Politika

Jovanović: Herceg Novi će biti grad prosperiteta

Socijaledmokrate prosperitet Herceg Novog vide u razvoju turizma, jer je grad velikog turističkog potencijala, koji baštini tradiciju gostoprimstva i odiše prijateljskom atmosferom, koji je potrebno snažnije razvijati, adekvatnijim korišćenjem svih prirodnih resursa i geografskih predispozicija, saopštila je kandidatkinja na odborničkoj listi Socijaldemokrata Mira Jovanović.

Potrebno je, kako navodi, više ulagati i pokazati spremnost za rješavanje izazova sa kojima se suočavaju stanovnici grada.

„Ali i mnogobrojni turisti koji vole Herceg Novi i doživljavaju ga svojim, jer Herceg Novi ima sve predispozicije da postane jedan od najznačajnijih evropskih turističkih centara. Naš Herceg Novi, najljepši i najtopliji grad na crnogorskom primorju, zaslužuje da mu se vrati stari sjaj. Turizam i turistička ponuda čine našu najsjajniju viziju, koja ima za cilj da Herceg Novi pretvoriti u grad prosperiteta, napretka, ekonomske i egzistencijalne sigurnosti i uspjeha“, stoji u saopštenju.

Ona ističe da SD želi da Herceg Novi zadrži dosadašnji epitet grada cvijeća i egzotičnog bilja i drveća, jer je to grad koji ljepotom, raznolikošću i bogatstvom oduševljava sve one koji su ga makar jednom posjetili.

„Ne želimo da se vraćamo u prošlost, niti da se na nju osvrćemo, već da zajedno sa novim generacijama mladih ljudi, čija je vizija još sjajniji, ljepši i uređeniji Herceg Novi, stvaramo bolje životne uslove za ljepšu budućnost svih nas“, poručila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mila
Gost
Mila

Herceg Novi turisticko mjesto i treba se pobrinuti kako bi se osvjezila ta nasa tradicija , privuci nove posjetioce bravo za SD

Mikeli
Gost
Mikeli

Mira je jedna divna žena, koju bih u svako doba podržala, bravo Miro, budi dolsljedna svemu onome šta je potrebno da ovaj grad bude bolji. Svaka čast, podržavam tebe kao i ljude koji čine tvoj tim.

Ljubav
Gost
Ljubav

Lepo je brinuti o svom gradu i prikazati ga u najlepse mogucem svitlu ipak on jeste grad cvica koji me svaki put odusevljava svojom lepotom.pozdrav od mikice

Mikeli
Gost
Mikeli

Iz razloga navedenih u ovom saopštenju, moj glas dajem Socijaldemokratama HN sedmog maja.

Teo
Gost
Teo

Bolji zivotni uslovi su osnovna predispozicija naše bolje budućnosti u Herceg Novom.

Ivana
Gost
Ivana

Šteta što naš grad ne vide svi na način na koji ga vi vidite.

Send this to a friend