Politika

Ervin Duraković novi predsjednik OO BS Petnjica

Ervin Duraković

Na juče održanoj sjednici OO BS Petnjica izabran je novi predsjednik odbora, profesor Ervin Duraković. Novi predsjednik petnjičkog odbora BS dobio je podršku svih članova odbora koji su prisustvovali sjednici.

Na sjednici, kojoj je prisustvovao koordinator BS za Petnjicu Jasmin Ćorović, izražena je velika zahvalnost dosadašnjem predsjedniku odbora Adnanu Muhoviću.

Ervin Durakovic je rodjen 12.06.1984.godine u Beranama. Osnovnu školu je završio u Trpezima, a gimnaziju “Panto Mališić” u Beranama. Studirao je na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku i dobio zvanje profesor informatike.

Pripravnički staž obavio u gimnaziji “Panto Mališić” u Beranama, a potom radni angažman nastavio u OŠ “Mahmut Adrović” u Petnjiici i u Srednjoj stručnoj školi u Beranama, gdje i danas radi kao profesor računarske grupe predmeta. Izvjesno vrijeme je obavljao funkciju vršioca dužnosti direktora OŠ”Mahmut Adrović” u Petnjici.

Član je Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostarivanje manjinskih prava. Član je Bošnjačke stranke od 2008.godine. Obavljao je funkcije predsjednika OO FM BS Petnjica, sekretara OO, člana GO i člana IO Bošnjačke stranke.

Živi u Trpezima, oženjen, otac troje djece.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Josip
Gost
Josip

Medov pulen , PzP

Ex Medo PZP
Gost
Ex Medo PZP

Pošten i pametan momak znam ga licno !!! Osim ako ga ovi političari ne iskvare a hoće !! Šteta !.

Send this to a friend