Politika

DF: Krivokapić i Abramović su satanisti; SDP: Nama svjetski umjetnici, vama ratni zločinci

Nakon uvreda u parlamentu, Demokratski front i lideri tog saveza, poslanika SDP-a Ranka Krivokapića vrijeđaju i na Facebook-u, nazivajući ga satanistom.

DF i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević su na Facebook-u objavili Krivokapićevu fotografiju sa umjetnicom Marinom Abramović, iz 2012. godine, gdje Krivokapić umjetnici uručuje Trinaestojulsku nagradu, nazvavši ga satanistom, a umjetnicu perjanicom svih satanista.

SDP na sve ovo poručuje DF-u da su srećni što ih upoređuju s najvećim umjetnicima svijeta, dok se, kako kažu, DF izgleda bolje osjeća u društvu ratnih zločinaca.

Evo šta su Demokratski front i Medojević objavili na Facebook-u.

“Satanizam je vladajuća ideologija u CG. Predstavnik duboke države i satanista u CG predaje nagradu Marini Abramović perjanici globalnih satanista”, objavili su DF i Medojević.

Na Facebook-u se oglasio i SDP, poručivši DF-u da je ljudska glupost beskrajna, ali i da im je drago što ih upoređuju sa najvećim svjetskim umjetnicima, za razliku od DF-a, čiji se predstavnici, kako tvrdi SDP, bolje osjećaju u društvu ratnih zločinaca.

“Ljudska glupost je nažalost beskrajna. Marina Abramović je na poziv predsjednika Aleksandra Vučića bila lijepo dočekana i u Srbiji, susjednoj i prijateljskoj državi u koju Demokratski front obično ide po mišljenje”, piše na Facebook stranici SDP-a.

Navode da su u DF-u, povezujući Marinu Abramović sa satanistima pokazali su što misle o najznačajnijem kulturnom događaju u Srbiji prošle godine ili što bi rekao zamjenik gradonačelnika Beograda i jedan od najblizih saradnika Aleksandra Vučića – “Beograd je danas zbog izložne Marine Abramović centar svijeta, a sama izložba najznačajniji svjetski umjetnički događaj”.

“Zato, ako im ovo vidi predsjednik Srbije, nikad više neće poslati avion za njih. Svakako drago nam je što nas upoređuju sa najvećim svjetskim umjetnicima, koji su još porijeklom sa prijestonog Cetinja. Predstavnici DF se izgleda ljepše osjećaju u društvu pravosnažno osuđenih ratnih zločinaca. Narod bi rekao “Sličan se sličnom raduje”. Svaka sličnost neka bude slučajna….”, piše u Facebook objavi SDP-a.

Da posjetimo, Medojević je na skupštinskom zasjedanju prije nekoliko dana najprizemnije vrijeđao Krivokapića.

“Ti si s**** i g**** obično”, rekao je Medojević Krivokapiću, nakon čega  je potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu prekinuo sjednicu i izrekao opomenu Medojeviću.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ragnar
Gost
Ragnar

Nisam neki Marinim fan ali si im ocitao Ranko, kao i svaki put!

Bukanizam
Gost
Bukanizam

Povrace mi se s Kim zivim… kako Sam gadan…

CENTAR
Gost
CENTAR

Ona je Luda umjetnicki, nesto place na daljinu itd. Krivokapic je politicar i bio je vlast i nikad vise nece. Ne vidim zasto su oni interesantni Medojevicu u sred ove krize kad je narodu pomoc neophodna.

