Politika

Krivokapić čestitao Dan Prijestonice

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić čestitao je Dan Prijestonice i Dan oslobođenja svim građanima ovog gradda.

“Cetinje je kroz istoriju bilo i ostalo ishodište crnogorske istorije, kulture i identiteta. Kao simbol vjekovnog trajanja naše domovine  zaslužuje da bude jedna od najljepših i najuređenijih prijestonica Evrope, jer im je u prošlosti po mnogo čemu bila ravrnopravna. Danas naše Cetinje gubi ono što je najbitnije za svaki grad, svoje stanovnike, pogotovo mlade, koji odlaze u druge sredine da u njima grade ličnu i porodičnu sreću”, navodi Krivokapić.

Prema njegovim riječima, ukoliko ne uradimo sve što je u našoj mogućnosti i prekinemo loše upravljanje gradom i negativan odnos države, Cetinje će u narednom periodu i stvarno postati grad-muzej.

“Zbog toga je bitno da sve svoje kapacitete stavimo u razvoj grada, u stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, reindustrijalizaciju i razvoj turizma, kako bi se na Cetinju opet ugodno i dobro živjelo od svog rada, a grad-heroj ponovo postao mjesto gdje se dječija graja čuje Lesovim i Kišovim ulicama”, dodaje se u čestitci predsjednika SDP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Verovatno bice bolje ako se ranko i sdp vrate u
koaliciju sa dps.

Marjan KO
Gost
Marjan KO

Svaka cast za ovu cestitku, Ranko pokazuje da je drzavnik za razliku od ove balafurdije u opozicije.

Prc
Gost
Prc

Igra li onaj i dalje kako ti sviraš? Ljepoto. U razdeljak te ljubimo.

Send this to a friend