Politika

Kovačević: Mladost i iskustvo na visini zadatka

Zorica Kovačević
Dominacija DPS-a u Danilovgradu se nastavlja, o čemu najbolje svjedoči rezultat sa nedjeljnih lokalnih izbora na kojima je koalicija „Za dobro građana Danilovgrada Pobjednički! DPS-LP Milo Dukanovic“ osvojila apsolutnu vlast, 19 od 33 odbornička mjesta u budućem sazivu lokalnog parlamenta.
Za ovu koaliciju glasalo je 4.422 birača ili 52,34 odsto, što je u suštini ponovljen uspjeh sa predsjedničkih izbora od 15. aprila ove godine. Takode, statistički podaci ukazuju da raste i podrška crnogorskom bloku. Na čelu liste bila je diplomirana pravnica Zorica Kovačević, koja je, kako kaže, vjerovala u sigurnu pobjedu i da je cilj bio da lista koju predvodi dobije što veće povjerenje birača.
“Vjerovali smo u ubjedljivu pobjedu jer smo u minulom periodu ispunili sva obećanja, a novi program je koncipiran tako da garantuje još brži privredni i ekonomski prosperitet”, rekla je za Pobjedu Zorica Kovačević.

Ona smatra da se lokalna vlast potvrdila kao najbolji partner mjesnim zajednicama u kojima se, iz godine u godinu, investiraju značajna materijalna i finansijska sredstva, posebno u oblasti infrastrukture.

“Sastavili smo odborničku listu koju krasi iskustvo i mladost. Vodili smo računa da to budu odgovorni, ambiciozni, nadasve visokoobrazovani i sposobni ljudi, koji će koliko sjutra prihvatiti na sebe odgovornost da grade ljepšu i bolju budućnost rodnog mjesta i Crne Gore. To su građani znali da cijene i njihovo povjerenje nije izostalo rekla je Kovačević. Za proteklih šest godina planirane investicije u Danilovgradu su ostvarene u iznosu od preko 80 miliona eura, što je znatno iznad namijenjenih 48 miliona, a zaposlenost je uvećana za preko 1.000 novih radnih mjesta, što znači da je nezaposlenost, i pored stalnog priliva stanovništva, konstantno ispod državnog prosjeka”, navela je KOvačević između ostalog.

Ona smatra da će nova lokalna uprava unaprijediti uslove života i rada na selu kako bi se, posebno mladi ljudi, vraćali zavičaju i ognjištima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crni
Gost
Crni

Ova je jos tu…e sramota

mina
Gost
mina

Zorica,zena iz naroda,voli da ucini ljudima,ponekad i da zaboravi,ali sve u svemu,prilicno je omiljena u narodu,i njena je zasluga sto je dPS pobijedio u Danilovgradu.Ostal kandidati se nisu nasli na njenoj listi,zato sto znaju program DPS-a,vec iz interesa.Da nije tako bili bi za promjenu vlasti ,jer omladina je u civilizovanim zemljama za progres i protiv jednoumlja,protiv vlasti koja vlada trideset… Više »

igor
Gost
igor

Treba coek, odnosno zena da ima bas veliku energiju da bi sebi pisala komentare ispod narucenih tekstova

veki
Gost
veki

kažite nam, kako ste se vi ušunjali u grupu mladih

Send this to a friend