Politika NAKON ŠTO SU ČELNICI KOALICIJA BUDUĆE VLASTI UTVRDILI SMJERNICE DALJEG DJELOVANJA

Istorijski sporazum ili izdaja glasača DF-a?

“Istorijski sporazum” kako su ga nazvali lideri koalicija koje su osvojile vlast na izborima 30. avgusta Dritan Abazović, Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić, nije donio ništa novo ni različito u odnosu na politiku koje su vodile zvanične vlasti u Crnoj Gori posljednjih decenija, pišu Dnevne novine.

<<<Krivokapić, Bečić i Abazović potpisali sporazum: Nema povlačenja državnih simbola, neupitna nezavisnost Kosova i saradnja sa NATO<<<

Suštinski, on je i priznanje svih odluka dosadašnjih vlada, posebno onih protiv kojih su se, dok su bili opozicija, borili i institucionalno i na ulicama.

Zbog nekih odluka koje su juče i zvanično potvrđene, ove partije su dovodile i do sukoba, a pojedine nijesu priznavale do jučerašnjeg sporazuma, pišu Dnevne novine.

Bivša opozicija je tako juče priznala rezultate referenduma održanog 2006. godine, nezavisnu državu Crnu Goru, njenu himnu na koju do skoro nijesu htjeli da ustanu, simbole kao što su grb, zastava, jezik.

Priznali su da je Kosovo nezavisno, NATO naša realnost, a Evropa budućnost.

Kako će na to reagovati njihov duhovni vođa mitropolit Amfilohije, vidjeće se u narednim danima.

Posljednji događaji na javnoj sceni Crne Gore vinuli su mitropolita visoko na političkoj ljestvici, a poznato je da je upravo on bio najveći protivnik odvajanja dvije države.

Tokom referendumske kampanje, mitropolit Amfilohije je propagandno i politički bio angažovan, lobirajući kod građana da glasaju “Ne” na tom referendumu. Za njega je osamostaljenje Crne Gore čin „razbratništva”.

“Naše NE satani, grijehu i smrti, svim lažnim ideologijama koje truju ljudsku dušu i koje grabe iskru božanstvenu i sele je u skotsko mrtvilo. Da kažemo NE satani-čovjekoubici koji truje i pomračuje ljudski um, zlobi i zavisti, tome demonskom nasleđu koje ugrožava ljudsko dostojanstvo. Kažimo NE bezakonju, klanjajući se zakonu Božjem. Da kažemo NE razbratništvu. Da kažemo NE svemu onome što nas odvaja od Boga i jedne od drugih, što razara jedinstvo naroda Božjeg za koje je žrtvovano sve što smo imali časno i čestito kroz našu istoriju…”, govorio je Amfilohije na liturgiji u Crkvi Svetog Arhangela Mihaila u selu Zavala kod Podgorice uoči 21. maja 2006. godine, podsjećaju Dnevne novine.

Međutim, juče su isti oni kojima je značajno pomogao da dođu na vlast, priznali da je Crna Gora nezavisna država a da će buduća Vlada, po riječima Zdravka Krivokapića “voditi procrnogorski kurs”.

Javnost Crne Gore odlično pamti da su, povodom priznanja kosovske nezavisnosti, prosrpske političke partije predvođene Demokratskim frontom u oktobru 2008. organizovale proteste koji su prerasli u nasilni obračun s crnogorskom policijom, nakon što su demonstranti srušili zaštitnu ogradu.

Iako nije zvanično učestvovala u organizaciji nasilnih protesta, Srpska pravoslavna crkva ih je podržala, a skupu je prisustvovao i mitropolit Amfilohije. Na povike “Izdaja”, mitropolit je okupljenom narodu odvratio riječima: “U pravu ste. To je najsramnija izdaja Crne Gore”.

U neredima koji su se dogodili povrijeđene su po zvaničnim podacima 34 osobe, od čega 23 policajca, a policija je privela 28 osoba. Iste političke snage su 2015. godine, još jednom pokušale da izazovu nestabilnost višenedjeljnom blokadom Podgorice i protestima protiv učlanjenja Crne Gore u NATO.

