Politika

Advokati: KCCG nam zabranio da posjetimo Medojevića

Klinički centar Crne Gore

Klinički centar Crne Gore zabranio je posjetu advokatima Miroju Jovanoviću, Dušanu Radosavljeviću i Draženu Medojeviću da posjete funkcionara DF-a Nebojšu Medojevića koji se od ponedjeljka nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

To su saopštili njegovi advokati, te istakli da im je uprkos dozvoli suda zabranjena posjeta. Advokat Miroje Jovanović objavio je i rješenje koje je dobio iz suda.

“Dozvoljava se da svjedoka Nebojšu Medojevića, koji je stavljen u zatvor, a trenutno se nalazi na liječenju u KCCG, dana 12. 12 mogu posjetiti punomoćnici”, navodi se, između ostalog, u rješenju koje potpisuje predsjednik Višeg suda Boris Savić.

foto: Fejsbuk

Podsjetimo, Medojević je u petak prekinuo štrajk glađu, a u ponedjeljak je po sopstvenoj želji iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija upućen u KCCG.

On je 30. novembra stavljen u zatvor i tada je započeo štrajk glađu, zbog čega su zatvorski ljekari kontinuirano pratili njegovo stanje.

Medojević je, podsjećamo, uhapšen po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud jer je odbio da saopšti ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je tužilac Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoiše uzeo 100.000 eura kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju javnosti poznatoj kao “Carine”.

Potom je kažnjen sa još dva mjeseca zatvora jer je odbio da svjedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih tvrdnji iz maja prošle godine, da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

A.Gajević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

NE MLATITE,KAO DA STE VI NEKI VAZNI I POPULARNI LIKOVI,VAMA NEKO BRANI,LAZOVI I FOLIRANTI!

Kuka
Gost
Kuka

Trrrrttttttttttt

Slavko
Gost
Slavko

I treba. Bolesnike posjecuje porodica. Advokatima se zna mjesto za posjetu. Covjek je na lijecenju, a ne na saslusanju.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Jeste li uplakali koliko, advokati mili? Mora da ste potrošili brdo papirnih maramica zbog te zabrane.. a i taj mekušni štrajkač glađu u pokušaju. Mandela crnogorski 😂😂😂

Spale
Gost
Spale

U posjetu kad i svi u.vrijeme posjete. Sto izigravaju ovi beogradski advokati kao da su carevi. Spustite se na zemlju i postujte odluke.

Send this to a friend