Politika

Liberali će podržati DPS u Tuzima

Rabrenović

Predsjednik Odbora LPCG Glavnog grada Jovan Rabrenović kazao je, u razgovoru za Dnevne novine, da će Liberalna partija podržati Demokratsku partiju socijalista na izborima u Tuzima.

Prema njegovim riječima, Liberalna partija, uvažavajući značaj koji izbori u nekoj od gradskih opština imaju za razvoj i kvalitet života za Glavni grad Podgorica u cjelini, kao i partnerski odnos koji Odbor LP Glavnog grada već puna dva mandata ima sa Odborom DPS u Podgorici, smatra politički odgovornim da na izborima u Tuzima treba da podrže svog koalicionog partnera i ulože maksimalan napor da se uspješna proevropska priča nastavi i u Gradskoj opštini Tuzi, ali i naredne godine na lokalnim izborima na nivou cijelog Glavnog grada.

“Rezultati postignuti u prethodnom periodu daju nam za pravo da budemo optimistični da ćemo ulažući sve svoje stručne i ljudske kapacitete omogućiti da Gradska opština Tuzi bude kvalitetno i udobno mjesto za život svih njenih stanovnika bez obzira na partijsku i etničku pripadnost. Malo ko je pružio tako puno crnogorskom liberalnom pokretu kao stanovnici Tuzi. Iskreno i od srca Tuzani su prigrlili ideju suverene i demokratske Crne Gore i u borbi za ostvarenje tog ideala njihov doprinos je bio nemjerljiv”, kazao je Rabrenović.

On kaže da su na tu činjenicu liberali izuzetno ponosni i to je dodatni podsticaj da pomognu u daljem razvoju Tuzi.

“Pružamo podršku i pozivamo sve liberale iz Tuzi da glasaju za razvoj Tuzi koji će obuhvatiti izgradnju savremene infrastrukture, saobraćajnica, vodovoda, gradske i seoske rasvjete i da svojim glasom doprinesu da se Tuzi prepoznaju kao najbolji primjer kako se jedna opština gradi i razvija. Liberali će podržati konkretno ponuđene projekte svog koalicionog partnera DPS za unaprijeđenje života u Tuzima i valorizaciju svih resursa kojima ovaj bogati dio Crne Gore raspolaže, prije svega razvoj turizma, poljoprivrede i preduzetništvu”, kazao je Rabrenović.

Rabrenović je naveo da su dinamičan i kontinuiran razvoj Glavnog grada Podgorice i gradskih opština u sastavu Glavnog grada oduvijek bili i ostaće ideja vodilja i najvažniji prioritet Liberalne partije u Glavnom gradu.

Odbor Liberalne partije Glavnog grada će, kako je naveo, kao što je to i do sada radio, svesrdno podržavati sve aktivnosti koje su u interesu razvoja Malesije i u Skupštini Glavnog grada promovisati djelovanje koje će ići u pravcu ostvarenja interesa građana Tuzi.

“U mudrost građana Malesije kada je u pitanju politička partija koju će podržati na izborima ne treba sumnjati, jer ljudi koji su, početkom devedesetih godina prošlog vijeka podržali Crnogorske Liberale i ideju suverene Crne Gore, ne mogu napraviti pogrešan izbor”, zaključio je Rabrenović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Nece valjda ove nesrecnike iz df.

Malisor
Gost
Malisor

Ovo je čestiti liberal i veliki čovjek za vasu informaciju.pozdrav za bracu Liberale

edin
Gost
edin

Dps- u ne trebaju slijepa crijeva

Vujaklija
Gost
Vujaklija

Vidi mucenika!!!

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Rabrenovicu obecan posao u komunalnom u Tuzima u Titogradu je velika konkurencija,pa Milo daj sta das,sa 5-6 glasova se ne moze vise traziti!!

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Đe si Rabrenovicu četničino stara,jesi li to ti ili ti brat?!!

Malisor
Gost
Malisor

Svaka vam čast.nek je vječna Crna gora

crnogorac
Gost
crnogorac

Hahaha, od vas niko neće imati koristi!

Anstajn
Gost
Anstajn

E što će te im pomoći sa 2-3 glasa

Send this to a friend