Danas te iste snage potvrđuju članstvo Crne Gore u NATO, iako su povodom te odluke dovodile Crnu Goru na ivicu sukoba. Kako će na to reagovati mitropolit Amfilohije, kome su se u izbornoj noći prvom poklonili i ljubili ruke, ostaje da se vidi, posebno ako se ima u vidu njegova izjava data ruskoj agenciji Regnum: „NATO sada radi ono što su u odnosu na KiM radili Hitler i Musolini. U njihovo vrijeme Kosovo je postalo dio “Velike Albanije”. Sjeverni dio je bio u okupiranoj Srbiji, ali ipak Srbiji. Ali NATO je gori od Musolinija i Hitlera, jer su Srbima oduzeli sjeverno Kosovo nasiljem i zločinima. Zato NATO sada nije odbrambeni savez, već je nacional-fašistički pakt koji nastavlja djelo Hitlera i Musolinija”.

Slično je i sa državnim simbolima. Demokratski front, kao sada najjači politički subjekt u trojci koja formira Vladu, osporavao je crnogorsku zastavu i himnu.

“Poznat je stav NSD i DF da treba uvesti narodnu zastavu trobojku jer je ona i te kako utemeljena u tradiciji i istoriji Crne Gore. I dok se to ne riješi imaćemo problema sa isticanjem državnih simbola”, izjavio je Milutin Đukanović iz DF-a prošle godine povodom Zakona o zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola.

On je podsjetio da je taj politički savez zbog himne i zastave tražio ustavne promjene.

Jučerašnjim sporazumom, međutim, priznali su i himnu i zastavu, i NATO i Kosovo.

O EKSPERTIMA NI SLOVA

Pred biračkim tijelom tri koalicije sada se postavlja pitanje i ostalih obećanja datih u preizbornom periodu, počevši od minimalne zarade od 350 eura, što je obećavao Nebojša Medojević, preko Zakona kojim se obezbjeđuje nadoknada majkama sa troje i više djece, dječjih dodataka, besplatnih udžbenika za sve osnovce u Crnoj Gori, Crne Gore kao Švajcarske na Balkanu…

Ono što je, sudeći po pisanju medija bliskih režimu, jedino izvjesno je da će političari zauzeti fotelje potpredsjednika Vlade. O ekspertima još ni slova, zaključuju Dnevne novine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Damjan
Gost
Damjan

a Vodja je mislio da rusi i gradi po Cetinju

Trojke
Gost
Trojke

Pa oni su usli u politku zarad svog biznisa. I sam
amfilohije je rekao da nema nista protiv dps osim zakon koji njih dotice

Svijest
Gost
Svijest

Ček djeda da pitam o čemu se radi

676869
Gost
676869

И Тито је имао пеелазну фазу када је била укључена влада у избеглиштву (Караћорђевића) и знамо како је завршило. Скупштина и Влада још нису формирани. Све је ровито. Да се поставе темељи правне државе па онда демократски решавати све. Ако Швајцарци на референдуму одлучују о плаћању тв претплате можемо и ми о много битнијим питањима.поновљен коментар од 11:32. Нисте га… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovo je samo znak da su u kampanji cijelo vrijeme lagali svoje glasače. Kad su ih glasali o onome što su govorili da je najvažnije, koliko su ih tek lagali za sve ostalo. Napravili su od njih prave Srbe, koji Vučiću i crkvi vjeruju iako svi znaju da ih lažu.

Johnny
Gost
Johnny

Mitropolita trenutno nista ne interesuje bez sporni zakon da se povuce a onda ce tek ova trojka vidjeti kakve probleme ce imati sa pocev od gradnje novih crkava, zatim kapele sto je vec i najavljeno.Vrijeme ce sve pokazati.

UhljubEliminate
Gost
UhljubEliminate

Pola vas komentatora, stručnjaka za sva pitanja, sjedi u nekom državnom preduzeću i prosipa pamet po ovom portalu. Uskoro, čim krene nova vlast ćete dobro promisliti što pišete i da li radite dovoljno i besposličarite po cijeli dan na grbaču svih građana CG. To će vam bit onemogućeno pa posle doma kad dođete činite što oćete. 6

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Prva stvar za koju se većina zalaže je da se smijeni DPS
A kad bude situacija da većina građana podrži i ostale stavove DF-a a to se ne desi, onda je izdaja, ovako je sve realno i očekivano

676869
Gost
676869

Црногорци су били и у четницима и у партизанима.Поделе су трајне и овде и у Србији. Кад се издигнемо изнад подела можемо се надати напретку. Са срећом!