ND123
Gost
ND123

Ernst Kris je dao odličnu definiciju kiča – kič je radost neobrazovanih. Ovde imamo vrlo sličnu stvar. Svi se prave da tu nešto ima i da je to neka duboka umetnost, ali je to jedna praznina koja zjapi”,

Smjesno
Gost
Smjesno

Kako onda nazvati meda i gospodu iz df-a ,ako je krivokapic satanista.A da izmislice oni i neku novu rasu da se porede sa njima,to je nebeski narod oni sve prisvajaju i izmisljaju

cetinje
Gost
cetinje

Smjesno druze,stvarno je “smjesno”kad nazivas cetnicku armadu iz DF-a “gospodom”bez izuzetka sa SLUGAMA , Medojevicem,Radulovicem Maliganom,Bosnjak lovcem na oderove,a tek nesrecni Vellko Vasiljevic.

Majkl
Gost
Majkl

Kad bi mogli da trpimo, ove iz DF treba pustiti da što više pričaju, oni sami sebe uništavaju i to traje godinama unazad, samo što treba sve objaviti i na engleskom, da i cio svijet vidi koju i kakvu ideju zastupa DF. Može li išta gluplje u parlamentu da se izjavi ,od onog što je mandić juče rekao o Cetinju.… Više »

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Siguran sam da prof.radulovic,medojevic,branka bosnjak nastupaju nezavisno imali 10-15% glasaca.ne mogu da ih razumijem da su sa ovim majmunima iz df-a

Borko
Gost
Borko

Svako svome jatu tj coporu.. svi su oni isti. Radulovic klasicni pacijent izgubljen u vremenu i prostoru. Bosnjak necu ni komentarisati. A Medojevic.. bljak..

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Onaj vrijedni i dobri covjek Bato Carevic da napusti ovu svitu od DFa ne bi ostao niko s kim bi mogli da se ponose ovi presmijesni politicari. Bato makni se od ovih hajkača, niti su tvoji niti treba da si sa njima.

kachawendy
Gost
kachawendy

njima su uvijek satanisti u glavi, vradžbine i vidovite zorke

Lenjin
Gost
Lenjin

Dobro je da njihov heroj Draža nije bio satanista.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Nije no je heroj i priznat kao junak po Americi i Engleskoj

Arena
Gost
Arena

Ada, priznat i poznat, ali kao izdajnik.

Tuga tužna
Gost
Tuga tužna

pzp je u početku imao 12% a sad 0,012

Krle
Gost
Krle

Pzp je sada kao gorivo -12%

st. corona
Gost
st. corona

ov iz df me sve vise podsjecaju na druga raja iz filma tito i ja, izluđe ih milo

Mongro
Gost
Mongro

Kako Rankiša opra ovu bagru 😂😂😂

Majkl
Gost
Majkl

Nije mu bilo teško, ovo je bila veća šansa od penala. Bez obzira ko pripada kojoj stranci ,ko koga voli ili ne voli, ne može a da ne primijeti razliku u intelektu izmedju Ranka i mandića.

FENIKS
Gost
FENIKS

DF JE SRAMOTA CRNE GORE !

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Najgore je to sto je svaka bagra dobrodosla u cg i vlast to propagira kao uspjeh i dostignuce..gubimo polako cg identitet i postajemo ko zna sta.sve se to radi da se ovaj narod jos vise slomi i da se lakse vlada a u ime nase drage nam cg.samo naprijed ako cete da gazite stare cg vrijednosti zovite sataniste,sejke,bankare i ostalu… Više »

Majkl
Gost
Majkl

Da li stvarno misliš, da se Crnogorski identitet čuva pljuvanjem po Cetinju?

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Hhaha.zalila se jednom Abramovicka kako su je ovi nasi vukovi “odradili”.ona nesto htjela da ulozi u CT.nekakve hale i prostore kupila.kad ono nidje ni hala a pare odose.hhah.

Mongro
Gost
Mongro

Radi se o nečemu sasvim drugom, a ne o halama, ali je tebi važno da laprdaš pa ako jezik potrefi…potrefio je.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ukucaj marina abramovic obod cetinje pa ces da vidis kako je prosla sa ovim tvojim gospodarima.dobro sam prenio plus su je za stan zeznuli.to je njen interviju za vijesti.

