Politika

Doktor vaterpolo reprezentacije CG Predrag Dabović podržao listu SD-a

Predrag Dabović

Doktor vaterpolo reprezentacije Crne Gore i vaterpolo kluba “Jadran”, ortopedski hirurg i traumatolog dr Predrag O. Dabović, podržao je listu “Socijaldemokrate Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”.

“U Socijaldemokratama sam prepoznao odgovorne i sposobne ljude, koji će svojim znanjem i konkretnim rješenjima, izbaviti Herceg Novi iz dugogodišnjeg sivila i pokrenuti lokomotivu ekonomskog oporavka našeg grada. Ono što me dodatno opredijelilo da podržim Socijaldemokrate jeste jasna vizija koju Socijaldemokrate imaju kada je u pitanju unaprjeđenje sistema zdravstva u Herceg Novom i poboljšanje položaja zdravstvenih radnika, s obzirom na to da su ta pitanja konkretno u fokusu mog profesionalnog djelovanja”, istakao je dr Dabović.

U tom smislu, kako je dr Dabović dalje istakao, Socijaldemokrate se u svom programu zalažu za očuvanje bolnice u Meljinama, uz povećanje kadra na ginekološko-akušerskom odjeljenju i drugim odjeljenjima sa deficitarnim kadrom. Poseban akcenat je, ističu oni, stavljen na unaprjeđenje kvaliteta medicinskih usluga u Institutu “dr Simo Milošević”, kroz nabavku savremene opreme za fizikalne procedure i dodatnu edukaciju medicinskog kadra.

“Pored postojećih ambulanti Igalo i Topla, značajno je otvaranje ambulante u Zelenici, koja bi na primarnom nivou zbrinjavala stanovnike Kumbora, Zelenike i Meljina i na taj način rasteretila centralnu zgradu Doma zdravlja, zatim reaktivacija ambulante “Luštica” tokom turističke sezone, kao i otvaranje moderne sportsko-medicinske ambulante. Takođe, neophodno je otvoriti privremeni punkt HMP u zdravstvenoj stanici “Bijela” tokom turističke sezone, jer bi, sa jedne strane, usljed gužvi u saobraćaju, pristupačnost i brzina pružanja hitne medicinske pomoći stanovnicima i turistima hercegnovske rivijere bila zagarantovana, dok bi sa druge strane, došlo do rasterećenja ekipe u centru grada, a eventualno i do asistiranja HMP u Kotoru”, kazao je Dabović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Losmi_panda
Gost
Losmi_panda

Znam Doktora Dabovica odlicno. Vjerujem da ima SD ima plan cim je ovakav covjek stao uz njih. Pruzicu im i ja podrsku.

Tina
Gost
Tina

Kako su najavili, bice napredka u zdravstvenom sistemu Herceg Novog.

Sonjica
Gost
Sonjica

Kvalitet. Samo rijeci hvale i nista drugo!

Lima
Gost
Lima

Tako je doktore!!!! Ti znas sta valja!

Ivo
Gost
Ivo

Lijepe vijesti…cestitke na odlicnom izboru.

Send this to a friend