Politika

Demokrate tvrde da nisu dale imena medijima

Arhivska fotografija

Demokratska Crna Gora ne stoji, kako kažu, iza medijskih navoda o kadrovima iz reda te partije koji će upravljati određenim resorima u budućoj Vladi Crne Gore. U toku je jedna od faza pregovora o formiranju nove, demokratske i proevropske Vlade, u okviru koje će se usaglasiti kadrovska rješenja shodno dogovorenim principima, saopštile su večeras Demokrate.

<<<CdM saznaje: Zdenka Popović na čelu Ministarstva rada i socijalnog staranja>>>

“Demokratska Crna Gora će u konačnom predložiti kompetentne kadrove za upravljanje odgovarajućim resorima, na osnovu odluka nadležnih organa Partije saglasno Statutu. Sve do donošenja konačnih i zvaničnih odluka Partije, personalna rješenja koja se pominju u javnosti predstavljaju medijske špekulacije”, dodaju u saopštenju.

<<<Krapović ministar vanjskih poslova, Koprivica pravde>>>

CdM je danas objavio da je kandidatkinja za ministarku rada i socijalnog staranja funkcionerka Demokrata Zdenka Popović, a njene partijske kolege Dragan Krapović i Momo Koprivica kandidati za  Ministarstvo vanjskih poslova, odnosno Ministarstvo pravde. Međutim, CdM nije naveo da je Demokratska Crna Gora izvor ovih informacija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Salinitet
Gost
Salinitet

Neka vam ta prica, procitali reakcije sta vam kazu o “ekspertima” pa se sada izvlacite. Posteno je reci da je narod zelio da makne DPS i po cijenu da glasaju vanzemaljce, Zulu pleme, koga god.

Maja V.
Gost
Maja V.

Istina

Med i mlijeko
Gost
Med i mlijeko

Niste vi ,nego mi . Hahahahaha

Send this to a friend