Politika

Demokrate: Našim aktivistima na Žabljaku prijetili SNP-ovi aktivisti

Foto: Demokrate

Danas su na Žabljaku tokom aktivnosti predizborne kampanje aktivistima Demokratske Crne Gore, mladim, vaspitanim i obrazovanim ljudima, prijetili aktivisti SNP-a, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

“U kabadahijsko-mafijaškom stilu DPS-ovog Era s Konika, izvjesni Marko Baranin prijetnjama je pokušavao da spriječi aktiviste Demokrata da sprovode kampanju”, tvrde u toj partiji.

Ovo nije prvi put,kažu oni, da Demokrate na Žabljaku doživljavaju nasilje.

“Podsjećamo, prošle godine početkom jula predsjedniku OO žabljačkih Demokrata Darku Šljivančaninu, kojeg Baranin na snimku pominje u prijetnji “da mu se ja ne zahvaljujem”, tokom noći zapaljen je automobil, parkiran ispred njegove kuće u kojoj se tada nalazila čitava njegova porodica uključujući i suprugu sa bebom. Izgleda da za nekad antirežimski SNP danas važi pravilo “S kim si – takav si””, podsjetile su Demokrate.

Zbog svega viđenog, Demokrate traže da nadležni državni organi hitno reaguju, “privedu lica koja su aktivistima upućivala prijetenje i sankcionišu ih u skladu sa Zakonom”.

“Prijetnje su dokaz da je SNP, nekada partija boraca protiv mafijaškog bivšeg režima, postala dio mafijaške hobotnice, i da sada na isti način kako je prethodni režim to sprovodio na Koniku i u drugim sredinama, nasiljem pokušava doći do glasova ili spriječiti protivnike takvih politika da na legalan, zakonom predviđen način obavljaju kampanju”, navode Demokrate.

Poručuju SNP-u da “moraju biti svjesni da im ništa neće proći”.

“Svjesni činjenice da su odbačeni od građana Crne Gore koji im izdaju izborne volje i najveću prevaru u modernoj istoriji Crne Gore neće oprostiti, osim što to rade antiustavnim pučem na državnom nivou, sada i prljavim manirima kriminalnog režima na ulici pokušavaju zaustaviti ono što neumitno slijedi: slobodnu volju građana. Međutim, bez obzira na sve pokušaje, moraju biti svjesni da im ništa neće pomoći. Crna Gora se oslobodila, i nikakva odlaganja, prijetnje, nasilje ili bilo kakve opstrukcije imanentne poraženim mafijaškim strukturama neće is spasiti ubjedljivog poraza i kazne građana”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Merkur aum omHK
Gost
Merkur aum omHK

Tako smo se i mi kao djeca grupisali i prijetili jedni drugima pa se posle pomirili, ali ovi ce se tesko pomiriti. Izgubis 5e pa ti nije svejedno a kamoli fotelju…

končar
Gost
končar

😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣najblaže napisano

LKJ
Gost
LKJ

Naravno da su prijetnje nešto neprihvatljivo, za osudu i prekršajni postupak. Ti mladi ljudi su u službi tuđe zemlje, tuđe crkve, ostrašćeni kako ih takvima stvarate. Nijedan crnogorski glas Crvenim kmerima, nijedan. Oni će ih ponijeti Joanikiju jer su njegova partija. Neka dijele srpske glasove, srećno bilo

Send this to a friend