Mongro
Gost
Mongro

Haha! Ni prva a mozda ni posljednja. Ja pojedince i njihove postupke ne poistovjećujem sa domovinom! Meni je CG na prvom mjestu bez obzira koja stranka je na čelo. Razlika između tebe i mene je suštinska; ti imaš dvije domovine, a ja jednu!

Rozaj
Gost
Rozaj

Vecih satanista od df nema

Goran
Gost
Goran

Mislim da je zaista došlo vrijeme da neka gospoda u zatvor završe.
Ima definitivno više kandidata

Goran
Gost
Goran

Dobro ga je ispreskakao, ni Ranko mi nije nešto blizak srcu ali pametniji i kulturniji od ovih previše puta. Baš odgovor na napad,,,pa ko da je tražio da ga ovako bezveze napadnu

Istina
Gost
Istina

Ne glasam SDP ali to su gospoda za ove iz DF. ugasit ce se

Mhh
Gost
Mhh

Hahaha e kuku nama i to sve iz naseg dzepa,za vjesticarenje se ima a za narod nema.Boze pozuri sa sudnjim danom ne dozvoli da umru prirodnom smrcu nek osjete strah koi i sami siju svijetom.

ND123
Gost
ND123

Ima Crna Gora umjetnika koji predstavljaju i umjetnost i Crnu Goru na najvišem mogućem nivou.
Mislim da je dotična gospođa Abramović malo zastranila tako da na pravi nacin ne predstavlja ni umjetnost ni Crnu goru ni Srbiju a ni sebe.
Ko ne vjeruje neka progutala malo.

ND123
Gost
ND123

Ispravka
Ko ne vjeruje neka progugla malo

Tutankhamon
Gost
Tutankhamon

Pad kabale 8- mi dio.

Majkl
Gost
Majkl

Često puta mnogi od nas imaju poteškoća da razumiju ,što je to umjetnik htio da iskaže ili poruči kroz svoje djelo, ali činjenica je ,da je Marina Abramović svjetski priznata umjetnica. Naravno mi biramo ,da li nam se nešto svidja ili ne, ali je glupo i autodestruktivno osporavati nešto što je opšte priznato i poznato. Inteligentan čovjek će naći način… Više »

Zlo udom
Gost
Zlo udom

Kad je svoj rad djak donio Aristotelu koji rece nita od ovog rada ne razumjeh sem nekoliko rijeci ali na osnovu njih vidim da je nistavno i ovo sto ne rzumjeh isto je i sa filmom dostojan

BosaNova
Gost
BosaNova

Marina je umjetnica taman koliko i Krivokapic drzavnik i DF opozicija!

I am
Gost
I am

Ovi iz DF vise ne znaju dje udaraju.

Окле
Gost
Окле

Ко не вјерује шта је ова Абрамовићка, може да нађе на интернету, није тешко. Чак мислим да и сама за себе каже да је сатаниста, довољно је погледат’ њену “умјетност” и све постаје јасно.

Mire
Gost
Mire

Skoluj djecu preko “gugla”, a makse

ND123
Gost
ND123

upravo se skoluju preko googlea, prate nastavu polazu ispite

Mongro
Gost
Mongro

Đe ćeš većeg sataniste od čoeka obučenog u nošnju vladike a koji kune i proklinje sopstveni narod i svoje korjene.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Mene je sramota sto imamo ovakvu opoziciju!!!!!!! Svako ko na sledecim izborima glasa za DF moze sebe smatrati za neprijatelja ove drzave!!!

Marija UP
Gost
Marija UP

SDP ih raznosi kad god dignu glavu 😂😂😂

Abc
Gost
Abc

Ne znam koliko je poznato, Marina Abramovic je unuka bivseg patrijarha SPC Varnave Rosića, rodjenog u PV.
Koliko je pametno za DF da daje ovakve izjave za njegov najblizi rod nijesam siguran, mada su oni izgubili kompas odavno.
I ono malo gradjansko sto je bilo u njima izgubilo se, PZP je pod uticajem koalicionih partnera srbijanaca potpuno poseljacen…

Gogan
Gost
Gogan

Ne trtljaj, patrijarh je monah a monasi se ne žene. Kakva crna unuka, ne znaš šta mlatiš.

