Politika

Ivan Vuković podnio ostavku na poslaničku funkciju

Poslanik Ivan Vuković podnio je danas ostavku na tu funkciju.

Vuković je ostavku obrazložio “nespojovošću funkcije poslanika sa funkcijom gradonačelnika Podgorice koju sada obavlja”.

On je bio na izbornoj listi koalicije “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”.

Prije njega, ostavke iz koalicije Demokratske partije socijalista i Liberalne partije podnijeli su Zoran Pažin i Gordana Đurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Salinitet
Gost
Salinitet

Kako Vijesti napadaju mladog Vukovića, jer osjećaju da je zdravo krilo DPSa i prirodni lider, dok ima daleko bolje reference u politikologiji od Abazivica. Dečko je završavao istraživanja na Harvadu i Džon Hopkinsu a Abazivic na lijevom Sarajevskom . Podgorica se prokultivisala od kada je on došao, odličan menadžer.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Najkulturnija, najobrazobanijai mnogo toga naj …naj..trenutno u CG

Mislim
Gost
Mislim

Ipak je najbolji gradonačelnik. Mugi je trpao zgrade đe gođ nađe slobodno mjesto, a malo i u svoj džep. Migo je bio više selonačelnik a ovaj je bar počeo da uređuje grad. Seljacima u duši to se naravno ne sviđa. Oni bi još da im krave ulicama šetaju.

Bruce
Gost
Bruce

Ponadasmo se da je mediokritet podnio odtavku na sve funkcije.By the way, udje li Belgija u NATO?:):):):):):):):)

Salinitet
Gost
Salinitet

Bu the way pogledaj mu CV pa uporedi sa Abazivicevim lijevim fakultetom. Kako izjavi Abazivic a ne trepnu da je Milo odgovoran za Srebrenicu. Loknica naša.

Kakoe
Gost
Kakoe

Posteno. DPS ima jak mladi kadar i ako Milo bude ukapirao da treba da im se pruzi sansa DPS moze da se reformise na pravi nacin. Ali ako i dalje bude gurao svoje izlizane pajtose, koji kupe kajmak 30 godina onda tesko da od DPS-a moze da se ocekuje bilo kakva reforma i mogu da ocekuju samo pad podrske. To… Više »

Bozina
Gost
Bozina

Ivan Vukovic, Andrija Nikolic, Dragutin Papovic, Aleksandra Vukovic su mladi i obrazovani ljudi, koji su buducnost DPS-a .. vrijeme je da probrani ljudi budu na pravim mjestima

Med.
Gost
Med.

i odatle ces brzo….sigurnije ti je tamo bilo

Prč
Gost
Prč

Pa znao si to i kad si se kandidovao za poslanika

iiiiiiiiiii
Gost
iiiiiiiiiii

pa je li znao da je gradonacelnik ili nije znao da je na spisku buducih poslanika

Pametan
Gost
Pametan

Mila ne dirati neka vrati i investera sve pare i neka Placa Porez na njih Nego zatvoriti sve Ulizice Koje su mu pomagali u tome tako da gledaju i da pate on nije mogao sam da radi bez ulizica samo jedan predlog

Send this to a friend