Politika

DF: Abazović i Joković pred izborom sopstvene sudbine

Demokratski front

Demokratski front konstatuje da su Dritan Abazović i Vladimir Joković svojim jučerašnjim ćutanjem ignorisali našu javnu ponudu o resetovanju odnosa parlamentarne većine, koja bi kroz model tehničke vlade bila zadužena da pripremi i organizuje parlamentarne, predsjedničke i lokalne izbore u jednom danu.

“Nakon što je izvjesno da je Abazovićeva vlada pala, i da ne postoji teoretska mogućnost da, posle svega, polovina ministara koji su bili za potpisivanje Temeljnog ugovora, nastavi da funkcioniše sa gotovo drugom polovinom koja je bila protiv potpisivanja, smatrali smo našu ponudu državničkom, odgovornom, i što je najvažnije, u interesu građana Crne Gore”, saopšteno je iz DF-a.

Pošto je Vlada izgubila podršku dvije trećine poslanika koji su je podržavali, iz DF-a smatraju da su, Abazović i Joković prvopozvani da odgovore na njihovu ponudu.

Ističu da bez obzira na političke i ideološke razlike, vjeruju da je taj predlog prihvatljiv većini respektabilnih političkih subjekata i da predstavlja jedini mogući izlaz iz postojeće krize.

“Kako ignorisanje ove ozbiljne društveno-političke krize ne može da traje u nedogled, pozivamo Abazovića i Jokovića da se u narednih nekoliko dana jasno odrede o našoj poštenoj ponudi, jer će ih u suprotnom DF prepustiti njihovoj sudbini”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tata
Gost
Tata

Kako opet sa njima ako su vas izdali, sto ste sve jedni za druge pricali i opet mozete zajedno??? Pa ima li jedan medju vama karaktera makar posto obraza nemate ni jedan! Vas bi trebalo zakonom zabranit!

Mnegro
Gost
Mnegro

dritan je odradio zadatak AV. Biće nagrađen i dosta mu je. Sad bi vi zajašili da nastavite prljave poslove

Podgorica
Gost
Podgorica

Jadni mi sa ovakvima,,jos nam oni samo fale

Samo tako
Gost
Samo tako

Jedino sad Vi ispadoste gori od Jokovica a sve zarad fotelja , zbog kojih ste ga do juce kritikovali….sta je s mozgom ..

Čarls
Gost
Čarls

Eto ti ih i jedan i drugi . Vi srećni – mi srećni ! Zajedno sa tobom ima čudo da napravite .

Attila
Gost
Attila

Vrijeme je za Preokret.

Elena
Gost
Elena

Prihvatice samo da se I vi Jos uvalite jer mnogo nedostajete 😂

RORA
Gost
RORA

Nezna se ko je veci izdajnik, vi bi ste po onom starom sjasi murta da uzjase kurta, samo se moram slozit da je abaz veci izdajnik od vas troice zajedno (kod njega su legle pare, a vama epitet i sitnis) ha ha ha

CRNOGORKA
Gost
CRNOGORKA

Ko sve živi u Crnoj Gori????

Trol
Gost
Trol

znaci li to da im necete isplatit drugi dio para?

Gaga
Gost
Gaga

Igra za javnost vec ste se vi dogovorili

Send this to a friend