Politika

DPS Ulcinj: Abazović odani vojnik velikosrpskih interesa u Crnoj Gori

Dritan Abazović

Abazović je odani vojnik velikosrpskih interesa u Crnoj Gori, ocijenili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj.

“Destruktivno djelovanje Dritana Abazovića protiv interesa građana u Crnoj Gori, koristeći manjine kao političko oruđe, u okvirima je srpskog šovinizma i poklapa se sa djelovanjem političara koji je iz lične ambicije spreman da sklopi pakt i sa đavolom”, saopšteno je iz DPS Ulcinj.

Abazović je, po njihovim riječima, “odani vojnik velikosrpskih interesa u Crnoj Gori”.

“Koji svog najvećeg neprijatelja vidi u onima koji su razumjeli njegovu prirodu i namjere, ali i koji imaju kapacitet da razotkriju njegovo političko licemjerje”, zaključuju iz ulcinjskog DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
soko
Gost
soko

Reče neko ko ga dobro poznaje…”kuća mu ga daje”…

Trile
Gost
Trile

Završiće bitanga kao ,,vukovac” u BG kod gaze AVa ako mu CG dozvoli da utekne.

Krivi
Gost
Krivi

Ura = Evropa sad = Srbija sad !!!

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Svako ko imalo prati situaciju u Srbiji vidi Vučićev šablon koji Abazović pokušava da primjeni. Prvo se počne sa postavljanjem nesposobnih poslušnika na rukovodeća mjesta ključnih institucija. Zatim se inicira kriza u kojoj institucije pokazuju nesposobnost. A zatim se pojavljuje spasilac otjelotvoren u liku Abazovića. Providan pokušaj stvaranja kulta ličnosti. A ono što je proizvod je totalno urušavanje institucija.

Darko
Gost
Darko

Istina

Loš
Gost
Loš

Putinovih interesa.

Send this to a friend