Politika

DF: Režim naručio rezultate istraživanje CEDEM-a

Marko Kovačević

Portparol Nove srpske demokratije i funkcioner DF-a Marko Kovačević je tvrdi da je crnogorski režim naručio rezultate istraživanja CEDEM-a da bi lažnim porastom podrške pravdao svoja nepočinstva.

<<<Porastao rejting DPS-a, najbolje ocijenjeni Đukanović i Marković, najviše se vjeruje sistemu obrazovanja i SPC<<<

“Kao specijalci režima za prikazivanje trenutnog stanja, ma kakvo ono zaista bilo, normalnim i redovnim, CEDEM se i ovoga puta javio sa istraživanjem koje treba da pokaže kako brojne afere u kojima su glavni akteri funkcioneri i finansijeri DPS-a djeluju blagotvorno na rejting te partije, njenog lidera i predsjednika Vlade. Naravno, i sami napad koji žele da sprovedu na pravoslavlje u Crnoj Gori, treba da se prikaže kao nešto što nije od uticaja na rejting ovih činilaca”, navodi Kovačević.

Prema njegovim riječima zato nije ni čudo što je promovisan navodni pad rejtinga DF-a i njegovih političara koji su otkrili veliki broj afera režima u prethodnih pola godine i koji su glavni politički protivnici donošenja Zakona o otimanju imovine SPC u Crnoj Gori.

“Takođe je primjetan i pad povjerenja u SPC u odnosu na julsko istraživanje, što bi trebalo da navede na zaključak da spremnost Crkve da odbrani sebe i svoja prava od napasnika iz redova režima uzrokuje pad povjerenja u istu. Lako je zaključiti da je ovo samo jedno od naručenih režimskih istraživanja, koje treba da neutrališe loše efekte brojnih afera, progona lidera DF-a i bestijalnih napada na Crkvu i njene velikodostojnike. Ovim lažnim vijestima i rezultatima pokušava se otupiti oštrica otpora građana prema režimu i smanjiti broj ljudi koji treba da dođe na veliki Crkveno – narodni sabor u Nikšiću 21. decembra”, poručio je Kovačević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jež
Gost
Jež

To vam je, što vam je….od osnivanja nijesu omanuli….sigurno nijesu ni ovog puta.

Defacto
Gost
Defacto

Bjezi splacino

Svjefol
Gost
Svjefol

A ne no DF raste svaki dan….hahahaha… Sprdnja

Fileopg
Gost
Fileopg

Nije vas toliko pogodila vijest da je rejting DPSu porastao koliko obavijest da je rejting MAGISTRA porasta a vama opao…

Cetinje
Gost
Cetinje

Strasno se “najezio”ovaj Kovacevic,a kakav bi bio u Pamplonu na ulicnu trku ludih BIKOVA,tradicija u Spaniji,tu bio medju “prvima”.

Lolo
Gost
Lolo

Ha ha ha
Pioniri Slavena Milutina Alfa…

VCernozemski
Gost
VCernozemski

Stop srpskom svetosavskom fasizmu

Joo
Gost
Joo

Napad nije na pravoslavlje……vec na svetosavsku sektu, poslednjeg okupatora u CG…..

Send this to a friend