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Što im radi driftan moliće mila da se vrati na vlast mene su suze pošle kad barska srbadija koje poštujem pita što bi sa Kosovom i nato anfilohije se namrštio kao nikad do sad vlast po svaku cijenu zaboraviste Kosovo

D B:per banke
Gost
D B:per banke

Ljeljena zove te majka da rucas 😆

broj 1
Gost
broj 1

ovo drugo

Litijaš
Gost
Litijaš

Izdali ste nas. Izdali ste nas u litijama, čim ste se dofatili položaja. Dje su srpske trobojke za njih smo bili da damo sve. Dobili smo koronu Krivokapiću hodajuće za našim popovima, zastava i za naš časni krst sa ikonom. Nikad više vas neću slijediti. Sad su mi ljekari jedina zdrastvena i duhovna pomoć dako se izvučem iz ovoga u… Više »

Mne mne🇲🇪🇲🇪
Gost
Mne mne🇲🇪🇲🇪

@litijas a sta si mislio da ce ti bog pomoc.ahahaha

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Samo se vi ne sjekirajte,mi “izdani” cemo se nekako snaci. Da se vlast preuzme pa polako redom…

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Jučr jr Dritan, na konferenciji za štampu, uvrijedio Crnogorce nazvavši ih lelekačima. Crnogorska nacija traži izvinjenje.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

koliko će biti podpresednika vlade po jedan po koaliciji ili po jedan po partiji koliko ono ima tu partija?

Sugradjanka
Gost
Sugradjanka

Nema izdaje glasaca. Ovo je okvirni sporazum. Svi ce naci svoje mjesto u borbi
Tako Medojevicu i Knezevicu zaustavite se malo. Kako reagujete zakljucujemo da vam je bitan vas interes a ne CG kako ste pricali

Svijest
Gost
Svijest

Istorijski blam…

Miki
Gost
Miki

Potpisali nesta sto ne mogu izglasati u zivotu,koga vi vise folirate i radite???

Sportista
Gost
Sportista

Prvo riješiti pitanja porijekla imovine, kriminala, biračkih spiskova, sprovesti lustraciju, nezavisno sudstvo i korupciju…..u drugom talasu može se pokrenuti i pitanje kosova, zastave i himne….to sad nije prioritet….podrška za tročlanu koaliciju….radite pravu stvar….samo naprijed…

Brat
Gost
Brat

Neka započnu sa porjeklom imovine i biznise SPC.

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Dok vi povučete priznanje Srbija će ga priznat hahaha

expert123
Gost
expert123

kada novi9 lideri izjavljuju u intervjuima da se zalazu za depolitizaciju pravosudja i ostalih institucija da to ne bude da kadrovi u pravosudju i ostalim institucijama o preko noci pocnu da su lojalni oslobodiocima umjesto DPS u.

Ika
Gost
Ika

E ,nemote se vi shekirat za nas da ve zamolim….

gru
Gost
gru

Kako je moguce da pisete ovakav tekst? Ljudi pricaju da ce rijesiti sve sustinske probleme u CG, koje DPS nije mogao da rijesi jer je i sam DPS dio tog problema. Takodje su potpisali sporazum koji potvrdjuje ono sto pricaju i uzivo, a sto brine dio gradjana. Dakle, sustinski se trude da svima bude bolje. I onda se nadju neki… Više »

dzonatan
Gost
dzonatan

neka si im reko

Viđećemo
Gost
Viđećemo

Mogu oni da pričaju što gođ žele, gru. Ne bave se oni politikom zbog tebe i mene nego zbog sebe. Da zadovolje svoju sujetu i napune svoje novčanike. Zato ih treba često mijenjati.

Mestar
Gost
Mestar

Gru, kako li si samo naivan

ŠimeKO
Gost
ŠimeKO

Ovo ne odgovara samo onima ogrezlim u korupciji i lupežanju. Drugog izgovora nema.

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Najbitnije od svega je da je Milo Đukanovic izgubio na izborima,sve ćemo se dogovarati u hodu, polako samo.
Kako su se ponadali dps-ovci

Svijest
Gost
Svijest

Ko kaže da je izgubio.Gledaj njegove pionire😂 sa crvenim kravaticama

Novski Bokelj
Gost
Novski Bokelj

Da su sa ovim nacelima pred izbornu kampanju vodili i ja bih za njih glasao,tako da ovdje nesto debelo smrdi.

