Politika

DPS Kotor: Jokić politizovao današnji tzv. građanski protest

Kotor

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, politizovao je današnji tzv. “građanski” protest u Kotoru, i to tako što je na tom skupu držao govor uprkos najavi organizatora da neće biti političkih obraćanja, smatraju u kotorskom DPS-u.

Jokić je danas prisustvovao protestu građana koji su se okupili na glavnom gradskom trgu, gdje je poručio da se vrati mir u ovom gradu.

“Iako smo od početka tvrdili da jedna politička stranka pokušava da  manipuliše građanima Kotora, ipak smo zatečeni da se u političkoj borbi ne biraju mjesto, vrijeme i povod”, dodaju iz DPS-a.

Oni daju punu podršku nadležnim organima da, koristeći sva raspoloživa sredstva, nastave rad na rasvjetljavanju svih nerijesenih slučajeva kriminala, kako bi,kako dodaju,  počinioce ovih nedjela stigla pravda.

“Takođe, apelujemo na političare da ne koriste makijavelistički  svaku priliku za sopstvenu promociju, posebno u situacijama kada je to neprimjereno i neukusno”, zaključuju oni.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Majbah
Gost
Majbah

E moji kotorani sta docekaste da vas beogradjanin vodi…

Ljuta
Gost
Ljuta

Boka je uvjek bila srpska…pokusaj kvazi crnogoraca da je svojata pocinje tek 1997g

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa sto vi iz dps okg ne dodjoste na protest i iznjeli vase gledanje …nije vas briga dok vas ne ugrozi i mali mis..odmah ste tigrovi na pisanju ali ne i javnom suocavanju

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Jokic nemoze vratit mir. ..Tako zvane Demokrate nenogu vratit mir (oni i njihovi sljedbenici su donijeli zlo )Mislim da niđe nije bilo mira đje su njihovi sljedbenici .Demokraten su četnici to je svima jasno?

......
Gost
......

Јел може ово неко да преведе?

Štvan
Gost
Štvan

Ene, sat kula u Kotoru a nije dio osmanske arhitekture, što objaviste ovu sliku da poludi Fejzić?

Kit Potočar
Gost
Kit Potočar

Jokić kao Mirza u svoje pero, đe kamera tu i on, nema veze što omaši temu, bitno je da je tu neđe đe se nešto snima.
Nego Jokiću odgovorili ti na koje od onih pitanja što ti postaviše juče?
Čim ćutiš, sigurno ti završavaju papire za povratak kod Bg advokata i usavršavanje sportskog prava iz 2 u 1.

Send this to a friend