Politika

Konjević: SDP reformska i evropska snaga u Crnoj Gori

Potpredsjenik SDP Raško Konjević susreo se sa Josipom Juratovićem,  poslanikom Bundestaga i članom Grupe prijateljstva Bundestaga za odnose sa zemljama Zapadnog Balkana i Maksom Brandlom, regionalnim direktorom Fondacije Fridrih Ebert za Srbiju i Crnu Goru.

Susret je upriličen u sklopu redovne dugogodišnje saradnje SDP sa Fondcijom Fridrih Ebert i predstavnicima njemačkog SPD i Bundestaga, u cilju razmjene stavova na teme aktuelnog političkog momenta u Crnoj Gori i regionu Zapadnog Balkana.

Potpredsjednik Konjević je zahvalio Juratoviću na njegovom aktivnom  angažmanu i interesovanju za prilike u Crnoj Gori, koji imaju za cilj  pomoć i podršku demokratskim i reformskim procesima u našoj zemlji. On je prenio sagovorniku pozicije SDP u odnosu na ključna politička  pitanja reformi, evropskih integracija, jačanja vladavine prava i regionalne saradnje koja predstavljaju kontinuitet u politici partije od  njenog osnivanja.

“Zbog takvih svojih zalaganja, SDP je i zavrijedila poštovanje i  podršku važnih međunarodnih partnera, kao autentična reformska i evropska snaga u Crnoj Gori “, rekao je Konjević.

Konjević i Juratović su u otvorenom razgovoru zajednički ocijenili  da je budućnost Crne Gore i regiona u cjelini u Evropskoj uniji jer je  to jedini put za istinski demokratski i ekonomski progres svih naših  društava.

Potpredsjednik Konjević se zahvalio i direktoru FES- Brandlu na  saradnji i podršci koju ova fondacija pruža SDP i drugim progresivnim snagama u društvu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Sdp ne vredi vise od tri posto glasackog tela.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

E moj Konjeviću,kakav SDP i Krivokapić i Ti i…Pa vi ste dobijali hljeba preko pogače,kao mezimče DPS-a,pa ste spremsli veliku prevsru i izdaju,pa vas prijaviše vaši i otkloniše se od vas.Vi krenuste po sopstveno izboru u sunovrat,sa Mandićem,Demokratama,Lekićem,…sa željom da sa rušiteljima Crne Gore zgrabite vlast,ali vas birači napuštiše i ostaviše vas na margini svih događanja.I ovo u Kotoru,Budvi,..će vas… Više »

Send this to a friend