Corba
Gost
Corba

Ne bi ne bi. Samo spinujes.

dzonatan
Gost
dzonatan

sledeće izbore

ŠimeKO
Gost
ŠimeKO

Sačuvana crkva a idemo ka demokratskoj Evropi.
Podržavam.

Nek je vjecna..
Gost
Nek je vjecna..

Ne vjeruj Srbima(dodao bi i Dritanu)ni kada ti poklone nose.

Oslobodioc 1918
Gost
Oslobodioc 1918

Pogledaj se u ogledalo

Tamaris
Gost
Tamaris

U svakom slučaju poraz DPS-a. Ne berite vi brigu šta će opozicija, uglavnom Drps ide pa-pa.

Viđećemo
Gost
Viđećemo

Tako je bilo i kad je DPS, mladi i lijepi, zajedno sa svojim mentorom Miloševićem, rušio prethodnu vlast. Bilo je: Dovoljno je da vi odete. A dobili smo ratove, uništenu privredu, raskasapljenu zemlju, bratstvo ubistvo umjesto bratstva jedinstva. Ti si Tamaris veliki vjernik kad im vjeruješ na riječ. Promjene treba da budu na bolje a ne kao prošli put. Potrebno… Više »

Svijest
Gost
Svijest

Ponoviti moleban! Nema šta!

Svijest
Gost
Svijest

Milovi pioniri na vlast😂😂😂 DF,hvala vam od srca!

Jox
Gost
Jox

Promijenice zakon o vjeroispovesti, uvesce dvojno drzavljanstvo, to je za glasace DF, a ne mjenjaju nista iz proslosti, to je da pridobiju deo glasaca DPS. I na sledecim izborima su apsolutni pobjednici

hahah zastidje.
Gost
hahah zastidje.

majke prevarene ste,custe li becica juce kako rece da treba da razmisli o nasknadama da vidi sto je to diskriminatorsko u zakonu,jeste li ikad do sada culi rijec diskriminatorsko da je izasla iz njegovih usta i fronta u vezi ovog pitanja..ne,,napadi su bili na dps,pozivane ste da pisete tuzbe i da se zalite i to kod njih u stab da… Više »

Neradnik
Gost
Neradnik

Sad treba da razmisli, a kad je obećavao prije izbora nije razmišljao. Bojim se da mu je svaka rabota takva. Ali što očekivati od ljudi koji su 4 godine primali platu a nijesu radili svoj posao. Mogli su za to vrijeme bar da razmišljaju da ne ulaze nespremni u vlast. Vjerovatno su zatečeni stanjem da će oni biti dio vlasti.

zorka
Gost
zorka

a jos i ona izjava radunovica da ce svim gradjanima biti otplacena dugovanja za struju…ako su ljudi neka se drze svoje rijeci misle da ih je narod izabrao na lijepe oci…onda mila nikad ne bi makli..

vjecna da je
Gost
vjecna da je

najbitnije je kako ce reagovati risto i ekipa popova iz bosne i srbije ….sto je crna gora docekala ….tuga … poalo ce kuca po kuca stan po stan posao po posao hotele po hotel nastaviti posrbljavanje crne gore …a to im je cilj kosovo su izgubili a nato i evropa im ne smetaju samo pare ih interesuju …i svetinje …laku… Više »

Окле
Gost
Окле

Нема ту издаје за нас. Сачували смо вјеру и скинули са власти режим који нас је уништавао. Ми смо презадовољни 😂

Hogar
Gost
Hogar

Sačuvali ste kriminalnu i zločinačku sektu.Ako ti je to vjera ti si onda sve samo ne čovjek.I nemojte mi o kanonima i broju sljedbenika,ne mijenja stvar,očigledno je,opšte-poznato i toliko puta dokazano.
Ovo “sačuvali” ti je samo privremeno,jer Crna Gora i sekta poništavaju jedna drugu,ostaje da vidimo ko će koga na kraj poništiti.

nick
Gost
nick

Sekta je izgubila izbore…to je jasno kao dan. Sad ce počet po zakonu sve da se radi. Vratit ce se oteto od drzave. Kako imovina tajkuna, tako i imovina SPC koja je oteta kriminalnim radnjama i upisima u katastar. Kad se ruke budu dizale u skupstini, lako ce vam biti prebrojati glasove.

