Politika

DPS Tuzi počeo pripreme za kongres

Na sjednici OO DPS-a Tuzi kojom je predsjedavao predsjednik Mirza Pepić usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za Vlll Kongres DPS Crne Gore i Plan aktivnosti OO DPS-a Tuzi u susret Vlll Kongresu.

Kako je saopšteno iz DPS-a, istovremeno je Odbor upoznat sa odlukama i aktima Glavnog odbora koji se tiču održavanja Vlll Kongresa DPS-a.

“Planom je predviđeno da se tokom ove i naredne sedmice održe sastanci svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a Tuzi imati priliku da predlažu kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika, zatim za članove Glavnog odbora kao i učesnike Vlll Kongresa partije”, dodaju oni.

Na sjednici Opštinskog odbora je naglašeno da će se nastaviti sa daljim jačanjem partijske mreže, što će biti dodatna garancija za buduće izborne pobjede.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
Staro TuzaninNaravnoMarvel
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Naravno
Gost
Naravno

Tuzi su uvijek bile i biće Crnogorske, bez obzira da li će pojedini biti uz Albanske partije, a vidjećete na narednim izborima, aktuelna vlat će proći baš kao i Demokrate .

Marvel
Gost
Marvel

Hihih dzaba sve to radite! Pa zna se cije je Tuzi. Niko tamo vise ne glasa za DPS, samo albanske partije mogu pobjedit!

Staro Tuzanin
Gost
Staro Tuzanin

Tuzi su bili i ostace Crnogorska neosvojiva tvrđava Za Albanske partije i za Druge partije svi dobro znamo kako ste osvojili vlast u Tuzima ne bih se hvalio sa tim rezultatima jer pravda uvjek pokuca na vratima svako,ili sada ili kasnije..kolko ste samo dolara dali kako bi dobili izbore u Tuzima.

Send this to a friend