Politika

DNP: Jedinstvena opoziciona lista predstavlja obavezu i imperativ pred građanima

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske narodne partije jednoglasno je usvojen zaključak da formiranje jedinstvene opozicione liste predstavlja obavezu, odgovornost i imperativ pred svim crnogoskim građanima koji žele demokratske promjene u Crnoj Gori.

“DNP i DF su u cjelini prihvatili sve uslove koje su im drugi opozicioni parlamentarni subjekti postavili kako bi došlo do objedinjavanja, ali, nažalost, to se još uvijek nije desilo. Predsjedništvo DNP-a zato upućuje poziv već formiranim opozicionim koalicijama da još jednom razmisle, i prihvate ruku dogovora da bi se svi našli na jedinstvenoj opozicionoj listi i ispunili očekivanjan građana”, saopšteno je iz ove stranke.

DNP još jednom ukazuje na činjenicu da ne postoji nijedan razlog – ni ideološki, ni vjerski, ni nacionalni, kao ni personalni, koji bi mogao predstavljati stvarnu prepreku za formiranje snažne opozicione liste.

Na sjednici Predsjedništva DNP-a je istaknuto da upravo evropski standardi, na koje se, načelno, svi iz opozicije i pozivaju, prepoznaju formiranje opozicionih saveza od već postojećih, ideološki različitih koalicija, što se, kako ističu, u većini slučajeva potom i potvrdilo kao dobitna kombinacija.

“Apostrofirana je i činjenica da je do predaje lista ostalo bezmalo dvadeset dana, i da još uvijek nije kasno da opozicioni subjekti, koji su odbili predlog DF-a za jednom opozicionom listom, promijene svoj stav, zbog čega ih DNP, u ime, i u interesu svih građana Crne Gore koji očekuju demokratske promjene, poziva da to i učine”, navode iz DNP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vrzot
Gost
Vrzot

Mislim da narod ne glasa dps zato sto su dobra partija vec zato sto nemaju bolju opciju u ovom trenutku. Neslozna opozicija, negirajuci drzavu CG, bez obzira na druge kvalitete nemoze ocekivati dobre izborne rezultate..

Zora
Gost
Zora

Milane jednog dana kad budes Crnogorac imaces sanse a ovako tesko,moras svatit da je ovo CG drzava Crnogoraca prvenstveno a onda svih drugih.Svi koji postuju CG treba da su u vlasti

Lida
Gost
Lida

Gubitnici ,ko ce ove da glasa.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Maaajka !

Fridoom
Gost
Fridoom

Shvati moj Milance da CG ne mogu vladati Srbi. Mi smo dva naroda. Treba da smo bliski ali je nerealno,priznaj i ti i srbi kao narod. Zamisli da ste vi prihvatili da Srbijom vladaju albanci. Nije realno a ni prirodno.

Piksi
Gost
Piksi

Sto bi sa atentatom velika licnosti?

Mirko
Gost
Mirko

Hahah najjaci su oni dvojica u cosak a sto je ovo dje ja zivim pih ni vlast ni opozicija ne vrijede 5 centi

Joo
Gost
Joo

Pipuneeeeee….oooo pipune….🤣🤣🤣🤣🤣

MMM
Gost
MMM

DF ce izgubiti sve glasove u korist ostalih prosrpskih koalicija. Dio ce otici listi koju predvode Demokrate, ekstremniji dio kod Dake, jedino URA nece glasa vidjeti iako je prosrpski privezak.

NHM
Gost
NHM

Ova stranka nijednom nije izašla na izbore samostalno. Treba zabranit predizborne koalicije pa ko nije sposoban da pređe cenzus ne treba ni da učestvuje u bilo kakvom vidu odlučivanja. O bilo čemu.

Ciko
Gost
Ciko

0,5% eto toliko

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Pustite komentar nista nisam uvredljivo napisao ….neka mi neko kaze da je cuo za ovu stranku i da joj je dao podrsku

mjesečar 🌝
Gost
mjesečar 🌝

Koji im je program? Šta nude? Reprizu 1918.?

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Molim vas ali bas onako ljucki vas molim da mi se javi neko ko je glasao za ovu stranku ili mozda cuo za nju

Kujava
Gost
Kujava

Ovo ti je najjaca stranka u kuci Knezevica.(poslije DPS-a)ako racunamo i Duska..

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

zato su i slikali lepotana iz ovoga ugla…ocigledno nisu imali obraza slikat prazne stolice….

Joo
Gost
Joo

Podrzavam predlog….i ja bih da znam….

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Kamenti udom zapalio si zastavu najslavnijeg naroda medju narodima jer mu ne prioadas

milisav
Gost
milisav

Jedinstvena bez DF!

Send this to a friend