Politika

Demokrate: DPS falsifikuje i podmeće

Demokratska Crna Gora tvrdi da je DPS već drugi put u poslednjih nedelju dana uhvaćen u pokušaju opstrukcije sveobuhvatnih izbornih reformi koje su definisane Briselskim planom.

“I ne samo što izvršilac Gvozdenović po nalogu najvećeg izbornog manipulatora na Balkanu hoće da obesmisli proces korijenitih reformi, već pokušava obmanuti i međunarodne partnere. Po  planu za očuvanje mehanizama izborne krađe, DPS se usuđuje da bez zadrške falsifikuje i podmeće. Ako su vam do sada prolazile takve “izborne reforme” po principu našminkaj, nametni i podmetni, to više neće moći, u šta ste se mogli uvjeriti”, poručuju iz partije Alekse Bečića,

Demokratska Crna Gora je reagovala nakon što je Poslanički klub DPS-a saopštio  da je Demokratska Crna Gora partija prepoznata po nezrelosti, netrpeljivosti prema svim političkim subjektima u opoziciji i u vlasti, te i po neradu i bojkotu institucija i države.

<<<DPS: Želimo dijalog, ali ne dopuštamo opstrukciju reformi>>>

Demokrate na sve ovo jažu nervoza i panika koja vire iz svake riječi reagovanja DPS-a.

“Vidjeli ste da Demokratama ne mogu promaći ni vaše najsitnije prevare. Prvo smo vas uhvatili u prevari kada ste planirali reforme tek nakon parlamentarnih izbora. U izvjestaju Radne grupe se jasno vidi da je glavni junak u procesu opstrukcije Odbora Milo Đukanović lično. Danas smo vas uhvatili da ste lažirali radne grupe, lažirali rad, te svo vrijeme varali domaću i međunarodnu javnost Vidjeli ste predloge Demokrata i snagu argumenata, pa sada bježite. Ali nećete imati kondicije budite uvjereni, stiže još konkretnih predloga nakon četiri akta koja smo do sada uputili. Dolaze rješenja koja ne možete osporiti i koja će jednom zauvijek staviti tačku na izborne krađe”, navode oni.

Demokrate tvrde da DPS najviše boli to što DCG  razobličava DPS  neistine  pred međunarodnim predstavnicima koje obmanjujete i varate.

“Zato nastavljate da se crvenite pred Evropom, a tek ćete. Sa punim pravom očekujemo da međunarodni eksperti neće dozvoliti da se DPS na ovakav način poigrava i zloupotrebljava međunarodne subjekte u cilju ostvarivanja uskostranačke koristi. Još jednom ukazujemo da materijal koji vam je dostavljen nije djelo Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, već DPS-a i vladajućih partija”, zaključuju Demokrate.

47

avatar
1000
47
0
0
 
46
uros567PolitikologNKWilliLionoblanda
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
uros567
Gost
uros567

Mogu vam reci da ste tako mladi postali gori od DF a

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

H1ahahahahahahahaha ironija zivota to govore oni ciji je lider falcifikovao svoj magistarski rad

Willi
Gost
Willi

Nije mocuce da oni to rade.

Lion
Gost
Lion

Nece to DPS, oni su posteni lazovi.

oblanda
Gost
oblanda

Opozicija je sama kriva sto nema podrsku gradjana.

Vojislav ..
Gost
Vojislav ..

Nije lako Dps-u da radi sa ovakvom opozicijom. Godinama ih vuku za rukav kao malu djecu, ali dzabe kad ne zele da rade.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Dps je partija koja je svojim radom i trudom zasluzila podrsku i postovanje od strane gradjana. Demokrate moraju jos da usavrsavaju svoju politiku, jer je trenutno daleko ispod prosjeka.

Dzeki
Gost
Dzeki

Opozicija i sama zna da posle brojnih kikseva gube postepeno podrsku gradjana, a izbori se blize, sto je doprinjelo rastu njihove frustracije i mrznje prema Dps-u.

Zoki
Gost
Zoki

Vidjeli smo sposobnost i strucnost Demokrata u Kotoru. Ova partija mora jos mnogo da radi na svom usavrsavanju, ako misli da se odrzi na politickoj sceni.

Kapetan
Gost
Kapetan

Dps se crveni kakva mu je konkurencija.

Jakov
Gost
Jakov

Vidio je narod u zadnje tri godine kako se opozicija fino bori za njihove interese, ne vrse svoje poslanicke duznosti, a traze od gradjana da im izlaze na proteste. Zato su protesti i propali, nije narod lud da podrzava nesposobnu opoziciju.

Dunja
Gost
Dunja

Ja jos nijesam vidjela da su se Demokrate obratile javnosti da podijele sa nama neki njihov napredak, rad ili dostignuce. Dosta nam je da citamo o tome kako vrijedjate Dps, potrudite se malo i radite u interesu gradjana i ove drzave.

Jasminka
Gost
Jasminka

Ovi ne bi mogli u medije dospjeti, a da ne pljuju Dps. Zalosno.

StevanPG
Gost
StevanPG

Najvece preveze na politickoj sceni su ovi crvenokravatasi, a kako nece biti kad im je i predsjednik partije plagijator cije telefonske snimke ima britanska sluzba kako moli profesora da mu prizna plagijat.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Toliko ste pricali da zelite Odbro za reformu izbornog zakonodavstva da biste radili na poboljsanju izbora i sta je sad, imate Odbor imate sve zivo i opet vam ne valja je li??

Send this to a friend