Politika

DPS tvrdi da se u Herceg Novom otpuštaju njihovi članovi

Herceg Novi

U Herceg Novom data je direktiva –  smijeni svakog za koga se i posumnja da je član DPS-a i zaposli svakog koga možeš iz redova koalicije na vlasti, tvrde iz Demokratske partije socijalista.

“Kampanju na posljednjim lokalnim izborima u Herceg Novom obojile su čokoladice i vino, glasne najave depolitizacije i poštovanje struke, i navodno zalaganje da nema podjela. No, nakon što su se građani opredijelili, retorika smirila i zauzele fotelje, pale su maske. Prvi zadatak nove vlasti bio je da napravi podjele. Struka je postala nebitna, a proklamovana depolitizacija još manje”, navode oni.

Iz DPS-a ističu da su Demagozi nijesu dorasli vršenju vlasti, te da su pronašli način da unize ljude koji su dali dio sebe za dobro grada, za oporavak kulture i turizma koji su temeljno uništavali upravo oni iz čijih šinjela su iskočili.

“Tako su ćutanjem, između ostalih, razriješeni Stevo Koprivica direktor Herceg-festa, Beli Prijić direktor Muzeija i galerija, Vlado Zloković direktor Gradske luke. Ćutanje odbornika na vlasti bila je nagrada za odlične rezultate koje su postigli”, dodaju oni.

DPS smatra da Demokrate neće partijsko zapošljavanje, ali su, kako dodaju, partijski zaposlili sve u Herceg Novom.

“Demagozi neće podjele, ali su podijelili Herceg Novi uzduž i poprijeko samo da niko ko valja, a glasa za DPS, ne ostane gje je bio. Bez jedne jedine riječi kritike, jednog jedinog argumenta šta to nije bilo dobro, što ne valja, klimanjem glava i podizanjem ruku u ‘pobjede, a ne podjele'”, kazali su oni.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Mislim da su starosjedioci HN najveći krivci za ovakvu političku situaciju. Dozvolili su prvo da im doseljenici ( bez uvrede) uređuju njihovu kuću, pa se polako počeo uvlačiti nacionalizam i tako je sve pošlo po zlu
Upamet se !!! Budite građani ove lijepe države i iskreno je volite.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kako rece Gospodin Milo Djukanovic ” da se nije islo u vise kolona . Mi bi danas vladali Herceg Novim ” Po nekom mojem vidjenju situacije . Nije HN usamljen u ovakom vodjenju politike. Svojih glasaca se samo sjeri kada sunizboria izmedju izbora zavrsava se na osnovu veza. Interesa pa ti sto subtako dobili posao , poslove na slijedecim izborimabglasaju… Više »

Olivera
Gost
Olivera

Zamislite vi sad njih oni nemaju preca posla nego se bave ovim, a opstina grca od dugova, nikad gore stanje nije, i sta sad ocete umjesto da radite za grad nesto vi kadrove mijenjate, toliko o vasoj sposobnosti , sram vas bilo !

Vladan
Gost
Vladan

Sta radi sad opozicija gleda ko koga glasa pa sad oce da eleminise ove iz DPS da bi svoje stavili sad u prvi plan !

Dps portal
Gost
Dps portal

Od ove trojice što ste nabrojali,sve gori od gorega…

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Smenite ih sta cekate pa posle izbori.

Hdz Tivat
Gost
Hdz Tivat

Ajde ti ulizice,vozi iz BG ,tamo si se uhljebio na račun poltrostva ko i otac što ti je bio,to vam je u krvi

svraka
Gost
svraka

Što rade botovi iz državnih institucija ili dps-a, i vi ćete kući polako. Samo lagano, čekajte… džaba vam ugovori i veze

prekoveze
Gost
prekoveze

Što i da vas otpuštaju, i vi sve što glasaju opoziciju otpuštate već 20 godina. Tako i treba, svi ćete kući ić posebno vezaši iz ministarstava i državnih institucija. Da malo i vi vidite kako je kod privatnika da se radi, ne možete džabalebarit po ministarstvima…

krinka
Gost
krinka

Ko jos vjeruje njihovoj prici o pobjedama i cudima.. Ne znam zaista ko je mogao da pomisli da ce nesto dobro uciniti nesposobnjakovici iz Zete?

fossil
Gost
fossil

dijele HN, dijele Kotor i Budvu… sve razgradise dje su stigli ! najveci prevaranti na politickoj sceni !

Mirela
Gost
Mirela

Tacno tako, klasicna prevara i igranje inteligencije sa gradjanima.

Karamela
Gost
Karamela

Njihova parola treba da glasi PODJELE A NE POBJEDE. Dje god se pojave sve podijele.

Leona
Gost
Leona

Tacno tako. Demokrate zaposljavaju samo ljude koji su njihovi clanovi, clanove porodica i prijatelje.

ombre
Gost
ombre

Ada nista me ne iznenadjuje ! Demagozi se bore za fotelje i za interes, a ovamo prosipaju pricu o nekoj casti i nekim pobjedama.. Smijesno !

Send this to a friend