Politika

DPS: Iza šovinističkog divljanja u Pljevljima stoje partneri ove vlasti

Demokratska partija socijalista danas je najoštrije osudila šovinističke i primitivne poruke koje su se čule juče u Pljevljima povodom imenovanja Harisa Đurđevića za načelnika Centra bezbjednosti Pljevlja.

<<<Protest ispred pljevaljske policije zbog imenovanja Đurđevića za načelnika<<<

<<<Haris Đurđević novi načelnik pljevaljske policije<<<

Iz DPS-a su saopštili da je to nacionalističko divljanje samo nastavak proganjanja ljudi islamske vjeroispovijesti, koje je u Pljevljima počelo odmah nakon avgustovskih izbora, napadom na ljude, njihove kuće, vjerske objekte, imovinu…

<<<Fejzić: Šovinizam u Pljevljima, imamo li pravo na vazduh, ako nemamo na funkcije<<<

“Iako su licemjeri iz sadašnje vlasti, pokušali tada da relativizuju nasilje, a sve po cijenu ulaska u Vladu, jasno je bilo da šovinističke pristalice Demokratskog fronta, pokušavaju da zastraše svakog ko se drugačije nacionalno izjašnjava i ko je druge vjere. To potvrđuju i najnovije šovinističke izjave lidera ovog saveza, iz kojih se vidi ko stoji iza organizacije ovog šenlučenja”, ističu u toj partiji.

Iz DPS-a su pozvali nadležne da hitno procesuiraju vinovnike tog događaja.

Dritan Abazović, koji se, ucijenjen od Demokratskog fronta, jedino bavi smjenom specijalnog tužioca, zaboravlja da je on potpredsjednik Vlade za bezbjednost svih građana Crne Gore, a ne samo onih politički, vjerski i nacionalno podobnih”, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PODGORICA
Gost
PODGORICA

Dosadni ste

Donji kraj
Gost
Donji kraj

Zbog ovoga više nikad nećete više vršiti vlast u Cg .
Ostala su vam samo saopštenja .

Vlaho
Gost
Vlaho

Ivo Andrić nije Srbin, njega su srbi prisvojili kao i sve drugo što valja na ovim prostorima uostalom kao što su prisvojili i Njegoša.

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Apsolutna vjećina iz Ure, siguran sam .da podržava ove fašiste ! Za ove fašiste Pljevlja nijesu u Crnoj Gori !!!!!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Jadno srpstvo,vi ste sami sebi dovoljni,i ne marite što vas čitav svijet ne razumije.

Krle
Gost
Krle

Nije to ni Srpstvo nego šovinisti.Ne treba mijenjati Iva Andrića ili J.J Zmaja sa ovim ljudima.Ima Srbija i svoje normalno lice.

Send this to a friend