Politika

Katnić: Zadovoljan sam stavom Venecijanske komisije

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je Vijestima da nema komentar na navode ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, koje je poslao Venecijanskoj komisiji, a u kojem je kao primjer moguće zloupotrebe funkcije i neprofesionalnosti naveo postupak Specijalnog državnog tužilaštva protiv advokata Đorđa Piletića, supruga sutkinje Apelacionog suda Seke Piletić, koja je bila u vijeću kada je oborena prvostepena presudu u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine.

“Nemam komentar na navode ministra Leposavića. Ali, moram da istaknem da nije da nijesam zadovoljan stavom Venecijanske komisije, nikada nijesam ni sumnjao u to”, kazao je kratko Katnić.

<<<Venecijanska komisija dala negativno mišljenje na tužilačke zakone<<<

Podsjetimo, Venecijanska komisija je dala negativno mišljenje na tužilačke zakone, ističući da pravne reforme ne treba usvajati u žurbi i u odsustvu istinskih hitnih razloga i naglasivši da se mora poštovati sigurnost mandata aktuelnog glavnog specijalnog državnog tužioca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bar
Gost
Bar

Postovanje !

Gastos
Gost
Gastos

Kako ne bi bio…

No, CG je suverena drzava, neka venecijaneri kazu sta hoce. Rekli su i da je Zakon o veroispovesti bio OK, pa smo videli sta je bilo.

Dula
Gost
Dula

Naravno.

Arhitekta
Gost
Arhitekta

Normalnooooo

Realno
Gost
Realno

Gospodin Katinić, odličan čovjek, samo naprijed, nezavisno i hapsite sve redom ko god se ogriješio o državu… pravda je uz Vas, a to je dokazala i ven.kom. Samo naprijed!

Hajduk
Gost
Hajduk

I mi smo zadovoljni tvojim radom

Milica
Gost
Milica

I ja.👍

CPC CPC CPC
Gost
CPC CPC CPC

Kata kralju,sve ih posalji da sade luk!🤣🤣

Gernsheim
Gost
Gernsheim

To Katniću kralju sad sve hapsi …..

Arhitekta
Gost
Arhitekta

Kapa dolje ljudini.

Animus
Gost
Animus

Vataj, po sluzbenoj duznosti, kriminalce i korumpirane funkcionere, a ne da pametujes po portalima…

Maestro
Gost
Maestro

Svaka čast legendo! Čuvar poštenja u pravom smislu te riječi!

Send this to a friend