Politika

Knežević: Režim preko Glavnog grada pokušava da zabrani protest

Duško Knežević

Predsjednik Atlas grupe i odbjegli biznismen Duško Knežević poručio je da će se skup pokreta “Do slobode” sjutra održati, kako je i planirano, te pozvao Glavni grad i vrh režima da prestanu sa smicalicama kojima, kako tvrdi, samo pokazuju svoj strah.

“Pokret DO SLOBODE uredno je prijavio Upravi policije protestni skup za sjutra veče, da bismo danas dobili od Glavnog grada informaciju da oni ne mogu da izdaju odobrenje za postavljanje bine i video bima, putem kojeg planiram da se obratim i iznesem informacije o Vrhovnom državnom tužiocu koje posjedujem. Našem predstavniku je u nadležnom sekretarijatu Glavnog grada rečeno da je još neko prijavio skup i da jedan od organizatora mora odustati da bi ovaj drugi održao skup. Nijesu htjeli da kažu ko je prijavio paralelni skup u isto vrijeme, pravdajući se da ne znaju. Takođe je rečeno da će oni ipak izdati odobrenje, ako im to bude rečeno iz Uprave policije”, objasnio je Knežević.

Upozorio je režim da se ne igra sa narodom i ne pokušava da zabrani protestni skup Pokreta DO SLOBODE.

“Mi smo već pozvali građane, sve je spremno u organizacionom smislu, ispoštovali smo sve zakonske norme i ne pada nam na pamet da otkazujemo protest. Ja u svoje ime želim da kažem cijeloj Crnoj Gori – vrh korumpirane i kriminalne vlasti neće me zaustaviti u namjeri da svi saznaju punu istinu o njima, šta god pokušavali”, saopštio je Knežević.

Podsjetimo, skup pokreta “Do slobode” biće održan sjutra u 20 sati ispred zgrade Tužilaštva u Podgorici, na njemu će se, kako je najavljeno, Knežević obratiti građani preko video bima. Skup je podržao i Demokratski front, dok su iz pokreta “Odupri se”, najavili njihov protest za subotu ispred zgrade Predsjednuštva.

64 Komentara na "Knežević: Režim preko Glavnog grada pokušava da zabrani protest"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend