Politika

Divanović: Bezpadežni bivši predsjednik opštine i njegov lični kuvar pomislili da su politički lideri

Poslanik Demokratske partije socijalista  Nikola Divanović,  kaže da mu je žao zbog nemilih scena u Budvi i ukoliko je bilo ko od njegovih  sugrađana povrijeđen u tim događajima.

“Međutim ono što se od jutros u Budvi dešava, sada već liči na otvorenu agresiju koja se svakako pravda svojevrsnom ugroženošću što bi svemu tome trebalo da da neku plemenitu notu, a svi zapravo znamo da se radi o jednoj bestidnoj laži i ja se samo nadam da su oni koji su režiseri i inspiratori ovih događanja u Budvi svjesni svoje odgovornosti i spremni da preuzmu odgovornost za ta događanja u Budvi. Ono što je važno istaći da ja lično kao političar i mi kao popitička partija nećemo oprostiti političkim gubitnicima u Budvi što su bili spremni da svoje političke funkcije i svoje fotelje brane na način što će u Budvi isturiti živi zid. Živi zid sačinjen od naših zajedničkih rođaka prijatelja i kumova kako bi odbranili svoje političke privilegije”, jasan je Divanović.

Kako je istakao, to smatra nečuvenom praksom u okruženju.

“Ne sjećam se da su negdje u evropskom okruženju  poslanici iz državnog parlamenta uzurpirali državnu imovinu i upadali u zgradu opštine kroz vrata i kroz prozore, dakle to je svojevrsni državni udar. Danas u Budvi nažalost imate situaciju da su jedan bezpadežni bivši predsjednik opštine i njegov lični kuvar pomislili da su politički lideri. Za sve  one koji su spremni da slijede takve političke persone kao svoje političke lidere, ja smatram da je ovo jedan test intelegencije, i mislim da je u Budvi trenutno na snazi sve prema zaslugama”, naglasio je Divanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Danas su prevazisli sebe Divanovicu probali su preko krovova,Bato je napravio milijone u Budvi toliko o ugrozenosti srba,ne brani on crkvu I DF briga njega za to nego svoj ogromni interes koji se mjere desetinama miliona na godisnjem nivou.Ne vjerujem da se moze u Evropi naci autoprevoznika koji je za kratko vrijeme napravio toliko para.Padezi njega I gramatika ne interesuju… Više »

Leart
Gost
Leart

Gadju policiju kamenjem i onda kukaju po medijima kako ih policija hapsi,a ne no ce da vam podijele sladolede

Komita
Gost
Komita

Ma gotovo je to,df i demokrate se spajaju u ravnogorski pokret,nema vise normalne opozicije u ovoj zemlji

tuffnica
Gost
tuffnica

Morace foteljasi odgovarati za sve ovo!!! PRAVDA????

margarita
Gost
margarita

Čisti državni udar..a što očekivat od njih??? Litije,pa onda šatori, a đe su u svemu tome naše potrebe? Ova sezona je pukla, umjesto da se bave time, oni se jajima gađaju!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Bas si dobro rekao, nego nažalost nemaš kome, ti divljaci dolje su toliko zatucani da ne znaju niđe ništa

Rada
Gost
Rada

Ovo vise ide u potpuno krajnost, ovakve stvari u kojima jedna bahata grupa ljudi radi sta hoce, je ponasanje koje je ne smije dopustati nikome

ranč
Gost
ranč

Viđeli smo djela bata & krsta, ne trebaju nam riječi od njih!

Marta
Gost
Marta

Iskreno, Carevic me je mnogo razocarao jer je pokazao sebe u najgorem svjetlu, ociglednom onakvim kakav on zapravo i jeste

željko
Gost
željko

Tačno! Ja sam davno rekao da će se zaključat i izlazit neće…jer se to od tih strana i očekuje!

Marta
Gost
Marta

Sve si ovo dobro rekao i predstablja zivu istinu, ali vidis i sam da taj dio građana su najobičniji primitivci

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Koalicija DF i Dekokrate je od Budve napravila haos i pretvorila je u svetlište, a nekad je to bio grad prijestorica turizma

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Dok god su u DPS obrazovani kulturni i emancipovani ljudi, za Crmu Goru zime nema

Lelemenebato
Gost
Lelemenebato

IQ im je manji od broj cipela

Pollo
Gost
Pollo

Svaka ti je na mjesto, imate posla sa nepismenim primitivcima koji su spremni na sve

Milas
Gost
Milas

Svaka ti je na mjestu Divanovicu!!!

SveZnam
Gost
SveZnam

I cemu ovakvo vrijedjanje?

željko
Gost
željko

Biti kuvar je uvreda??

simptomi
Gost
simptomi

Bravo👏🏼👏🏼👏🏼

Mirko
Gost
Mirko

Kako nazivaš ono bukanje pred Opštinu?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ono rikanje na Dzakovica i Bulatovica od potparola DF I Demokrata u nedostatku texta i rijeci posegnuli su za njihovim sluzbenim jezikom Rikanjem.To je inace karakteristicno za goveda ne znam tacno gdje se polazi na izucavanje ovog jezika mozda bi nam plagijator mogao to objasniti vidim ovih dana Da je i on mozda posjetio kakvi kurs istog.

Send this to a friend