Politika U Kolašinu

Iz Mandićeve partije prijete otkazima

Andrija Mandić

U Kolašinu se očekuje vruća politička zima, s obzirom da se već sada iz opštinskog tabora koji pripada Andriji Mandiću šalju prijetnje radnicima opštine da će uskoro svi njihovi politički neistomišljenici ostati bez posla, a da se najkasnije do 20. decembra očekuju vanredni izbori u gradu na Tari, pišu Dnevne novine.

“Dosta nas i nije za takvu politiku, jer tri opoziciona lidera, a posebno Zdravko Krivokapić, najavljuju da neće biti nikakvog političkog revanšizma sa čim sam i saglasan, ali većina u našoj partiji tako ne misli. Oni se nadaju da će naći nekog od odbornika sadašnje vladajuće koalicije, a koji će preći na našu stranu, te najkasnije do 20. decembra raspisati vanredne izbore”, kazao je izvor blizak Dnevnim novinama iz Mandićeve partije.

Radnici u lokalnoj upravi ponovo su na udaru političkog progona, strahuju za svoja radna mjesta. Mandićevi sljedbenici svakodnevno ih,kako kažu, zaustavljaju uz prijetnje da će uskoro ostati bez posla.

“Tačno je da me zaustavio jedan od članova Mandićeve partije i kazao kad dođu na vlast u decembru da ću ostati bez posla. Ne samo ja, već i svi oni koju nijesu istomišljenici politike koju Mandić zagovara, te da će završiti posao koji su započeli u periodu kada su bili na vlasti u Kolašinu od 2014. do 2018. godine. Jedini posao kojim su se u to vrijeme bavili bilo je istjerivanje radnika, isključivo na političkoj osnovi, sada su riješili da taj posao dovrše. Željka Vuksanović, tadašnja predsjednica, sada se “preselila” u URU isključivo radi političkih interesa, a takođe mi je rečeno da će ona opet biti vraćena u katastar, kad Mandićeva “svita” dođe na vlast”, kaže za Dnevne novine jedan od zaposlenih u opštini Kolašin.

On pita da li su lideri tri opozicione partije koji su dobili na izborima upoznati sa ovakvim dešavanjem u Kolašinu.

“Ako nijesu, trebalo bi da se pozabave ovakvim članstvom. Četiri godine je opozicija sa Željkom Vuksanović vladala Kolašinom i ništa za to vrijeme nijesu uradili osim što su progonili radnike, dovodili specijalne jedinice policije Crne Gore da obezbjeđuju svečanu sjednicu za Dan opštine. Njih jedino zanimaju politički obračuni i ništa drugo. Apsolutno nijesu ništa radili, dobijenim kreditom od države povećali su sebi plate i do posljednjeg dana iste isplaćivali, a jedini infrastrukturni objekat bile su “zakrpe” na cesti ispred Centra za kulturu”, kazao je jedan od zaposlenih u opštini Kolašin kome je već sada priprijećeno otkazom.

Podsjetimo, sadašnja koaliciona vlast koju čine DPS i Grupa građana, dolaskom na vlast do sada nije istjerala sa posla nijedno lice, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadali.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bozidar
Gost
Bozidar

Spremimo se za mracna vremena koja nam predstoje Crnogorci.

delboj
Gost
delboj

Bitno je da ruske Vijesti ne progovaraju o ovome…

Qko
Gost
Qko

Postacemo stranci u rodjenoj nam drzavi

Montengrin
Gost
Montengrin

Tražili ste eto vam sad. Bićemo stranci u svojoj državi svi koji nismo srbi

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ako ovaj čovjek ne završi u zatvor,onda će se pokazati tačnim njegova tvrdnja da je državni udar bio ” namještaljka”???

Sasa
Gost
Sasa

Huškac …

Crni
Gost
Crni

Znači li to da ce nova demokratija crnogorce da iseljava iz Crne Gore.
BIT će Vam zelja ne ostvarena.

Kotor
Gost
Kotor

Pa ista situacija vam je u Kotoru bila prosprske partije na celu sa Jokicem su vladale od 2016 do 2019. Za to vrijeme su uradili jedan semafor ali su otpistili sve radnike i doveli iskljucivo Srbe na njihova radna mjesta. U Luku Kotor su cak doveli direktoricu iz Bara, radnike iz Kolasina, Berana sve po nacionalnoj i politickoj osnovi.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Tako je istina živa…I opet će to napravit
Zaposlili su četnici iz fronta tada u svim opštinskim institucijama ljude sa strane koji ne vole ni državu ni grad Kotor.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Neka sa plakanjem više.Moraju malo i kadrovi bivše vlasti u opoziciju,ljekovito je to.Onaj ko se nezakonito zaposlio ostaće bez posla,a drugi koji su se zakonito zaposlili ne moraju da strahuju za posao i to je to.

Lazo
Gost
Lazo

Nije slučaj samo sa Kolašinom i u druge gradove je isto

Snjeg
Gost
Snjeg

Budva je najvise uvezla glasaca .Zaposljavali su mnogo ljudi koji su glasaci df.Prijetnjama i parama osvojise 14 mandata.

Dragan
Gost
Dragan

Pa u Budvi se sad govori ekavica u vecini slucaja, Budvani su manjina. Dovedeni Srbijanci sa Carevicem su postali vecina u tom gradu.

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

a i treba da vas zamijene sve do jednog.. sta ste vi to uradili za ove dvije godine!! nista samo grdje.. sram vas bre bilo.. necete ljudima da ocistite puteve do kuca ni do jednog sela!! pogledaj kakav vam je put do veruse, pogledaj sta ste uradili sa imregnacijom, restoran na biogradsko vam drzi sin markovica, restoran na stazu 1600… Više »

Send this to a friend