Dado
Gost
Dado

sacuvali ste za sada rista…vlast kao vlast jedna sjase da druga uzjase,ova druga pojma nema sta da radi zvace eksperte da im pomazu,a sta su oni …tabula raza

Aha
Gost
Aha

Samo cu reci 🤣🤣🤣🤣🤣

Istina
Gost
Istina

Nije izdaja DF. Nego su oni sami sabe izdali tesko ili nikako se nemogu nadmetat sa Milom . Kako god se osjecali svoja su vrata svoja u ovom slucaju drzava CG. Vratit ce se nikad jaci mada je jos tu polako samo zivi bili pa vidjeli veliki vizionar .

Hogar
Gost
Hogar

Držimo se onoga što pouzdano znamo.Tijesnu većinu u parlamentu izglasali su(uglavnom) četnici,litijaši,svetosavci,primitivci što je za Crnu Goru porazno samo po sebi.
Koliko ima šansi da će Risto postati istinski hrišćanin,odreći se svega što je do sad radio?Koliko ima šansi da otvoreno četnička koalicija počne da zastupa multietnički sklad i suživot i okrene se Crnoj Gori kao svojoj jedinoj državi?Šanse su NULA.

Istina
Gost
Istina

Bravo

Kokot
Gost
Kokot

Tijesnu ali ipak većina.Gledaj i plači uz dojč građanine.

Budućnost
Gost
Budućnost

Kokote, kukurika si što si kukurika. Spremaj se polako za lonac kad dođu slijedeći izbori. To će biti uskoro jer ovi ne mogu ništa dobro napraviti ni građanima ni vama primitivcima.

Kokot
Gost
Kokot

Kada budu sledeći izbori vi ćete biti na nivou statističke greške.Ćao prijatno plačite.

Dado
Gost
Dado

kao da lisicu stavis u kokosinjac i kazes nemoj da jedes kokoske od danas ste drugarice ha ha

delboj
Gost
delboj

Samo jos nisam vidio da DPS i DF naprave koaliciju. Ne bi me iznenadilo.

Milos
Gost
Milos

Milo je pobjedio ! Sve za sto se zalagao 30 godina u jedan dan svi su prihvatili. Njegova ideja i politika je pobjedila, DF je na kraju posustao i prihvatio. Nema trobojke, priznanje Kosova ispravna odluka, kao i clanstvo u NATO.
Ideja Djukanovica je pobjedila !

🇲🇪♥️🇲🇪♥️
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪♥️

Tako je.Milo u istoriju.DF na smetlište istorije

Per Aspera Ad_
Gost
Per Aspera Ad_

Ovo je bacanje prašine u oči narodu, ništa ne vjerujem Krivokapicu da mi golom …… sjedi na vrelu peć

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Tako je!!!!

Dado
Gost
Dado

oni samo misle da nam dobro prodavaju maglu…a ne znaju koliko smo oprezni ,za svaku odluku “nove vlasti” imace 50000 ljudi ispred vlade

Sto vi je?
Gost
Sto vi je?

Ahhahah kakve gluposti. Pa vecina nije protiv takve politike strucnjaci, nego nacina kako je sprovodi. Ali kad ste tako ograniceni (ono kao), pa ne vidite (ili ne zelite prije) stvarne probleme doskorasnje vlasti… najbolje da zveknete jos jedan patriJotski skup za njihovu imovinu u cast pobjede te ideje ahahah

Moli se
Gost
Moli se

Bravo, izborili ste se za imovinu srpske crkve. I dosad im je sve cvjetalo a kako će tek sad. Hoće li i oni morati da dokazuju porijeklo imovine?

ŠimeKO
Gost
ŠimeKO

Nijedna ideja NIJE Milova. Svaka je stizala od Amerike i Evrope. On je samo sprovodio kao što će i budući morati. Razlika je u unutrašnjosti države. Dok je za vrijeme Mila bila anarhija nadamo se da će se u budućnosti težiti harmoniji.

Hermes
Gost
Hermes

Pa sto ne kažete onda Drotan završi za jedan dan što Milo nije za 30 godina?

Popaj
Gost
Popaj

Ma bacanje dima u oci! Uplasio ih je PATRIOTSKI odgovor nivoj vlasti . Ovim slovom na papiru potvrdjuju samo ono sto ZA SAD ne mogu ni da stave na dnevni red jer nemaju dovoljnu pidrsku u oarlamentu. Taktika je da kao Vucic kad je dosao na vlast otvore afere, hapse, proganjaju.. da ostave privid razracunavanja sa kriminalom. Promjenice zakon o… Više »

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Naravno da ce da cesljaju biracke spiskove. I treba.

