Politika

Kongres SD-a u maju, Brajović kandidat za predsjednika

SD

Drugi kongres Socijaldemokrata biće održan 30.maja iduće godine, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora partije, koja je održana u subotu.

Na istoj sjednici, kandidatura aktuelnog predsjednika partije Ivana Brajovića za vršenje te funkcije i u narednom mandatu, dobila je jednoglasnu podršku.

Istaknuto je da će na predstojećem Kongresu partije učestvovati 501 delegat koji će se birati na unutarpartijskim izborima za delegate i kandidate koji će biti održani u svim OO Socijaldemokrata u prvoj polovini naredne godine.

“To će biti prilika da se dodatno ojača partijska infrastruktura koju Socijaldemokrate imaju u svim opštinama u Crnoj Gori. Kongres će potvrditi snagu, jedinstvo i spremnost partije za predstojeće parlamentarne izbore na kojima će Socijaldemokrate nesumnjivo zabilježiti mnogo bolji rezultat u odnosu na izbore održane 2016. godine”, navode u SD-u.

Pored odluke o organizaciji Kongresa, bilo je riječi i o aktuelnoj političkoj situaciji, gdje je istaknuto zadovoljstvo načinom na koji je partija funkcionisala u proteklom periodu.

“Konstatovan je priliv članstva u svakom opštinskom odboru što je samo još jedna potvrda stalnog rasta koji Socijaldemokrate bilježe od osnivanja do danas”, ističu u SD-u.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ramada(n)Petlja
Gost
Ramada(n)Petlja

Kakvi su ostali mrčenici kad im je Brajović najbolji? Oče li se zakleti na kraju?

Marko
Gost
Marko

Oni što obećavaju poslove za glasove i obavezno ne ispune….

Mirko
Gost
Mirko

Hahahahahahahaaaa!!!
A ko je taj SD?
Ko su uopšte ti ljudi???

Send this to a friend