Politika

DPS Kotor: Većina u lokalnom parlamentu ne postoji

Kotor

Uprkos demagoškim, politikantskim pokušajima da odbrane stanje koalicije u kojoj sada samo vještački djeluju, predstavnici lokalne vlasti u Kotoru ne mogu sakriti činjenice, zvanično i formalno – parlamentarna većina u lokalnom parlamentu Kotora ne postoji, saopšeno je iz kotorskog DPS-a.

“Predstavnici partija na vlasti, birani od strane građana, međusobno ne komuniciraju i ne skrivaju prezir koji je samo preslikano stanje konflikta ovih subjekata na državnom nivou gdje su vječita opozicija. Uloga vječitih gubitnika i opozicionara im, očigledno, bezrezervno pripada i u njoj se najbolje snalaze, dok je vlast za njih samo neuspješni pilot projekat iz koga bi se najradije izvukli, samo nisu sigurni kako da zadrže privilegije koje ona donosi, pa ćute i trpe i vlast i jedni druge, oglušujući se o Zakon, Statut i pravila lijepog ponašanja”, navode iz ove partije.

Iz DPS-a dodaju da za navedenu bahatost vlasti nabolje govore podaci o (ne)radu lokalnog parlamenta, gdje je, kako ističu,  za devet mjeseci okončano samo jedno skupštinsko zasjedanje, a od predviđenih 33 aktivnosti okončane samo tri !

“Ovi podacu su sramni, i potvrđuju da je kotorski lokalni parlament najgori u državi ! Predsjednik nema potrebnu većinu za svoje odluke i pribjegava očajničkim potezima u nevjerici pokušavajući da „pohvata konce“, i to ne iz razloga koje oni navode. Potrebno je pomenuti i skandaloznu odluku predsjednika Opštine kojom je samovoljno, umjesto Skupštine tj. predstavnika građana dao saglasnost na Program i Finansijski plan za 2018. godinu za četri Opštinska preduzeća, i time obesmislio postojanje lokalnog parlamenta”, tvrde oni.

Potpuno rasulo i gubitak kontrole nad upravljanjem Opštinom su, kako kažu iz DPS-a, već zvanični problem nad kojim mogu samo da žale, zbog svog grada i sugrađana, i da se, kako dodaju, nadaju da će u najskorijem roku javnost dobiti dobro obrazloženje za ove postupke – u vidu priznanja, a potom i vanrednih izbora.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baba Djove.
Gost
Baba Djove.

A to vam je rabota da godinama mlatite,bolje pogledaj DOM SVOJ ANDJELE.Dobro vi znate ko sa kim ne zbori.Od posla se ubiste…ali tudjeg.

Ljuta
Gost
Ljuta

Kad ste SNP i SDP na zlo naucili pa sad traze 50hiljada eura…..Jokicu kazi javnosti ko vas i za koliko ucjenjuje ….

Kilio
Gost
Kilio

Kotor je oslobodjen pricajte sada sta hocete

isTINAiPRAVDA
Gost
isTINAiPRAVDA

Prije da je lišen nego oslobođen, ali svih zakona pošto sadašnja vlast izgleda ne zna da ni da ih čita a kamoli da ih sprovodi…

Boka
Gost
Boka

Dps Kotor ima bilo koga da komentarise? Pokrijte se usima i ne mlatinjajte sram vas bilo. O jadu ste zabavili Kotor.

Kate kapuralica
Gost
Kate kapuralica

Ima li tamo SDP ili jr u ilegali ko i na Državnom nivou.

kamper
Gost
kamper

kotorska vlast je toliko licemjerna da se u bilo kakvom saopstenju to ne može objasniti

ZAKLJUCAK PRICE
Gost
ZAKLJUCAK PRICE

KOJI STE VI ***UMJETNICI*(* DA PLACETE JER NA VLASTI NIJESTE…
STO TO UCINJESTE ZA KOTOR DOK STE HARALI I VLADALI…

isTINAiPRAVDA
Gost
isTINAiPRAVDA

Više nego ova grupa diletanata, koji su zasjeli u stolice a nece da pricaju izmedju sebe

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

Dje ga je Dragomanovic hahahah

Drago
Gost
Drago

Nema kad dragomanovic, dozidjuje sprat kuće, a poslovno je veoma aktivan u domu starih u risnu dje je postavljen za direktora.
Kažu , za svim starima uzima licne karte i ne vraća , valjat će na sljedećim lokalnim izborima !

Ljuta
Gost
Ljuta

I aprcovic…maja svojim poslom u pg 😋😋😛

gogo
Gost
gogo

Nakrao se Draki naš. Pa se povukao.

Send this to a friend