Politika

Demokrate će prisustvovati protestima

Demokrate (Foto: Arhiva)

Poslanici i funkcioneri Demokratske Crne Gore podržavaju proteste slobodnih građana koji se suprotstavljaju krađi izborne volje od 30. Demokrate će ličnim prisustvom, kao i prethodnih dana, podržati proteste i stati uz građane koji ne pristaju da se u djelo sprovede dogovorena izdaja i prevara kojom se na vlast namjerava vratiti ona politika koja je u prethodnih 30 godina stvorila sustem straha, nepravde, mafije i terora, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su naveli glavna pravila svih, kako kažu,” iskrenih, mirnih, dostojanstvenih” protesta kojih su se pridržavali svih prethodnih godina.

“Uvijek se i na svakom koraku ponašati mirno, kulturno, civilizovano, demokratski i građanski; Svakog provokatora ili ubačenog elementa koji ima zadatak da vrijeđa, napada, provocira, širi nacionalnu ili vjersku mržnju odmah detektovati i prijaviti; Odnijeti se sa uvažavanjem prema svima, ukljičujući i javne funkcionere čiji eventualni dolazak predstavlja planiranu provokaciju; Poštovati epidemiološke mjere nošenjem maski i držanjem distance”, navedeno je u saopštenju.

Demokrate navode da su “ovo su zlatna pravila”.

“Jer nervoza raste kod mnogih političkih, kriminalnih i bezbjednosnih struktura zbog mirnog i dostojanstvenog odgovora građana s kojim ne umiju da se nose”, dodaje se u saopštenju.

Demokrate će i ovog puta biti uz građane i za građane u ,kako kažu, “misiji odbrane izborne volje i sprečavanja velike prevare u pokušaju”.

“Građani Crne Gore imaju više nego dovoljno snage, mudrosti i odlučnosti da i ovome stanu na kraj”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Prosetajte do salona namjestaja i kupite po fotelju. Ima ih jeftino. Nosite kuci pa śedite po vas bijeli dan. Kako ste tanki, brzo smo vas procitsli. Sad adio. Ne naginjite se kroz prozor

Buraz
Gost
Buraz

Demokrate zazuzele stav🤣

Već vidjeno
Gost
Već vidjeno

Ljudi morate da naucite da u sportu ima i onih koji gube. Cestitas pobjedniku jer uistinu vi nijeste cak ni zajedno sa DF pobjednici, matematika vam nedozvoljava tako nešto.

anmari
Gost
anmari

E pa ” imaju dovoljno snage” i stanuce na kraj ovom prostakluku

Oljahttps:.c
Gost
Oljahttps:.c

A kad ste vi bili za mir NIKAD samo za fotelje.

Misko pv
Gost
Misko pv

Zamislite koji su to mozgovi proteste prave pritiv samih sebe 😂😂😂😂😂 to nidje na svijetu ja mislim nije bilo bez kod cetnika 😂😂😂😂😂

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Lijepo! I treba, vraćajte se u prirodno okruženje! Hoćete li opet bojkotovati Parlament i uredno primati platu!?

DolinaBogova
Gost
DolinaBogova

Ajde da vidimo sjutra jel zakon isti za sve , prozivka za policiju dje su Suzavci ? sok bombe ? ka na Cetinje petoGa .

Zoki
Gost
Zoki

Dobro im je to, i nek upale aplikaciu za brojanje kalorija i koraka… posebno ova trojica…

Vlada Budala
Gost
Vlada Budala

Reče Momo Koprivica moj sako promjeni.😂😂

Opet
Gost
Opet

Samo jako bez fotelje nije lako

Važivaži
Gost
Važivaži

Molim građane i građanke Crne Gore da Momu kupe garnituru fotelja u svim bojama, što šire i što udobnije, pa da ako nas onda pušti više sa svojom pojavom

Tudji sako😂
Gost
Tudji sako😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Marko
Gost
Marko

A oće li press centar ili će biti operisani?

onako samo
Gost
onako samo

Poslije pada Vlade i smjene Bečića sljedeći potez crkvenih kmera jeste bojkot parlamenta, ne može ego da podnese Bečiću da bude poslanik.

Role je king
Gost
Role je king

0 od partije

Joko
Gost
Joko

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

la la land
Gost
la la land

izgubljeni u vremenu i prostoru, da ne krizirate mozda?

Milan
Gost
Milan

Postoji rjesenje kao na Cetinju, samo protestvujte

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Sad bi vas trebalo proglasit teroristima.

Send this to a friend