Rade007
Gost
Rade007

Antilooije i DF nijesu dostojni ni satanizma,a ne sto drugo. To je bas onako najgora,najookvarenija sorta ljusi. Islamisti ,Džihadisti, Gerilci, Meksički narko karteli imaju vise morala i obraza od DF-ovaca. DF prioadnici i simpatizeri su ljudi kojima mozes da uradiš sta ićeš i ioet znaš da nijesi učinio n3ki grijeh nego više dobro djelo. Crna Gora ,da imamo više sreće,odavno… Više »

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Tako je Ranko,pusti bagru,kad ne vole svoju zemlju dje su rodjeni i zive,sto ocekivati…nista robe

M CG
Gost
M CG

Nema Tita da vas sve u gomilu pobaca na Goli otok,kapitalisti odvratni.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Avion im više ne treba….. do Spuža će pješke.

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Olabavi korona i odmah isplivaše stari dobro poznati likovi sa istim pričama… 😂😂😂

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

U pravu si, druže. Korona je bolja… Bijaše se počinulo. Čovjek nešto pročita, malo vježba, druži se sa najbližima, okrijepi i duh i dušu i tijelo… A onda opet ovi zgubidani političari i još veći zgubidani pppovi i njihovo stado navale kao smrt na babu. Tužna je naša sudbina!😭

KPJ
Gost
KPJ

Nije to sudbina
Vec mi to volimo
Skoro pa obozavamo
Bijeda smo obicna
Najgori narod na svijetu

XXL
Gost
XXL

Za bratiju iz DF – a je umjetnost Pink, Happy, Informer, IN4S, Zadruga, Farma, Parovi, roštilj, vruća rakija, popeci i sablja od Vulina

fffffff
Gost
fffffff

U crkvi sam prvi i posljednji put bio 1991. kada sam vidio Amfilohija okruženog paravojnom jedinicom Željka Ražnatovića. Tada mi se zgadila i Crkva i Amfilohije Radović.”Nebojša Medojević Vreme br588 11 april 2002

Laki
Gost
Laki

Nije umjetnost pink tv i td proturiti narodu. To je zalost

Fileopg
Gost
Fileopg

Satanizam nije zakonom zabranjen već je slobodan i više mnogo više zločina su ove druge crkve uzrokovali.

Nebeski
Gost
Nebeski

Samo zato sto su daleko daleko vise rasprostranjene, a to sto je satanizam u startu ideoloski zlo nikom nista a? Cuti pametniji si.

Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Nedaj se moj dobri Ranko, to su sve male mace za tebe

Mlađo
Gost
Mlađo

Marina, rođena u Beogradu, veze sa Crnom Gorom nema. Otac joj je iz Crne Gore, a takvih u Srbiji i Beogradu ima koliko hoćete.. Ona je umetnik za Ledi Gagu i sl pevačice, influenserke, starlete i tako te … To prolazi u američkom društvu, ali ne i u Evropi, koja je što se kulture tiče svetlosnim godinama odmakla od Amerike,… Više »

Porijeklo
Gost
Porijeklo

Nema veze sa Crnom Gorom a otac joj je iz Crne Gore ?

Mlađo
Gost
Mlađo

Pa ona nema, njen otac ima.. Sta nije jasno?

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Pa nisam znala da u CRNOJ GORI ima satanista ,globalista masona i tako tih boze sacuvaj.Dobro znam da ima ateista ali ne znaci da su ateisti losi, cak su bolji mnogo od nekih sto tvrde da su kao vjernici a od toga nista.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Bravo za komentar!!!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Е моја Радојка, генерализација је опасна ствар. Постоји у ЦГ доста атеиста и заиста међу њима има људи које би свака вјера пожељела у своје редове. Постоје и вјерници чији живот и навике никако не иду уз ријеч вјерник. Оно што мене код атеиста нервира је потреба да се плекају у питања цркве, а то ради већина.

