Politika

Kod Đukanovića neće DF, URA i Demokrate

Nakon što je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao predstavnike parlamentarnih partija i koalicije na konsultacije povodom određivanja datuma parlamentarnih izbora iz opozicionih stranaka Demokratskog fronta, Građanskog pokreta URA i Demokrata je saopšteno da se neće odazvati tom pozivu.

Šef poslaničkog kluba DF-a Milutin Đukanović je saopštio da lideri DF- a neće prisustvovati nikakvim konsultacijama sa Milom Đukanovićem, niti s bilo kojim drugim, kako kaže, predstavnikom režimske koalicije.

“Tzv. konsultacije su posljedica zaključaka Predsjedništva DPS-a koje je već utvrdilo termin održavanja izbora što najbolje oslikava zarobljeni partitokratski sistem koji je ovim pozivom opoziciji simulirao demokratiju. Posebno je iritirajuća činjenica da Milo Đukanović poziva na konsultacije nakon povratka iz Belgije, iako bi po protokolima NKT- a trebalo da bude u karantinu pošto je boravio u državi koja je epidemiološko žarište”,m naveo je Đukanović.

<<<Đukanović pozvao predstavnike parlamentarnih stranaka na konsultacije o datumu izbora<<<

Građanski pokret URA neće se odazvati pozivu Đukanovića na konsultacije vezane oko održavanja parlamentarnih izbora i ističu da su, prema njihovoj ovcjeni, uslovi za izbore gori nego 2016. godine i da je za to isključivo odgovorna Demokratska partija socijalista na čelu sa Đukanovićem.

“Osvjedočenim kriminalnim i korupcionaškim aferama koji nemaju bilo kakav institucionalni epilog ili je on u potpunosti obesmišljen ne gradi se povjerenje u izborni proces a posebno ne ako vas na konsultacije oko izbora zove personifikacija kriminala, korupcije i nepotizma”, kažu u GP URA.

Demokrate Crne Gore neće prihvatiti poziv crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića na konsultacije, jer se, kako su kazali, radi o bleferskom pozivu na dogovor o unaprijed utvrđenom datumu održavanja izbora.

“Ne pada nam na pamet da se odazivamo na pozive najvećem izbornom kriminalcu u Evropi, naročito ako se ima u vidu da se radi o bleferskom pozivu na dogovor o unaprijed utvrđenom datumu izbora”, kazao je za agenciju MINA poslanik Demokrata Danilo Šaranović. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aha
Gost
Aha

Oni i ne umiju sa njim razovarati. Milo je gospodin. A oni laju u skupštinu to im je jedini program koji imaju za promjene. Pihhh. Nema se za koga glasat.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ako izađete na izbore … znate li koliko će ova odluka biti licemjerna i patetična??
a izaći ćete, ko bi lud odbio 1500€ na 4 godie a da ne radi ništa.

mrkela
Gost
mrkela

Opoziciji hvale glasači , ne glasaju ih više ni oni iz kuće a kud ćeš na izbore bez glasača .

Ivo
Gost
Ivo

A đe ovi miševi kod Preśednika da dođu.

Sasa
Gost
Sasa

U strahu su velike oči. Ne smiju kod Mikaša.

D ictus knjiga
Gost
D ictus knjiga

Od kad se odvojila crna gora više se ni na burek ne može otići uveče.

Liberal CT
Gost
Liberal CT

Dok se DPS kompletan ne pohapsi svi trebamo bojkotovat sve institucije,oni su glavni krivci za abnormalan dug drzave i nestanak ove iste od 2006

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Nece na dogovor al na izbore hoce! Amfilohije je krenuo u predizbornu kampanju vec . Pa kad izgube onda ce reci da nisu bili regularni i da su pokradeni, pa opet litije kao zbog neustavnog zakona… i sve tako dok ono cudo od Trampa ne sidje s vlasti. Blago nama s njima svima

Podrška
Gost
Podrška

Neka se povuku i iz Skupštine. Višepartijski sistem je ionako velika glupost i zamlaćivanje.

Markoza
Gost
Markoza

A koja ce ga steta naci sto nece na razgovor .

Arena
Gost
Arena

Tačno oni koji ne trebaju ni da dolaze.Izmećari druge države i filijala medijskog koncerna Vijesti.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ne smiju na samo da se nađu sa Mićašem. On je njihova noćna mora.

Lemi
Gost
Lemi

Ada ako ces iskreno nije samo njihova…mogao je da bude kralj…mogao je…ali skrenuo je odmah posle 2006…rijedak potencijal zaveden opijen laznom krunom…a mogla je da sija vjecno.

Samo pitam...
Gost
Samo pitam...

A oće li doći Pipun?

Baki
Gost
Baki

Vezan je na kratko.

Miki
Gost
Miki

Od ovih sto nece da se odazovu na poziv predsjednika, pola njih ima sudske presude za terorizam i zlocinacko udruzivanje, ostali za podrzavanje fasisma, paljenje drzavne zastave i ustavnog ustrojstva… Ne treba ni da vas primi, nego drzavni organi da ispostuju zakone i svakome po zasluzi i presudama.

Markisa1
Gost
Markisa1

Steta ziva

zvrk
Gost
zvrk

Steta velika

Olga
Gost
Olga

DOSTA MI JE SVIJA VAS SAMO MISLITE KAKO DOĆ DO FOTELJA NIŠTA NE PRUŽATE PLATE DOBAR ŽIVOT OVOM NARODU SAMO VAŠE FOTELJE I LITIJE DA SKRENETE PUT DO IZBORA

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Demokrate i DF nece na izbore u CG ali hoce u Budvi,znaju li te sveznalice da je Budva u Crnoj Gori
Mozda snivaju veliku Srbiju,hahahaja.Ovih dana su oni sa govornice pozivali na iznore i kmecali da oh ne mijenjaju do ozbora.eh kratke pameti,kuvarsko-vozacke

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

a on se potresao zbog toga . A i vec je dva puta zvao na VMA da pita za mandu, kako je!!!??

Haris
Gost
Haris

Koga nema bež njega se može. Vječiti gubitnici ostaju na svom gubitničkom kursu aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha

naukZAnauk
Gost
naukZAnauk

URA je propala partija

Send this to a friend