Politika

Demokrate odgovaraju DPS-u: Zeta je stala, nemate se čime pohvaliti

Krstović

Član Opštinskog odbora Demokrata Zeta Janko Krstović poručuje Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da se nemaju čime pohvaliti, jer su eliminisali promaju u svojim džepovina i učinili da u Zeti vrijeme stane.

On je reagovao na saopštenje DPS-a u kojem su istakli da “demagogija Demokrata ne može negirati razvoj Zete”.

<<<DPS poručuje da demagogija Demokrata ne može negirati razvoj Zete>>>

“U susret novoj radnoj sedmici nadamo se da će stresti tuđe perje sa sebe, i pokušati da do kraja realizuju makar jedno izborno obećanje. Bilo ih je na desetine a nije realizovano niti jedno. Po tome su se „proslavili“. Kada smo kod nerealizovanih projekata, onih koji su davno započeti a nisu završeni ili onih koji uopšte nisu ni započinjani, pomenućemo samo neke od njih. Sportsku dvoranu u Beglacima niste uspjeli da izgradite za gotovo dvije decenije, niti rekreativni kompleks u neposrednoj blizinu na prostoru park šume. Takođe, nismo bili svjedoci postavljanja kamena temeljca za sportsko-rekreativni centar u Balabanima”, navodi Krstović.

On tvrdi da se Velji put u Zeti pretvorio u „velju“ lokvu ispred jedne od poljoprivredih apoteka u Golubovcima iako su iz DPS-a svake godine izdvajali sredstva za sanaciju.

!Niste zakrpili ni udarne rupe na tom putnom pravcu. Niste izgradili niti jedan metar prijeko neophodne pješačke staze od Bistrica do Osnovne škole „Niko Maraš“ u Bijelom Polju. Od obećane rekonstrukcije magistrale od centra Golubovaca do Osnovne škole „Zarija Vujošević“ u Matagužima, čija je dužina 5 kilometara, sa ogromnim zakašnjenjem sanirate dionicu u dužini od svega pola kilometra. Očekivali smo da rokovi biti ispoštovani kako ste obećali a još uvijek nema ni kvadrata asfalta”, konstatuje Krstović.

Prema njegovim riječima, bulevar kroz Mahalu trebalo je da bude izgrađen znatno ranije ali su iz DPS-a čekali izbore.

“Pritom ste se prekombinovali, pa će radovi biti gotovi tek u toku ljeta, za vrijeme saobraćajnih gužvi. Tada ćete biti u opozicionim odborničkim klupama. Niste izgradili zelenu pijacu iako ste je najavljivali u sklopu urbanističke parcele u blizini tek nazirućeg zdanja srednje škole. Niste urgirali da se u funkciju stave kapaciteti objekta za skladištenje i kalibriranje voća i povrća u Matagužima. Niste izgradili parking prostor u blizini stadiona „Trešnjica“, iako postoji planska dokumentacija. Niste omogućili zaštitu životne sredine mještana Donje Cijevne, Mitrovića, Ljakovića i Srpske od zgađenja prouzrokovanog radom fabrika asfalta i šljunka. Niste kompletirali vodovodnu mrežu na teritoriji Zete, a ona koja je postavljena na samom početku već je spremna za rekonstrukciju”, dodaje Krstović.

Ono što su, kako smatra, omogućili iz DPS-a jeste da se bez glasa protivljenja u Botunu gradi kolektorsko postrojenje.

!Omogućili ste svom partijskom kolegi, gradonačelniku Glavnog grada da nesmetano krene u realizaciju projekta koji direktno ugrošava bitisanje stanovništva u njegovom rodnom kraju. Ko će koga ako ne svoj svoga”, zaključuje Krstović.

S.B. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Demagozi zetski…

Stormbringer
Gost
Stormbringer

Interesantno, mogu da promijene 100 imena i partija ali ćud i priču nikako! Ovo isto čini mi se slušamo s opozicionih adresa cijeli vijek al ne čusmo što su oni uradili da unaprijede svoj kraj, dje to vaš doprinos brate, što ste to vi uradili!?!? Ovo sve “jahači magle” s pričom da nema staze za Kurilo i hale na Beglacima… Više »

Send this to a friend