Nebeski
Gost
Nebeski

Ti bas nista ne znas onda.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

О укусима не вриједи расправљати рекоше стари Латини и у праву су. Некоме је Аврамовићка умјетница на овај некоме на онај начн, а некоме никако. Ја је сматрам умјетницом јер је умјетност оно протурити као умјетност. О ДФ и СДП је сувишно зборити.

freeMNE
Gost
freeMNE

Cilj im je da devalviraju,omalovaže,ponize a i evo kako vidimo i satanizuju sve one koji vole ovu državu i koji su procrnogorski i proevropski orijentisani.
Biće ovoga još,a dobar dio ide direktno iz kuhinje SPCa…

Mire
Gost
Mire

Marina je svjetski poznata umjetnica, prodaje svoje ludilo i pravi umjetnost od toga, meni je genijalna. I tu nema nikakvog satanizma..
Kakve gluposti ce ovi jos da pricaju..

Milentije
Gost
Milentije

Ljudi su potpuno u pravu, nažalost!

Nebeski
Gost
Nebeski

Samo sto je morbidno i odvratno. To sto je tebi genijalno jer na to obrce pare, govori dakako vise o tebi samom.

Nije nego
Gost
Nije nego

Ne znam meni je priličan satanizam ono što su idoli DF-ovaca radili po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu. Priličan satanizam ubiti 8000 ljudi za tri dana, priličan satanizam da albanske porodice isplivavaju u hladnjačama na Dunavu, priličan satanizam višegodišnja opsada Sarajeva i rušenje Vukovara, priličan satanizam pucati u potiljak momčićima od 15 godina koji leže na putu licem okrenuti ka zemlji,… Više »

delboj
Gost
delboj

Eto tako. Da je srece i normalne drzave gulili bi oni u Spuz, u najboljem slucaju, zbog neskrivenog fasizma koje propagiraju.

Ojada
Gost
Ojada

Bravo. Odlican komentar.

Nekakav
Gost
Nekakav

@Nije nego
Ovo si sigurno stojeći kucao. Trebao si nešto napisati i na Arapskom. Čisto da pojačaš dojam, vječna slugo bez dostojanstva, identiteta, obraza i časti.

WWG1 WGA
Gost
WWG1 WGA

Nekakav i li Nikakav kako ti je ime? Covjek je rekao istinu a to boli jel tako

Blaki
Gost
Blaki

Odgovor SDP-a,maksimalno korektan i precizan.
Bravo!!!!!!

Nema veza
Gost
Nema veza

Šta li je ovo?
Ovi već lansiraju jedni druge.
Ko bajagi su jedan drugome protivnici.
Jeli ko ovde skeptičan osim mene?

Ti I virus
Gost
Ti I virus

Do prije par dana korona hosterija
Eto pocela politicko takmicarska histerija

Srbin
Gost
Srbin

Njima je drustvo Karadzic , Mladic i ostala bagra ali ovaj samozvani politicar ekonomski analiticar koji je vodio knjige zemunskom klanu nije mi jasno sto se on buni on je proso sve vlasti, opozicije , mafijase, cetnicku bagru sto on oce vise.

Nekakav
Gost
Nekakav

Nemoj tako protiv svojih. Pa, i ti si Srbin…Meeeđutim, sudeći po komentaru, stiče se utisak da si vjerovatno bolestan.
Vjerovatno ti je u odrastanju nedostajalo ljubavi i pažnje, te si zbog toga ljut na sve oko sebe. Ako se na vrijeme počneš liječiti velike su ti šanse da budeš sposoban voditi normalan i zdrav život.

