Politika

DF: Mojkovac je spreman za promjene

Poslanici, lokalni funkcioneri i aktivisti Demokratskog fronta su se u direktnom razgovoru sa mojkovčanima upoznali sa ključnim problemima koji tište stanovnike ovog lijepog, ali zapuštenog i zanemarenog grada na sjeveru Crne Gore, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Nezaposlenost i bezperspektivnost mladih ljudi, koji su prinuđeni da se iseljavaju i traže egzistenciju negdje drugo su prepoznati kao najveći problemi. Da ima odgovorne vlasti koja bi radila u interesu građana, ova resursima bogata opština, imala bi veliku perspektivu, no nažalost, ona je danas dovedena u vrlo nezavidnu situaciju”, navodi se u saopštenju DF-a.

Smatraju da sinhronizovano djelovanje, predan rad, analitičan pristup i sinergija timova Demokratskog fronta imaju za cilj lociranje svih izazova lokalne problematike Mojkovca i stvaranje optimalnih rješenja, koja će nakon lokalnih izbora na jesen, ovom gradu otvoriti bolje perspektive razvoja u budućnosti.

“Izvještaj sa terena pokazuje da je Mojkovac spreman za promjene i da ogroman broj građana Mojkovca prepoznaje Demokratski front, kao istinsku opoziciju ovoj odnarođenoj vlasti i zdravu alternativu koja će donijeti bolju bolju budućnost ovom lijepom gradu”, poručuju na kraju.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MNE
Gost
MNE

Majko Mila,DF i PIROMANI,Zabrana prodaje zapaljivih srestava za DF.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Je li se ovo sedmi bataljon skupio

Vasko
Gost
Vasko

Ne ,ovo je bataljon što na DPS diže hajku

blondy
Gost
blondy

Slika govori vise od 1000 rijeci.
,,analitican pristup i sinergija timova df-a,, e ne mooooogu da vjerujem

Zoran
Gost
Zoran

Ma niko normalan nece glasati za cetnicku
bratiju iz df.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Zoki prijatelju sigurno si ti poČetnik.

Biohazard
Gost
Biohazard

Sto je sa ovim mojkovcem te ga svi nesto osvajaju ovih dana , te slusam one demokrate , te sad evo ovi , bice je u tome tajna njihovog uspjeha , osvajanje gradova sa hiljadu glasaca ????

Send this to a friend