Politika

Kovačević: Zeleni Dritan na fosilni pogon

Malik Kovačević

Od predsjednika Vlade Dritana Abazovića možemo da očekujemo mnogo toga , posebno suprotno od onoga što govori, poručio je Malik Kovačević, član Građanske inicijative “21.maj”

“Iako njegovi javni nastupi dijelu građana, a najviše mlađoj populaciji izgledaju cool i prijemčivo, on svakim svojim postupkom samo potvrđuje nezrelost i nekompetentnost da se bavi ozbiljnim državnim pitanjima. Jedan takav događaj se zbio ovog vikenda, kada je Abazović prohujao na talasima rijeke Bojane gliserom na motorni pogon (mercury motor ), cca 30-40 l/h, istog onog goriva koje ponovo poskupljuje, a  premijer građanima poručuje da treba više da idu pješke. Građani pješke, a premijer gliserom, jer  se zna neki red i u našoj neuređenoj državi”, naveo je Kovačević.

Zatim je dodao.

“Ljetnja vožnja gliserom jednog premijera ne bi bila toliko neuobičajena, da taj isti premijer nije na čelu partije koja nam svakog dana puni uši pričom o zelenoj energiji i smanjenju potrošnje fosilnih goriva i da ta ista partija nije član Zelenih  Evrope od 2020. godine kada je primljena na 31. kongresu te kako su tada ponosno poručivali iz URA-e :  ,,najbrže rastuće političke snage u Evropi ” . Šta bi im rekli Zeleni da znaju da URA-in predsjednik sada jedri po crnogorskom biseru u gliseru na motorni pogon. Inače pomenuto plovilo Abazović nije prijavio u imovinskom kartonu, valjda mu je i njega neko poklonio, kao i onaj sat ( Franck Muller ) za koji su neki prošle godine tvrdili da košta par desetina hiljada eura”, zaključio je Kovačević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milica
Gost
Milica

vjerovatno poklon da bi ugurao CG u OB, odnosno srpski svet.

sonja
Gost
sonja

Kako vam se svidja da Univerzitet Crne Gore vode ekstremisti koji negiraju nasu naciju i Crnu Goru

Send this to a friend