Politika

DNP: Za uklanjanje krsta krivi mračnjaci iz bivšeg režima

Demokratska narodna partija Crne Gore večeras je saopštila da, kao partija duhovno ukorijenjena u biću Crne Gore, zalažući se uvijek za multinacionalni i multikonfesionalni sklad kao temelj postojanja i perspektive zemlje, najoštrije osuđuje necivilizacijski čin, skidanje krsta sa kapije Cetinjskog manastira ispred sjedišta Mitropolije i Manastirskog konaka.

<<<Polomljen i uklonjen krst sa kapije Cetinjskog manastira<<<

DNP ukazuje da takvi vandalski postupci u cilju klasičnih provokacija bivšeg režima, željnog nesloge u Crnoj Gori, ne doprinose imidžu ove zemlje u međunarodnim okvirima, kao zemlje građanskog i vjerskog suživota na najvišem nivou.

“DNP razumije blagočestivu poruku iz Mitropolije zabludjelom počiniocu tog ružnog čina da vrati krst na mjesto gdje je i bio, uz najavu da će čak i prijava biti povučena pod uslovom da krst bude vraćen. Ali DNP ukazuje da su glavni krivci za ovaj nečasni postupak uklanjanja krsta upravo mračnjaci iz bivšeg režima, željni novih podjela i nemira po Crnoj Gori, na čemu su i profitirali svih ovih godina, a sad prave posljednje ružne iskorake udarajući na istoriju Crne Gore, njene svetinje i pravoslavlje”, navode u toj stranci.

Iz DNP su poručili da upozoravaju sve one, kojima je do remećenja mira i reda u ovoj zemlji, da dolazi vrijeme otkrivanja mračnih radnji, pa će biti razotkriveno i ovo ružno zlodjelo ispred Mitropolije i Manastirskog konaka.

“Za Crnu Goru definitivno dolazi epoha pravde i boljitka, u kojoj nema mjesta za ružne naume izgubljenih moćnika. Činjenica je da oni još ne mogu shvatiti da više nijesu u vlasti, ali vrijeme istine i pravde napokon započinje i u Crnoj Gori, dosad zarobljenoj u kandžama birokratije, kriminala, nepotizma i korupcije”, zaključuju u toj partiji.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
ProgresLavPipunmaxzoran
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

Svi lažete i pipun i popovi…

Lav
Gost
Lav

Provokacija je pipune stavit 4s na cetinjski manastir…batalite se toga

Pipun
Gost
Pipun

Ne znamo ko je kriv ali ipak da oderemo po DPS-u.

max
Gost
max

Hahahaha!🤪🤯🥳 Pipuneeeee,breeee.Ne laži narod,izdajniče!!!

zoran
Gost
zoran

Krivi ste PiPun i Dritan

amo
Gost
amo

Jeli ovo Pipunova partija,o kojem mracnjastvu oni pricaju.

Send this to a friend