Per Aspera Ad_
Gost
Per Aspera Ad_

Da ali slijedi dodjela bar jedno 50.000 ličnih karata vikendašima po primorju iz Srbije.Plan je svesti Crnogorce na 25%

Dado
Gost
Dado

da nas svedu i na 20 % opet bi tih 30% spalilo drzavu za jednu sramnu odluku

crni
Gost
crni

Apsolutna izdaja, sad treba da vide glasači DF-a ko je onaj koji drži riječ!
Na sledeće izbore dosljedno za SD!

Radosav
Gost
Radosav

Kako vi pokusavate da stvorite razdor unutar buduce vlasti…Sve su se oni lijepo dogovorili nista ne brinite…Cilj je da CG koraca sigurno ka EU i integracijama…Za bolju CG…
Da je vjecna🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

lida
Gost
lida

Evo viđesmo kako su se fino dogovorili, samo da ne budemo izigrani kao mnogo puta do sad

Aha
Gost
Aha

CG ce nazalost biti kolateralna steta. Dat ce Srbi Kosovo u zamjenu za more. Samo slijepi ne vidi plan Evrope. Osvijestite se Crnogorci.

GradjaninX
Gost
GradjaninX

DF se nista ne pita ako cemo realno Risto se pitaz Njegova je pobjeda. Zato i drzi Meda i Mandu po strani. A zabranio im je i da se mjesaju u litije svakako. Sad ce Risto neke svoje da instalira a Medo i Manda u politicku proslost. Dosta su i bili… 30 god su u skupstini bezuspjesno pokusavali Mila da… Više »

Baraka
Gost
Baraka

Istorijski sporazum…???!!!!…sa sporazumom ili bez njega, za promjenu simbola om treba 2/3 parlamenta. To ne mogu obezbijefiti pa da ce se pop Risto klonirati trinaest puta… Pa pa

Mi smo
Gost
Mi smo

Izdaja Mila

Živa istina
Gost
Živa istina

Klasična izdaja opozicije,oni su uradili sve ono sto su obećali glasačima da neće uraditi!!!!!!
bečić juce izjavi da je ovo procrnovorska vlada sa manjinama gdje nabroji sve osim Srba.

milos
Gost
milos

dnevne novine i glasači df-a ha aha ahahahahahh cirkus se nastavlja

Nina
Gost
Nina

Sada neka idu litijeee protiv svojihhhh.

Nikola
Gost
Nikola

Izdajaaaassaa!!!
Tako ocigledno…

jorgovan
Gost
jorgovan

Boze kako vam je pamcenje selektivno.

herc
Gost
herc

Mnogo afirmativnije o sporazumu piše in4s portal. Kako sad pa to?

Izazvana
Gost
Izazvana

Ah, Dnevne novine se ŝjekiraju za DF 😂😂😂😂

dzonatan
Gost
dzonatan

Sad vam više nije Dritan izdajnik, nego ste zabrinuti za DF birače??

Obilic poljana
Gost
Obilic poljana

naravno da smo zabrinuti ! da ne ucinite sto od sebe.

Maestro
Gost
Maestro

Dritan je dobar momak, ali kratkovid. Prvi put kad se bude protivio odluci DF-a, ima da ga rasčereče kroz njihove medije: Vijesti, in4s… Spašće na 1 ili 2 poslanika

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Mi biraci dfa da ne damo da nas izdaju. De ste sad lideri dfa. De je vasa rijec koju ste nama dali. De vam je postenje. Cega se bojite. Ocekujemo vasu reakciju

dzonatan
Gost
dzonatan

moraš tu ekavicu još da vježbaš malo olja

Bnjj
Gost
Bnjj

I Vučić je pričao protiv Tadića a posle kada je na vlast došao sprovodio je Tadićevu politiku još žešće to će biti i u Cg

Haris
Gost
Haris

sa ovim zele da pridobiju glasace DPS-a,pa mi recite,ko je ovdje glup a ko nije

Marko
Gost
Marko

E kad Dnevne novine brinu o glasačima DF. Neprocjenjivo.

