Politika

Građani da ne nasijedaju na manipulacije

Herceg Novi

Izvršni odbor DPS Herceg Novi najoštrije je osudio manipulacije opozicionih partija u Crnoj Gori i, kako kažu, njihovih podružnica u Herceg Novom i sveštenstva Srpske pravoslavne crkve.

“Ova, kao i svaka druga manipulacija, nema za cilj borbu činjenicama i argumentima, već podmuklo, prevarantsko i prikriveno varanje građana.  Prevara je da bilo ko planira upad u Cetinjski manastir na Badnji dan. Prevara je da Episkopski savjet može donositi bilo kakve odluke, jer prema Ustavu Srpske pravoslane crkve ne postoji organ u crkvi koji se zove Episkopski savjet. Prevara je da bilo ko, bilo kome otima imovinu. Prevara je da su Demokrate građanska partija. Još jednom su se pokazale u pravom svijetlu. Prevara je pjevati da smo dvije familije dok se pali naša zastava. To je više od prevare. To je maloumno, to je divljaštvo, to je bruka za pokoljenja. Prevara je kada se tzv. opozicioni lideri međusobno vrijeđaju i optužuju, a u Herceg Novom grle i ne mogu jedni bez drugih.

Ovim prevarama prikrivaju se nerad, neznanje i neuspjeh partija koji vrše vlast u Herceg Novom. Lakše je podržavati manipulacije i kriti se iza njih, nego objasniti zašto se ne primaju redovno plate u opštinskim službama i preduzećima, zašto grad nije čist, zašto zaposlenost i investicije nijesu povećane, zašto građani ne žive bolje…

Poštovani građani, ne nasijedajte na manipulacije. Vjerujemo da ćete, kao i uvijek do sada, donijeti mudre i prave odluke, i da ćete istinu odvojiti od podmuklog podmetanja nacionalista”, piše u saopštenju OO DPS Herceg Novi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Građanigrađani će se ponašati odgovorno za razlikubod huškača iz opozicije koji bi da prouzrokuju nemire i haos

Владика Петар I
Gost
Владика Петар I

И за вријеме владара чијим се именом потписујем је у црногорским племенима било оних који су се из користи, сујете, манипулације заклињали на вјерност другим државама.
Зато их је молио и проклињао, али узалуд. Данас је иста прича, само што се умјесто Инстабулу заклињу белом граду.

cdm REŽMSKI JAD
Gost
cdm REŽMSKI JAD

To su dpsove manipulacije

Kengur
Gost
Kengur

Našem narodu je lako da procijeni ko je rušilački faktor naše države i ko želi nestabilnost. Opozicija koristi bilo koji politički momenat kako bi iskazali bahate pretenzije i svoje podne interese

Marta
Gost
Marta

Dobrodošli su razumne riječi pa od koga god da dolaze, nezavisno od našeg političkog opredeljenja. Izuzetno je ružna huškačka retorika i postupci opozicionara koji nijesu iskazali nijedan vid pistojnosti i odgovornosti za svoje poslove koje obavljaju.

Antoan
Gost
Antoan

Nadam se da će građani biti odgovorni i da neće dozvoliti da budu izmanipulisani svim ovim događajima kao do sada

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Prevara je ići u tuđu državu po svoje mišljenje. Prevara je nositi slike Njegoša a onda pokušavati da zapališ Njegoševu zastavu. Prevara je navijati za Zvezdu a nositi kokardu. Prevara je zaboraviti svoje crkve na Kosovu a onda pokušavati da otmeš one u Crnoj Gori, koje nijesu tvoje.

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Ovo je CG 100%…Ovo je CPC 100%…Sve drugo je Laz i. Prevara.Dosta je bilo cetniks i okupatorska sekta spc u cg.Mi smo Crnogorci svoga korijena to smo bili i to cemo ostat..

Nera
Gost
Nera

Demokrate jesu građanska partija ali isključivo srpskih građana.
Znači da su demokrate isključivo Srbi i zastupaju svoje lične i srpske interese u CG.

Aleksanndar
Gost
Aleksanndar

sve je prevara i niko ne valja osim DPS, logicno

Send this to a friend