Politika

Demokrate će organizovati danonoćno čuvanje imovine Islamske zajednice

Predstavnici, aktivisti i simpatizeri Demokrata danonoćno će motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije, objekata Islamske zajednice kao i svih ostalih svetinja sugrađana islamske vjeroispovijesti u Pljevljima, saopšteno je iz ove partije.

<<<Kamenovane prostorije Islamske zajednice i ostavljena poruka: Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica<<<

“Odlazeći režim u Pljevljima već treći dan pokušava da izazove vjersku i nacionalnu netrpeljivost i da, kao i mnogo godina do sada , napravi razdor među komšijama i prijateljima. Nakon što su politički nokautirani u Pljevljima, kao i u cijeloj Crnoj Gori, hvatajući se za slamku spasa, mračni umovi iz najtamnijih kuloara UDBE pišu uvrijedljive grafite po Pljevljima, lome stakla političkih organizacija i Islamske vjerske zajednice, ne bi li u haosu koji žele da izazovu, ušićarili još koji dan na vlasti”, ističu Demokrate.

Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje svaki napad na političke i vjerske predstavnike, kao i na objekte političkih partija i vjerskih zajednica.

“Ovim putem informišemo sve građane Pljevalja, naše komšije i prijatelje islamske vjeroispovijesti,  da će predstavnici, aktivisti i simpatizeri Demokrata danonoćno motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije, objekata Islamske zajednice kao i svih ostalih svetinja naših sugrađana islamske vjeroispovijesti u Pljevljima. Na kraju poručujemo, da ako smo uspjeli da odbranimo pravoslavne svetinje u Crnoj Gori od besomučnih napada bivšeg Đukanovićevog režima, isto tako nećemo dozvoliti da isti režim, u svojim poslednjim satima na vlasti, pokuša zavaditi braću komšije i prijatelje. Snažno ćemo se, na miran, demokratski, pomiriteljski način suočiti sa svim režiskim satrapima koji pokušavaju da stvore haos, a samo zbog par dana više na vlasti”, ističu u ovoj partiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zorka
Gost
zorka

privedite vase ,,delije,, sto ovo rade pa necete cuvati…ne krivite druge

Provokatorka
Gost
Provokatorka

Nije bilo potrebno čuvanje nijednog objekta dok nam Vi ne donijeste ” slobodu”

Pjer
Gost
Pjer

Podrzavam

Bravo, bravo
Gost
Bravo, bravo

Znači, već sukobi dvije koalicije.

Boka kotorska
Gost
Boka kotorska

Bravo,svaka cast!

DIIV
Gost
DIIV

Jadno li je to kad morate cuvat sebe od svoga

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Bravo dobri ljudi..Crna Gora je pobijedila!

Vojvoda
Gost
Vojvoda

Stavite Čeka Dačevića u prvu smjenu.

Jelena
Gost
Jelena

Hahahah ne cuvali me Vi

Talos
Gost
Talos

Hahahahahhhahahahahahahahhahahah 🤣

delboj
Gost
delboj

Foliranti. Polome uvece pa izigravaju spasioce preko dana.

oooo
Gost
oooo

Znaci za sad ste zavrsili sa Pljevljima, sad cemo vidjet ko je sledeci na redu. Od koga cuvate te objekte? Do sad nije bilo potrebe da se cuvaju i sad odjednom od kako dodjoste na vlast moraju se postavljat straze. Moraju li nacionalne manjine postavljat straze i oko svojih kuca. Svaka vam cast donijeli ste mir, sigurnost i demokratiju preko… Više »

Eki
Gost
Eki

jedni napadaju manjine i njihovu imovinu a drugi cetnici toboz ih brane,kako cete nazvati taj film.

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Ne morate stražari samo zamolite koaliciju buduću da to ne rade i ne slušaju popove SPC i biće mira u državi pa ko goć vladao

Zeta
Gost
Zeta

Bravo

Snjeg
Gost
Snjeg

Hoce li vam se naljutiti koalicioni partneri?

Seka
Gost
Seka

Kako su dobri, za nepovjerovati….

Davor
Gost
Davor

Kakva je to zastava na balkonu poviš? Mislim da je to odgovor na sve, “moje demokrate”…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Bečiću,prošle sam izbore glaso za tebe,ali si me razočaro ne dolazeći u skupštinu iako si primo platu,ajde da te vidimo sad,dokaži da nijesi prikriveni srpski nacionalista,i politikant???

mrkela
Gost
mrkela

Sa demokratama stigao fašizam , prije vas ih nije trebalo čuvati !

Hahahahahah
Gost
Hahahahahah

Sva sam se najezila hahahahah

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Da li to planirate sve naredne godine ako budete na vlasti?Onda cete morati i po ostalim opstinama,do cega smo dosli da moraju ljudi da dezuraju ispred verskih objekata.Eee moj Milo neki cete jos malo od blata pravit samo da se vratis na vlast

Lav
Gost
Lav

E sram vas bilo. Lazovi isfolirani.

Samir
Gost
Samir

Bravo Bečiću!
Hvala svim dobrim ljudima koji žele da sačuvaju mir!

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

od koga žele da sačuvaju mir? od njih i njihovih partnera, dok je bila vlast DPS nisu trebale straze, policija je resavala, e kuku nama za nama sa ovima, ja se pakujem sa djecom i unucadima i put pod noge, nece ovi mene cuvati a ni na moje i u moje nogom stati

Send this to a friend