Politika

DPS Budva: Vratićemo mjesto koje nam pripada

Na danas održanoj redovnoj izbornoj konferenciji Demokratske partije socijalista u Budvi, izabran je novi Opštinski odbor koji broji 59 članova i poslata je poruka da će DPS kao pojedinačno najjača partija u Budvi ima dodatnu obavezu, prema članstvu, simpatizerima, biračima, da se vrati na mjesto koje joj pripada, mjesto dominantnog činioca vlasti u Budvi.

Današnjoj konferenciji su, osim članova partije prisustvovali i politički direktor Tarzan Milošević i predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Budva, Petar Ivković. Dominantan utisak sa konferencije je prisustvo velikog broja mladih koji su svojim interesovanjem iskazali podršku politici Demokratske partije socijalista Budva.

Između ostalih, konferenciji se obratio i dosadašnji koordinator budvanskog odbora i politički direktor DPS-a koji se zahvalio članstvu na dosadašnjoj kvalitetnoj saradnji i poželio još bolje rezultate u budućnosti. Posebno je naglasio značaj sinergijskog djelovanja na svim nivoima u susret lokalnim i parlamentarim izborima 2020.

“Uvjeren da će DPS biti otvoreniji nego ikad za svaku novu ideju i mišljenje, ubijeđen da u ovim vremenima ubrzanih dešavanja kroz koja prolazimo treba što manje posmatrača a što više aktivnih učesnika. U tom smislu, vrata DPS-a su uvijek otvorena za svakoga ko odluči da postane učesnik i donosilac odluka u ovom procesu za prilagođavanje novom vremenu kada se društvo mijenja brže nego ikada”, saopšteno je na Odboru ove partije.

Predsjednik Opštinskog odbora, Predrag Jelušić, kazao je da DPS kao pojedinačno najjača partija u Budvi ima dodatnu obavezu, prema članstvu, simpatizerima, biračima, da se vrati na mjesto koje joj pripada, mjesto dominantnog činioca vlasti u Budvi.

“Da pokrenemo grad koji je u protekle dvije i po godine u svojevrsnoj političkoj, ekonomskoj i ukupnoj blokadi. Ova disfunkcionalna odlazeća koalicija pokazala je sve anomalije na koje smo još od oktobra 2016, ukazivali. Svjesni smo činjenice da je pred nama vrlo izazovan zadatak, naporna trka za koju moramo da imamo dosta kondicije, kako bi došli u situaciju da kreiramo bolji ambijent i dalji razvoj Budve, da damo dodatni impuls daljem razvoju Crne Gore, rješavamo realne potrebe i zahtjeve naših građana, da pokrenemo Budvu sa projektima od javnog interesa i učinimo je ponovo kraljicom Mediterana”, kazao je Jelušić.

Nikola Divanović je ocijenio da je budvanski odbor “otprilike pri kraju bolnog procesa tranzicije Opštinskog odbora. Crnoj Gori je potrebna snažna Demokratska partija socijalista a njoj je potreban snažan i homogen odbor koji će osvojiti vlast u Budvi. Taj cilj nema alternativu”.

Gojko Ljubanović je iskazao uvjerenje da će se budvanski DPS uskoro vratiti odličnim rezultatima, kao partija koja osvjedočeno ima najkvalitetniju strukturu i koja u kontinuitetu njeguje multinacionalni i građanski koncept.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kobajn
Gost
Kobajn

Budva ce dobiti vlast kakvu zasluzuje! A zasluzuje lošu hahhaha

Pop iša uDuklju
Gost
Pop iša uDuklju

Da se vratite rezultatima koje ,po brojnosti, treba da ostvarujete u ZIKSu?
Ako ste na to mislili,u redu je.

šifra Vardar
Gost
šifra Vardar

Stižu Drago Đurović i Bruna sa pajserima, tu je i Stevan, biće lako.

Ljuta
Gost
Ljuta

Vama je gospodine mjesto u SPUŽ ….prijave izgrađenih objekata na morskoj obali bez dozvole i izgradnje marine koju eksploatišu osobe bliske DPS SD OKG već godinama ignorišete a zahtjeve za plaže….

razocaran
Gost
razocaran

Hocete,kao nekad u H,Novi.Andrijevicu,Plevlja,Kotor,Sve kupovinom poslanika i otimacinom.
Jadno je to,kada se DPS,smatra NAJNEMORALNIJA Stranka u istoriji parlamentanizma,

...
Gost
...

Razocarani voli da drzi moralne pridike iza coska i da ” kvalifikuje” bjanko one koji nijesu na strani morbidnih velikosrpskih apetita. Bas posteno od razocaranog koji je ocekivao cetnike na vlasti(!!!)😆

Mile
Gost
Mile

Kad bi Sveto napravijo partiju Dps u Budvi nebi postojao svi ovi sa ovog odbora bi presli kod njega

NBA
Gost
NBA

NEGO STO! BUDVA JE NASA CRNOGORSKA METROPOLA TURIZMA,”OVI”SAD NAPRAVISE ADU CIGANLIJU…….A,MICITE IH VISE,PA NEKA “DODJU” OPET KADA BUDVA BUDE IMALA “SRPSKO MORE”? AHA,YES,YES,MALO MORGEN>>>>>>>>

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Dps mrtva partija mračnog vremena

Bananamen
Gost
Bananamen

Vratite vi iz Dps-a pare koje ste uzeli lako cemo za mjesta

Filipa
Gost
Filipa

Ove sada na vlast u Bd ne glasam ,tesko da cu i vas poslije svega, prekidam tradiciju!

J.j.j
Gost
J.j.j

Blago nama s njim
Blago nama stvarno
Blago nama s njim
Nasim debilnim…. TBOK

IN0S
Gost
IN0S

Hahahahahahahahahahahahaha

Send this to a friend