Politika

Kuč: Neistine izrečene protiv mene moraćete da dokažete na sudu

Svakodnevni napadi na mene i članove moje porodice nastavljaju se od strane onih kojima bi tužilaštvo imalo čime da se pozabavi. Budva, a i čitava Crna Gora, nije teritorijalno velika pa da se među sobom dobro ne poznajemo. Obaveza mi je da se zbog teksta u Vijestima, u kojem se blati po ko zna koji put moje ime i prezime, kao i članova moje porodice, ovog puta od strane Veselinke Kalezić i novinara Vuka Lajovića, obratim građanima, poručila je danas članica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Snežana Kuč.

Kako je istakla, nikakve privilegije ni dugovanja nemaju prema Komunalnom preduzeću, već izmiruju obaveze za nekretnine i imovinu koju su stekli na pošten način, za razliku od onih koji ih, rekla je, optužuju.

“Vesna Kalezić je posljednja osoba koja bi mogla da o nekome nešto napiše. Budvani znaju kakav je ko i suvišan je svaki komentar. Poručujem joj da polako sprema svoju odbranu za tužbu, koju ću podnijeti protiv nje i novinara koji je u posljednje vrijeme zadužen da se bavi iznošenjem neistina, na moj račun i članova moje porodice, a da ih predhodno i ne provjeri”, poručuje Kuč.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Soko
Gost
Soko

Podrška Snežani,dobro osobi!

Podgorica
Gost
Podgorica

Podrška,…neka dokažu na sudu sve rečeno, ne može se niko vrijeđati a bez dokaza i osude. Poštovati ljudska prava, a suditi i kazniti ovakve napade.

fikka
Gost
fikka

baš argumentovana odbrana…

Send this to a friend