Milo za drago
Gost
Milo za drago

Neka rade sta hoce.ovi prethodni su samo svoje dzepove napunili.ovi novi makar nemaju prljave ruke.a za podjele i mrznju vise nema mjesta.

Ma ja sam
Gost
Ma ja sam

Nemaju jer jos nisu bili na vlast. Sad će ih zaprljat ne brini. Ako ne vjerujes meni, procitaj izjavu predsjednika opstine HN, Katića, dje kaže mi smo prvi bili protiv prodaje banje, ali sad kad je njegova stranka na vlast već je, vidjecemo, ako se bude moralo.
Sjasi Kurta da uzjase Murta.

Haris
Gost
Haris

kurs prema evropi i nato-u mora da se zadrzi,jedina razlika,ogromna razlika je da se sva kradja DPS direktora zaustavi,to su glasali DF biraci,a ne brinite ,sve ide postepeno,ne moze odmah,a zakon o otimanju crkve od strane DPS brzo ce u proslost

Animus
Gost
Animus

Crkva se vraca pod kontrolu i vlasnistvo drzave, jer je tako uvjek bilo i tako je u svim zemljama svijeta. U CG je narod ogranicen i primitivan…o svijesti dentiteta da i ne govorim.

Dragan
Gost
Dragan

Ovo cim su makli Meda, Vojvodu i Pipuna posle 20 godina dobili izbore. Nece sad valja da ih stave u Vladu pa oni su i sad gubitnici nisu oni dobili izbore nego Amfilohije.

Free
Gost
Free

Tutu kako se drps zabrinuo za interese DFa. Pa najveci interes DFa je da diktatura ide i to se desilo. A sve ostalo je manje bitno. Ne moze DF braniti Kosovo vise nego sto ga Srbija brani. Ako je Vucic tj. Srbija priiznala Kosovo onda ni CG ne treba da osporava taj sporazum. Vucic je potpisao sporazum sa drzavom Kosovo… Više »

Dule
Gost
Dule

Kakvo priznanje Kosova, cuj Srbija priznala Kosovo, kakve su to lazi i propaganda ! Sve i da je tako, Crna Gora je drzava koja je trebala posle Srbije da ga prizna, Kosovo i Metohija su opjevani i kod Svetog Petra Cetinjskog, Vladike Rada, Kralja Nikole, kao srce i dusa Crne Gore !

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Dule Uzmi sad ti pa nedje blizu granice sa Kosovom sedi i iz mozga pjevaj o Kosovu.Unutra ne mozes jer te nece pustiti eto toliko o tome kome pripada Kosovo I cije je.

Dado
Gost
Dado

kako se mijenjaju stavovi ha ha do juce je milo bio izdajnik zbog kosova sad ga vi velicate brzo ce vam taci u zvanicnu posjetu

Dragan
Gost
Dragan

Nema vise kukanja o Kosovu, nema vise trobojki, nema vise litijanja. Izgleda da su se borili samo za svoje fotelje sve ce biti isto.

Katunko
Gost
Katunko

Istorijski sporazum

Kardinal
Gost
Kardinal

Profesor Krivokapic je u problemu od karijerista iz DF-a

Śan
Gost
Śan

A sta je sa Vojvodinom?

Jasno
Gost
Jasno

Izdaja! Zasto Meda ne konsultuju???

Mutni
Gost
Mutni

Malo da mutimo. A.

elvo
Gost
elvo

Kolika briga cdm za izdaju glasaca DF…

Jovan
Gost
Jovan

Demokratski front nije postojao 2008. godine. Zasto ih vezete za te proteste i obracun sa policijom, pametnom govori dosta.

Istina_
Gost
Istina_

Istorijska bruka -nazovi politicara!

Mario
Gost
Mario

Kao gradjanin i drzavljanin Crne Gore podrzavam ovaj sporazum,mada “tesko”ce on proci kod one “elite”na celu sa Vojvodom i Pipunom jer ako im se NAJEZI Marina Jocic bice “drz gace,drz levor”. Bog vi upomoc “vesela trojko”.

Popadi
Gost
Popadi

Tesko da postoji ekspert koji podrzava ekstremizam DF-a, a sumnjam da druga dva koaliciona partnera mogu da ponude preko 50 eksperata u raznim oblastima.

