Politika

DPS: Sramnom teorijom o svojim neuništivim antitijelima, Krivokapić vrijeđa žrtve korone i sve one koji se protiv nje bore

Iz DPS poručuju da izjava Zdravka Krivokapića o neuništivim antitijelima protiv COVID-19, koje je dobio na isti način na koji je i planine pomjerio, zaista vrijeđa inteligenciju svakog građanina.

“U zemlji koja je lider po broju inficiranih, u kojoj je na hiljade ljudi umrlo, a čitave porodice nestale kao žrtve epidemije, prvi čovjek izvršne vlasti unižava sve napore ljekara, vrijeđa rodbinu preminulih i saopštava da je on prirodno otporan i da njemu virus ništa ne može?! Frapantna činjenica da je premijer Crne Gore antivakser u zemlji u kojoj se sprovodi kampanja za imunizaciju, u državi sa najviše zaraženih u Evropi, najbolje pokazuje domaćoj i međunarodnoj zajednici, ko je na čelu ove Vlade. Uzgred, Krivokapić u najveći broj država u EU ne može ni da otputuje, jer je vakcina uslov za prelazak njihove granice. Možda planira da putuje sa PCR testom, pa da se nakon toga, na račun građana, “odmara” po deset dana po evropskim karantinima, dok ne stekne uslov da može da se kreće po teritoriji zemlje domaćina?”, ističu u DPS-u.

Oni očekuju od ministarke zdravlja, da se jasno izjasni prema antivakserskom stavu svog šefa, a ne da potura svoje službenike, pokušavajući da se spasi sramote, jer je tako dobru kampanju vakcinacije organizovala da čak ni prvog do sebe nije uspjela da ubijedi da virus postoji i da je imunizacija efikasan metod borbe protiv epidemije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pipun
Gost
Pipun

kad su iz spc išli beranama sa tamjanom i svetom vodicom i spasili gradjane. Ahahah kakva glupost i primitivizam ne vakcinišete se nego pričestite se istom kašikom pa na čepurk

Bazinga
Gost
Bazinga

Najmanji je problem što će on završiti u nekom karantinu. Veći je problrm što su mu moždane ćelije u karantinu odavno. Nema napretka sa retrogradnim ljudima kao on, koji nemaju ni trunke prosperitetnog razmišljanja.

Kriticar
Gost
Kriticar

Dista vise vi iz dps-a,vi i samo vi ste jedini krivci za sve,jer zbog vas su dosli ovi na vlast.

Sale
Gost
Sale

Oni svojih zasluga imaju, ali smo najviše mi krivi jer smo sve znali i izabrali da zazmurimo, samo da bi nešto promenili… Promena može i na gore i na bolje…. Ne znam ko je osim Vucicevih glasača mislio da DF može biti promena na bolje..

Robi K
Gost
Robi K

Neće njega virus, jer je on virus. Zarazio je pola Crne Gore.

Limenka
Gost
Limenka

A je li se vakcinisao Milo?
Kojom vakcinom i dje ?
Da nije kao i njegov partiski drug cuveni Migo PSG usao kroz dimnjak a izasao koroz cikaru?

Send this to a friend