Politika

Grozdanova: Problem između Beograda i Prištine usporava Crnu Goru ka EU

Predsjedavajuća Spoljnopolitičkog komiteta bugarskog parlamenta Džema Grozdanova izjavila je danas da Srbija i Crna Gora ne bi trebalo da budu u istoj grupi kada je u pitanju proces priključenja Evropskoj uniji. razlog tome je, kako kaže, to što će “problem između Beograda i Prištine usporiti razvoj Crne Gore i njeno pristupanje EU”.

BTA prenosi da je Grozdanova, u govoru na forumu o izgradnji kapaciteta i produbljivanju saradnje za integraciju Zapadnog Balkana u konkurentnu socijalnu Evropu, koji je organizovao bugarski sindikat “Podkrepa”, takođe poručila da se “Bugarska kategorično protivi odvajanju Albanije od Sjeverne Makedonije u procesu pregovaranja o članstvu u EU”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Ma vazda neki spoljini faktor utice na nase napredovanje, nismo mi (oni) krivi zadnjih 30 godina no vazda neko drugi

anoniman
Gost
anoniman

znaci po ovoj srbija treba da se odrekne svoje teritorije i kosova da bi crna gora usla u evropsku uniju znaci i u evropsku uniju optuzuju srbiju sto crna gora sporije ulazu u evropsku uniju pitanje za ovu bugarkinju jel srbija kriva i za ove vrucinje u crnu goru sto god podje naopako crna gora i evropska unija odmah otkrivljuju… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Eto tiga na
A ja mislio da cvrasto i nezavisno koracamo ka toj EU

Zemljo moja
Gost
Zemljo moja

KOJOJ PARTIJI PRIPADAS U C.G.

pepeljevac
Gost
pepeljevac

kosovo je srce serbistana

IZAĐI MALA😘😘
Gost
IZAĐI MALA😘😘

Izađi mala,izađi mala,izađi bar na čas,hoću da te vidim,hoću da te ljubim,hoću da ti čujem glas.😁😁😁😁😁👍👍🎤🎤🎤🎸🎸🎸🎸🎸🎤🎤🎤🎸💎💎💎🎤🎤🎸🎸🎸

Nene
Gost
Nene

Super pjesma, samo ne razumijem zasto je toliko spominjes? Jel vrijedja nekog ili sta?

Ljuta
Gost
Ljuta

Ljubav za ljubav sir za pare ka ova bugarske…

Cheese
Gost
Cheese

Jeste jeste, Albanci su samo gosti na Kosovu. Moze proc i 100 i 200 godina ali ce se Kosovo mirnim putem vratit pod okrilje Srbiji.

Send this to a friend