Bad Karma
Gost
Bad Karma

“Nekakav = “Mesija” !
IQ broj cipela koje nose

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Mali medo za jade veliki.

Lav
Gost
Lav

Kako ih je gospodski kupio Ranko. Da su pametni ne bi nikad vise usta otvarali, no nijesu.

Souuu
Gost
Souuu

Evo Djeljosaj veli da je katolik I da nema pojma jel crkva drzavna
A kaze I to branice crkve pravoslavne
Veli politika umijesana u sve …..Vala je iskren
A I ovaj Carevic je isto realan .

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

albert je bio dalekovid.
mislio je na meda kada je rekao ono o svemiru.

TonyZ
Gost
TonyZ

Kad ce vise ovi izbori da ovu bagru posaljemo dje im je i mjesto.

Nkšićanin
Gost
Nkšićanin

Nije DF najveći neprijatelj CG, njihov mentor Rile je bez premca on je to u zadnjih 30 god. To sve medijski uobličava takozvane nezavisne novine, čija je noćna mora Milo Đukanović, koje svoje naslove dnevno moraju naslovi ti od 6 do 9 puta.

Slobodan
Gost
Slobodan

U samom DF postoji rascjep oko podrske Srbiji. Medovo krilo podrzava opoziciju i prisustvuje protestima 1 od 5 meleona a vojevoda Koljenica podrzava Vulina i Brnabich.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Na youtubu vrijedi pogledati film: Pad kabale 6 dio, od holandske autorke, gdje je jedan dio posvećen Marini Abramović.

Komsho
Gost
Komsho

Pogledaj o Amfilohiju film, vise nego vrEdi pogledati. Posvecen njemu i Karadzicu.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Komsho, gledao sam film ,,Dostojan” o mitropolitu Amfilohiju. Izuzetan film, obavezno ga pogledaj.

Ovako je
Gost
Ovako je

Opreme, ako ti za suštinski hrišćansko smatraš ono što je Risto radio od 1990. do dan danas, onda nemoj da dobro opreš, nego dobro preispitaj svoja hrišćanska načela. Ako je ono hrišćanstvo, onda je Hrist uzalud prošao Golgotu.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Ovako, ti si poslednjih 30 godina vjerovatno bio bezgrešan, radio si isključivo dobre stvari, čak nisi imao nikakvu ružnu pomisao prema bilo kome, postio si, pričešćivao se, pa sada tako čist si spoznao šta je vjera i hrišćanstvo i znaš da li je Gospod uzalud stradao.

FENIKS
Gost
FENIKS

Razgovarat sa opremom je kao da vehabije pitas je su li dobri hriscani

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Feniks, zašto je Kralj Nikola za tvoje Pipere pisao da su Srbi?

FENIKS
Gost
FENIKS

Okupirali ste C.G.,1920 ukinuli Cpc,stavili ste Njegosa za sveca spc,protjerali k Nikolu .
Sta oprem jos da ti nabrojim i ti odnosno vi uzimate u argumant K.Nikolu.
Provedi anketu medu balkanskim narodima pa ces vidjet koliko vole srbe

Mongro
Gost
Mongro

Dva vrhunska svjetska intelektualca😂 Za njihova djela je čuo cio svijet. Ponos i dike srpskom narodu.

Milentije
Gost
Milentije

Da, u pravu si. Pominje se u više dokumentarnih filmova. Ovi što su ti lupili minuse neka odmah pogledaju !!!

Darko
Gost
Darko

Ovi SPC i DF su totalni promasaj 😂😂 u mozak srijedni vijek 😂 organizuju li lov na vjestice zna li se ? Imali kakav « event » na facebook da budem slobodan taj dan 😅😅

Darina
Gost
Darina

Medo, moraš malo odmoriti glavu i potražiti pomoć.

