Politika

Demos će podržati Vladu Krivokapića

Predsjedništvo Demosa  juče je na elektronskoj sjednici prihvatilo prijedlog predsjednika stranke Miodraga Lekića da tokom zasijedanja Skupštine Crne Gore 2. decembra podrži formiranje nove crnogorske vlade.

“I pored stava da je tokom procesa formiranja vlade trebalo afirmisati veće povjerenje i saradnju mandatara i parlamentarne većine i na toj osnovi postizanje ozbiljnog političkog dogovora, što je uostalom dominantan metod usvajanje zajedničkog programa i sastavljanja vlade u demokratskom svijetu, u nastalim okolnostima Demos zastupa da novoj vladi treba dati šansu”, navedeno je u obrazloženju odluke Predsjedništva Demoksa.

Demos će, dodaju, podržati sastav i program vlade.

“Posebno u uslovima kada građani s razlogom očekuju da nova vlada što prije počne da rješava nagomilane probleme, od onih ekonomsko-egzistencijalnog i zdravstvenog karaktera, sve do ozbiljnog početka konstituisanja i funkcionisanja prave i dekriminalizovane države”, ističu iz Demosa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Na šta se srozao Lekić!!! Postao je gori od Danilovića i ostalih srpskih nacionalista koji svi odreda se busaju četništvom!

1918.
Gost
1918.

Demos će podržati sve što je anticrnogorsko…

Lidijal
Gost
Lidijal

Lekić-Političar koji gubi na sudovima jer ne isplaćuje radnike. Političar kome su šoferi u glavnom odboru. Političar koji daje platu sestriću. Politicar bez odgovornosti i njaveći antidemokrata na sceni

Send this to a friend