Frojd
Gost
Frojd

Ljudi , to su bajke za malu djecu sta vi ocekujete, ovi pocinju od 0, nema nista besplatno, ko ne shvata da CG mora i da ce uvjek biti evroatlanski orjentisana , EU, NAto itd i sta to sve podrazumjeva to je problem u glavi onda , taj put je vec utaban, kome smeta neka ide i neka se ne… Više »

Stanka
Gost
Stanka

Prvi zakon nek bude vracanje penzija majkama, ZA KOJI SU SE ZDUSNO BORILI. CEKAJU MAJAKE!

Marijana
Gost
Marijana

Stanka, imam dvoje djece koje sam lako dobila, i kumu koja je posle 11 godina borbe jedva dobila jedno.
Ne smatram sebe vecom majkom

delboj
Gost
delboj

Najgluplji zakon ikad uveden.

Petar
Gost
Petar

Evo ovako, “ko se topi hvata se za pjenu, nad glavom se nadodaju ruke”, tako i cdm poče u smrtnim ropcu DPSa da se brine čak o srpskim interesima. Nema, gotovo je!

Zagor te nej 12
Gost
Zagor te nej 12

Nisu naivni igrači rakcevic i perovici samo ultima se broji

Mauricijus
Gost
Mauricijus

Pa zar je dovoljno 27 poslanika da preglasa ostatak skupštine?

ser alex
Gost
ser alex

Uzasno si glup, inace to pitanje nikad ne bi postavio.

Popadi
Gost
Popadi

Ipak si uzasno glup ti ‘ser alex’ jer ne vidis da se radi o retorickom pitanju.

Marijana
Gost
Marijana

Ljudi, df je podrzalo 30%.
Nas 70% je za evroatlanski put, i sad treba nas 70% da mase trobojkama jer se njima tako cefnulo.
Pri cemu i medju pvih 30% imas crnogoraca, pocev od krivokapica istog, koji su iz jednog ili drugog razloga njih glasali, uglavnom zbog privrzenosti crkvi.
Nisam glasala ni 1 od ove trojice, al ajde da vidimo sto ce napraviti

Dule
Gost
Dule

Nije 30% nego 33% ! I drugo, gde ti je 13 % od Demokrata, pa valjda je jasno da su njih sve Srbi glasali, ne mislis valjda ozbiljno da su glasali oni sa protesta sa Cetinja ili PG od prije neki dan ?????

Marijana
Gost
Marijana

Demokrate se deklarisu kao cg partija. Osim ako ti ne znas nesto vise od nas obicnih gradjana…

Terra nova
Gost
Terra nova

Zar još iko vjeruje, da će potpisano i ispuniti. Ovaj “sporazum” služi samo dotle dok ne okupiraju institucije, i ne ufate Abazovića u kolo, a onda po svome repertoaru i po Crnoj Gori. Abazoviću gorko ćeš se kajati, samo tada će biti kasno jer im nećeš više trebati, brzo ćeš im ti biti smetnja i višak, a tvoja obećanja će… Više »

Grse
Gost
Grse

Polako. Kad se prociste birački spiskovi, i ukinu sve DPS malverzacije, kada svi poltroni predju na stranu DF, kada se na popisu iduće godine građani izjasne slobodno i bez pritiska… Doce i ta pitanja na red, kada prosrpske stranke na idućim izborima same budu formirale vlast. Ništa se vi ne sjekirajte

Gghhk
Gost
Gghhk

Bravo,samo dok ovi to ukspiraju.

ser alex
Gost
ser alex

AHHAHAHAHA a kako da ne ,a na sledeci izborima ih bit nece jadan , previse ste glupi, sto je u neku ruku i dobro.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Polako, ne nože sve odjednom.Nije lako ispraviti sva nepočinstva i nezalonitosti dps od prije 30 i više godina.Sačuvali smo našu svetu crkvu i njenu imovinu i oborili smo nedemokrstku u vlast dps i njenih satelita i to je za sada veliki uspjeh.Sada slijedi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije a što je uzročnik bivša dps vlast,lustracija dps kadrova u državnim… Više »

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ne svadjate narod, zbog toga ste i izgubili izbore ubjedljivo ! Da nijeste kupovali glasove i vrsili pritisak na zaposlene da ce ostat bez posla, ne bi imali vise od 15 mandata !

Lemi
Gost
Lemi

Samo vi ne brinite od DF-u…muke vase axaxaxaax

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Kosovo republika

Send this to a friend