Clan sam
Gost
Clan sam

Meni iskreno I ako sam clan sdp vise dodijase svi redom od POZICIJE do OPOZICIJE Sve mi vise prijaju ovi sto ne ulaze u Skupstinske klupe Grozno koliko se svi svadjaju kao da smo mi djeca u vrtic I treba da vaspitavaju nekoga I ulivaju u mozak njihove stavove I svadju ..Razmislicu dobro koga cu zaokruziti sledece izbore Dobro rekose… Više »

dzonatan
Gost
dzonatan

Ranko ih urniše 🙂

Maksim
Gost
Maksim

Ove iz DF poslati sve na regled u Dobrotu. Druge nema.

Elektra
Gost
Elektra

Auuuu dako se ovoga narod sjeti kad dođu izbori 🙂 pa da ih eliminisu iz Parlamenta

Jež
Gost
Jež

Bolje bi bilo Ranku da je sacčuvao SDP, a ne ga razjedinio, zbog njegove umišljene veličine i iluzije da sa DF pravi koaliciju.Zastranio je Ranko i zato mu se to obija o glavu.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pobijedicemomi Crnogorci ove sataniste. Polako.

Mongro
Gost
Mongro

Kako se zovu ljudi koji svoju crkvu pretvaraju u okupatorsku?

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Znaci medo je prska ali definitivno….a sto je najludje, ostali mini diktatori df-ovaca padaju na njegovo ludilo sto je dokaz da su nevidjeno glupi….totalna shizofrenija….

Kotor
Gost
Kotor

Evo Carevic je na tv emisiji upravo izjavio kako je Boka Kotoraka srpska zemlja. Jos jedan ispad od velikih nacionalista iz Df. Ljudi su se dokazali u Budvi koliko mrze CG i Crnogorce svima koji nisu Srbi su podijelili otkaze i zaposlili iskljucivo Srbe.

Darko
Gost
Darko

Kakva bruka da u CG jedan buduci bivsi gradonacelnik ne postuje zemlju dje zivi, izdajnik pih

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ako se desi da na sledece izbore df predje cenzus onda je to ozbiljan dokaz da je vlast u crnoj gori veoma, veoma losa !

@@@@
Gost
@@@@

ova vlast jeste losa i lose vodi ovu malu prelijepu drzavu a nazalost DF ce preci cenzus jer oni koji vjeruju Ristu Radovicu glasace za DF pa da svi dobiju koronu na litijama.Zamislite kad vjeruju ljudima koji im kazu dodlite i dovedite dijet na litije a svi ostali vjerski vodje i pravoslavni i katolicki i Muslimani i Budisti i Hindusi… Više »

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Litija nije bilo od kada je pocela epidemija u Crnoj Gori ! Zbog litija takodje nije bilo sirenja epidemije ! Morbidno je pricati o epidemiji uvezenoj iz inostranstva a pizivat se na litije ! Lutije u stvari nijesu izazvale nijedan jedini problem, kao sto nijesu ni doprinijele nesto pozitivno ! Ista meta isto odstojanje ! Stvari se mijenjaju na izborima… Više »

oteto-prokleto
Gost
oteto-prokleto

koja je svrha litija, i sta je sustina

Boka di cataro
Gost
Boka di cataro

Ušli su u termalnu fazu.

Rozaj
Gost
Rozaj

Nesto ne volim bas Ranka, ali iskreno bolji je covjek nego svi izdajnici iz DF

Joo
Gost
Joo

Hahahahahaha……al spustise DFovcama za sve pare…..svaka cast…..

Marija UP
Gost
Marija UP

DF su poludjeli kompletno.

Otac Duško
Gost
Otac Duško

A kad su bili normalni.Oni da su postojali i u srednjem vijeku i tada bi bili zaostali

Mitar
Gost
Mitar

Kako je Medo prska’. Je li moguće ovo?

Nik
Gost
Nik

Rekao za ranka ono sto ste vi pricali do juce

Dobar dan
Gost
Dobar dan

A Medo bio jedna glava sa Rankom tokom cijelih 90ih.

Send this to a friend