Politika

Dragoslav Tomanović novi predsjednik odbora DPS u Baru

Dragoslav Tomanović večeras je jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar.

Kako je saopšteno iz Opštinskog odbora DPS Bar, Tomanović je direktor Opšte bolnice u Baru.

“Ugledni je hirurg i humanista. Dugogodišnji je koordinator Mjesnog odbora Šušanj i član Opštinskog odbora DPS Bar. Obavljao je funkciju odbornika DPS-a u lokalnom parlamentu, u mandatnom periodu 2010 – 2014. godina. Bio je kandidat odborničke iste “Za dobro građana Bara – Pobjednički ! DPS – Milo Đukanović!” 2018. godine, na tada održanim lokalnim izborima”, navode u toj partiji.

Tomanovića je za tu funkciju predložio novoizabrani saziv Opštinskog odbora DPS Bar, na šta je saglasnost dalo Predsjedništvo partije.

On je zahvalio članovima na ukazanom povjerenju i podršci i najavio nastavak uspješnog rada Opštinskog odbora.

“Među prvim aktivnostima, najavio je realizaciju obaveza Opštinskog odbora u susret VIII Kongresu DPS Crne Gore, sa kojima će biti nastavljeno krajem mjeseca”, ističu u DPS Bar.

Na sjednici je izabran i novi saziv Izvršnog odbora Opštinskog odbora, koji će u ovom mandatu brojati 23 člana.

“Opštinski odbor DPS Bar razmatrao je aktivnosti u susret održavanju VIII Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore i usvojio niz odluka koje će sprovoditi u tom procesu. Članovi odbora su upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS Crne Gore o sazivanju VIII Kongresa, te usvojili Uputstvo o načinu organizovanja partijskih izbora na državnom nivou, Plan aktivnosti organa Partije na nivou opštinskih organa i donijeli Odluku o izboru predstavnika za VIII Kongres”, dodaju u lokalnom odboru DPS.

Sjednici je prisustvovao koordinator za Bar ispred predsjedništva partije, Branimir Gvozdenović, koji se zahvalio dosadašnjoj predsjednici Branki Nikezić na predanom radu i rukovođenju Opštinskim odborom u proteklom četvorogodišnjem periodu, a novom predsjedniku poželio uspjeh u daljem radu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TALOG
Gost
TALOG

Blago Baranima.Covjek o kojes se ovdje predu slavopojke dokazao je svoju sposobnost,kao Direktor Bolnice Bar Ovaj DPSov kadar,kao Direktor, doveo je jednu eminentnu zdravstvenu ustanovu ,na samom DNU zdravstvenog sistema C Gore.Zar je i Vlada C.Gore prije mjesec dana ne proglasise najgorom Bolnicom u C.Gori .A tek,sta bi mi rekli,koji koristimo njene usluge. Pacijentima se kosa dize na glavu kada… Više »

Send this to a friend