Politika

DPS Bijelo Polje: Postignuti rezultati će govoriti za nas

Kao dominantna i ozbiljna partija na političkoj sceni, očekivano je da smo počeli kampanju u susret parlamentarnim izborima koji se održavaju za nešto manje od dva mjeseca. Naravno, neće nam biti teško, s obzirom na to da će, umjesto poruka sa govornica, postignuti rezultati u Bijelom Polju govoriti za nas, saopštili su danas iz tamošnjeg odbora DPS.

“Vaša konstatacija da DPS više nikom ne vjeruje na riječ da će nam dati podršku zbog učešća na litijama, nije u vezi sa stvarnošću, o čemu najbolje govore i nedavni potpisi prosvjetnih i zdravstvenih radnika. Upravo takav vid javnog iznošenja stavova je samo po sebi dokaz otvorenosti i jačine naše partije, posebno u dijelu poštovanja drugačijeg mišljenja. Naravno, uvijek će se naći oni koji će sebi dati na značaju pokušavajući da na račun navodnih pritisaka DPS-a iznude nešto od naše političke konkurencije, ne bi li ostvarili svoje sitne lične interese”, navode u DPS Bijelo Polje.

Kako ističu, rezultati koje su postigli na svakom polju u Bijelom Polju daju im za pravo da veliku podršku očekuju i ovog puta.

“I ovog puta, kao i svakog do sada, rezulat će biti isti, jer građani prepoznaju i žele koncept građanskog društva, a ne retrogradne politike koja nas vuče unazad. Sve ono što smo uradili u prethodnom periodu za naš grad, sve benefite, realizacije velikog broja projekata, posebno onih infrastrukturnih, imaće svi naši sugrađani, pa čak i vi, ma koliko zatvarali oči pred njima i bez obzira koliko se trudili da to sve negirate. Prevaziđene i deplasirane teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi i ovog puta. Trebaće vam”, poručuju iz OO DPS Bijelo Polje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
"bojs"
Gost
"bojs"

A sto imate predsjednika opstinskog odbora, neka je samo zdravo i on i njegov otac koji ga je tu namjestio potpuno nezasluzeno. A tu je i ujak da malo pogura …

Vojvoda
Gost
Vojvoda

E bas imate rezultate u BP, to je cudo jedno! Vas najbolji rezultat je sto smo prvi u Crnoj Gori u iseljavanju i odlasku iz Bijelog Polja i najmanjoj stopi nataliteta.

Send this to a friend