!.

“Znaju li da je Medojević svojevremeno izjavio da je uvijek spreman na debatu o uticaju kriminala na politiku i pohvalio se, usput, kako o tome ,,jako puno zna? Dabome da zna, kad je duboko zašao u materiju, sve pišući u listu zemunskog klana, koji se nazivao Identitet. Zašto tabloid ne piše o tome kada zna da je jedan dio političke scene vrlo zainteresovan za identitetska pitanja? Dok smo još kod Medo jevića, šta bi sa onim mafijašem koji je 2010. izudarao Medojevića, a o kojem on nakon toga ne smije da pisne? Ako Medojević ne smije, to bi se, zacijelo, moralo očekivati od onih koji neustrašivo raskrinkavaju organizovane kriminalne grupe”,  tvrdi se u saopštenju.

A zašto ne pišu, kako navode Demokrate, o visokom funkcioneru Demokratskog fronta, nekadašnjem suvlasniku zloglasne podgoričke kafane Debela Berta, koji je svojevremeno mjenicama prevario narod u Crnoj Gori i pobjegao u Italiju.

“Nakon čega je Milo Đukanović, glavom i bradom, dao novac poreskih obveznika da se isti vrati u Crnu Goru, kako bi osnivao nevladina udruženja i glasila koja kontinuirano služe za blaćenje opozicionih kolega i pružanje pojaseva za spašavanje Milu Đukanoviću, najljepšem predsjedniku”,  zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Carević se juče nije oglašavao, ali je na portalu Borba objavljen tekst u kojem se pitaju Demokrate “da li je Carević pismeno ili usmeno tražio novac od Krapovića i kada se to tačno desilo i zbog čega to nije Krapović prijavio tužilaštvu”?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
liki
Gost
liki

Ima li ko grdji od ovih Demonkrata….

Radenko iz Maše
Gost
Radenko iz Maše

Što ne prijavite korupciju Sudu? Nego pišete saopštenja?

Budvanin
Gost
Budvanin

Sve sto mi gradjani Budve vidimo i cujemo zadnje 2 godine su prozivke, psovanja preko medija, lajanje jedni na druge, brojanje krvnih zrnaca, ko je cetnik ko je milogorac? Zaista kultura na nasem politickom nivou je odsutna, ali opet ne mogu da njih krivim za sve, jer je narod taj koji ih je izabrao. Na zalost moramo da shvatimo sto… Više »

Rankovic
Gost
Rankovic

Ujedinjenja sa lazovima i malicioznim spinerima iz rukovodstva ( podvlacim RUKOVODSTVA ) Fronta je nemoguce !!! Siguran sam da Medojevicu i Mandicu ponudite da Milo i DPS sjutra padnu, a da je jedini uslov da njih dvojica idu u penziju, bez razmisljanja bi odbili !!!

Medovina
Gost
Medovina

Au, jes da ove iz DF-a ne mogu smisliti, i znam da su spremni na sve, ali ova priča Demokrata, ili bolje reći – Laž, nadmašila je i samog, Meda Zemunca.Kuda idu Demokrate, zna li iko??? Tražio Carević u dogovoru sa Marovićem, od Krapovića, 2,2 miliona eura.A, đe je tu dogovor Carevića, sa: Berluskonijem, Merkelovom Terezom Mej, Kitarovićkom, Ramom, Tačijem,……?????… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

Carevic je trazio da mu se isplati donacija koju je sa Svetom usmeno dogovorio , kao zamjenu za buduce poslove koje Sveto treba da mu obezbijedi.( naravno bez tendera). E sad, Sveto je u medjuvremenu zglajzovao……

Zoro
Gost
Zoro

Koalicioni partneri, a vidji sto misle jedni o drugima. Sto ste zajedno vise onda u 4 grada? Mada ovo sto je ovaj s mnogo putera na glavi reka ,inace ima s mladjim marovicem nesto zajednicko) ,je istina ,za te milione ne znam al svi znamo ko je bertu drza ,Koca I pokojni Nino.prije skoro 25,26 godina,ka da je to nepoznanica.

Pedja Mitrovic
Gost
Pedja Mitrovic

Krapovicu izgledas naspram prezimena..Blizi se kraj tvoje vladavine pa hoces svadju da napravis nebili bili prijevremeni izbori pa da profitiras takav je vas svaki posao.mislim da vas narod dobro cita nije narod glup kako ga ti i demokrate dozivljavate.

Komsija
Gost
Komsija

Sve je ovo gola istina sto jedni o drugima govore!

Đurisic dejan💃
Gost
Đurisic dejan💃

Idem za skadar jedino ako ne uleti neka naša u međuvremenu ali je malo toga vremena u međuvremenu. 👍

Đurisic dejan💃
Gost
Đurisic dejan💃

Malo me strah što se vraćem u crnu goru pao sam i izgubio svaki kontakt sa društvom. 👍

Đurisic dejan💃
Gost
Đurisic dejan💃

Nisam ja znao da pomorci imaju 6 000 eura platu. Pa oni imaju para. 👍Oni drže standard u crnu goru. 👍

Đurisic dejan💃
Gost
Đurisic dejan💃

Nisam dugo bio u crnu goru je li bolje stanje. Deset godina sam u inostranstvo kod majke i na liječenje lakše oboljenje. 👍Kad dodjem pravac skadar. 👍

Mario
Gost
Mario

Imas prije Skadra rijeku Cijevnu,ali je “posjeti”u zimskom periodu i stici ces u Jadransko more,naravno ako dobro “plivas”

Pero
Gost
Pero

Gdje nadjoste ovog derikozu?

Svans
Gost
Svans

Sigurno nije tražio nešto što mu ne pripada, vjerovatno mu se nešto duguje.

SAMPION
Gost
SAMPION

I ja bih volio da znam ko je vlasnik bio Debele berte…

Danko
Gost
Danko

Koca pavlovic

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

koca pavlovic vlasnik debele berte …kad to kad je propala pa se izmijenjalo 15 vlasnika za 3 god ….rupetina …

Visnja K.
Gost
Visnja K.

Ko je vlasnik bio Debele berze.

Piper
Gost
Piper

pavlovic Iz pzp

Strijelac
Gost
Strijelac

Tu je i naučio da je bijelo-bijelo!

Geter
Gost
Geter

Demokrate oličenje korupcije

Send this to a friend