Politika

Lideri DF-a Hanu: Mi smo najprogonjenija opozicija u Evropi

Liderin DF-a Andrija Mandić (Nova), Nebojša Medojević (PzP) i Milan Knežević (DNP), razgovarali su danas sa komesarem zam proširenje Johanesom Hanom.
“Braća Đukanović su spremni da izazovu nasilje i krvorpoliće u Crnoj Gori da bi zaštitili vlast i opljačkane milijarde. Ako braća Đukanović krenu sa nasiljem, dobiće adekvatan odgovor. Mi iz DF- se ne plašimo i to smo dokazali”, kazao je danas Medojević.
Da DF najbrojnija opozicija u CG i da imaju skoro polovinu opozicionih poslanika, poručio je Mandić, koji se Hanu požalio kako su oni najprogonjenija opozcija u Evropi.
“Nas trojica smo bili u zatvoru. Ja kao lider Srpske stranke u CG podržavam sve demokratske zahtjeve opozicije. Ako su Albanci uspjeli da se izbore u Makedoniji za svoja prava, a ima ih manje nego nas Srba u Crnoj Gori, onda i mi Srbi ćemo se izboriti za naša prava”, kazao je Mandić.
Lider DNP-a imao je pitanje za komesara.
“Pitam Hana, da li u CG postoji politicka kriza i da li su ovi dokazi o korupciji i izbornim krađama koji se pojavljuju u javnosti, dovoljni da EK zauzme jasan stav o prirodi režima u Crnoj Gori”, rekao je Knežević.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cg musterije
Gost
cg musterije

Vase babe su najbolje sinove radjale pod turcima,vi ste izrodi.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Prc.ode dps u nepovrat.ne mogu vise ni cackalicu ukrasti a da ne prodje neopazeno.

Velimir
Gost
Velimir

Vi ste najlošija i najbolje plaćena opozicija u Evropi i najveći izdajnici i mrzitelj i svoje zemlje u Evropi,vi ste zastiđe Crne Gore!

Bada Boom
Gost
Bada Boom

Problem je sto ste opozicija Crnoj Gori,a nevlasti!

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

I oni su sve to ispricali, a pipun je kolutao ocima bez prestanka….i onda ih je Han pogleda i pomislio: vidji ableka i zgubidana (a zapadnjaci obozavaju kad dodjes kod njih da ogovaras i se zalis da si ugrozen a u tebe 200 kila zive vage) KOMEDIJA!

samopitam
Gost
samopitam

Hahhah..sta pricaju ovi ljudi

Jež
Gost
Jež

Zna g-din Han, koliko ste ugroženi i što vas boli.Odavno ste ,vi, snimljeni i skenerom i magnetnom rezonancom.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ako braća Đukanović krenu sa nasiljem, dobiće adekvatan odgovor. Mi iz DF- se ne plašimo i to smo dokazali” Ako su Albanci uspjeli da se izbore u Makedoniji za svoja prava, a ima ih manje nego nas Srba u Crnoj Gori, onda i mi Srbi ćemo se izboriti za naša prava” Pa je li upitanju korupcija ili “prava srba”, zbog… Više »

Brige me
Gost
Brige me

U pravu si, treba da pricaju o problemima u drzavi . Oni i njihovo srpstvo.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Bravo Romanov !

marius
Gost
marius

……. i NAJJPLACENIJA ! To ste mu sigurno zaboravili kazat .

Send this to a friend