Politika

Do slobode: Nećemo preko medija polemisati sa pokretom Odupri se

Pokret “Do slobode” poručio je da oni neće polemisati preko medija sa Organizacionim odborom pokreta Odupri se, vjerujući da su svi posvećeni istom cilju.

Kako su saopštili, zakazali su protestni skup za četvrtak 18. aprila u 20 sati u Podgorici zato što su kolege iz organizacije Odupri se proteste prekinuli na neodređeno vrijeme, čekajući 10 dana da obavijeste javnost da su planirali novo okupljanje.

“Zato ćemo pozvati naše članove i sve građane koji žele da učestvuju u demokratskim promjenama da budu na svakom protestnom skupu koji organizuje Odupri se ili bilo ko drugi, uključujući i onaj u subotu 20. aprila. Samo svi zajedno možemo natjerati uzurpatore vlasti na slobodne izbore, koji će biti prelomna tačka demokratskih promjena, slamanja režima i odlaska prve familije”, dodaju oni.

Iz pokreta Do slobode poručuju da imaju jasan cilj.

“Naš je plan neumorno djelovanje radi demontriranja sistema, uz nastavak upoznavanja javnosti sa informacijama u posjedu pokretača afere Koverta Duška Kneževića, koje će cijeloj Crnoj Gori otkriti pravo lice režima i ubrzati njegov neminovan pad”, ističu oni.

 

32

avatar
1000
28
4
0
 
30
samo pitam...Pravi građaninMarelicaTommy_hPolitikologNK
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
samo pitam...
Gost
samo pitam...

Jesu li majke za 97.000 ili za Do slobode? Ili za Pipuna?

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Podupirači protiv ODslobođača !!!
Divnih li ljudi, tj uličara po ulica ovih dana, da te Bog sačuva.

Marelica
Gost
Marelica

Nadam se da ce uskoro ovaj ktiminalac da bude izrucen i da cemo malo da pocinemo od njega i njegovih pustih planova.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Ee koliko si ti gradjana Knezevicu ojadio, ja ne znam kako te nije sramota.

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

Niko normalan nece poci na proteste koje organizuje odbjegli tajkun Dusko Knezevic koji duguje radnicima zarade, koji je bio na celu stecajne mafije u Srbiji, koji je ostetio drzavnu kasu, koji je pokusao da prevari investitore, covjek koji je odgovoran za smrt srpskog biznismena…. i ja njega da podrzim??? NIKAD !!!!!!

kikinda98
Gost
kikinda98

Nemojte nidje vise ni polemisati aman za aman nego se fino pokupite i ne uznemiravajte nas vise vasim glupostima.

sinan
Gost
sinan

Prenesite Knezevicu da cemo i ja i svi ostali iz fabrike Lipovo izaci da protestujemo ako nam ne isplati plate. Cujem ovamo se narod hvali kako daje dnevince za proteste, a nama nema plate da isplati, e pa nece moci !!!

cikotic
Gost
cikotic

Nek mi neko kaze da je ovo skrivena kamera i da ovo sto se desava zapravo nije stvarno, kako bre da organizuje proteste covjek koji je u bjekstvu, covjek koji svojim radnicima duguje 800 000 eura, ima pare za proteste, a nema radnike da isplati ! TAKVOG COVJEKA NIKO NE PODRZAVA !!!!

almir
Gost
almir

Casti mi od pocetka sam znao da ovo nisu niti imaju veze sa gradjanskim protestima, cim su Mandic i Knezevic preuzeli kormilo, pa se jos i Rusija umijesla… ihhh nema od toga nista

Madagaskar
Gost
Madagaskar

To nije pokret Odupri se to je DF-ov pokret.

cvrkut
Gost
cvrkut

Da necete sa jedni druge da vezete lancima i trubite narodu u cik zore?

srki
Gost
srki

Ja ne znam o kakvim se protestima radi niti ovo sto se odje organizuje moze da se nazove protestom. Protesti su skup nezadovoljnih gradjana koji protestuju zbog necega, a na vasim protestima nema gradjana, nikog osim organizatora.

dardan
Gost
dardan

Pa Knezevic je i do sada saradjivao s Perovicem dok nisu pocele podjele fotelja pa su obojica zeljeli vece parce kolaca, ne znajuci da ce obojica da izvise poslije protesta…

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Prevesce nas ovi zedne preko vode a ne do slobode. Koliko ja vidim poenta protesta je da DK kaze strancima kako on ima podrsku naroda itd,realno,prebrzo se ovaj orotest organizova bukvalno pocese pricu isti dan kad mu je drzava kucu zaplijenila

crni sin
Gost
crni sin

Ne zna se ko je gori vi ili oni. Obije organizacije se bore samo za sebe i ovo rade zbog svoje licne koristi.

Send this to a friend